Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Κατ αρχήν πληθυντικός. Πρώτον γιατί δεν γνωριζόμαστε και δεύτερον σας το λέω ενημερωτικά γιατί όπως είπατε δεν γνωρίζετε το Netiquette.

    Αν και φαντάζομαι, χωρίς να ξέρει Netiquette, όποιος έχει εμπειρία ζωής για κανά μισάωρο έξω από την οθόνη, θα έχει παρατηρήσει ότι δεν πάμε σε ένα καφενείο και με το που μπούμε ακούμε κάποιον να τον φωνάζουν οι άλλοι Βαγγέλη και μετά από λίγο λέμε "να μωρέ, ήρθε κι ο Βάγγος από δω απόψε, που ΄σαι ρε Βάγγο, όλα καλά;".

    Το ποιός κλαίγεται και κλαψογκρινιάζει το ζούμε σταθερά ανά δύο μήνες το πολύ, από διάφορους ανθρώπους και νικνέιμς, που μας έρχονται εδώ για να μας ανακοινώσουν ότι δεν ξέρουν από αυτά αλλά BDSM είναι αυτό που προσδιορίζεται κατά μόνας (και στη φαντασία τους εν δυνάμει κατά δύο) και όχι μόνο θυμώνουν που δεν τους παίζουμε (λες και τους καλέσαμε, κι έπρεπε να τους παίζουμε) και χτυπάνε το τακουνάκι στα μωσαϊκά αλλά επικαλούνται και το νηπιαγωγείο απ΄όπου (δεν) αποφοίτησαν για το δικαίωμα που έχει κάθε παιδάκι να πει στον Κύκλο την ατάκα του και όλα τα άλλα να κάνουν ησυχία, να περιμένουν τη σειρά τους και μετά να πουν "μπράβο και στο Γιωργάκη, μπράβο και στην Κατερινούλα".

    Και τελειωμό δεν έχει η παραγωγή σε χιονονιφάδες πάσης ηλικίας.

    Μην τους μπερδεύετε με αυτούς που γκώσανε και δεν τους κάνουν τα χατιράκια. Αυτοί δεν κλαίγονται και δεν γκρινιάζουν, τους δουλεύουν.

    Και για να τελειώνουμε με αυτό και να ξεμπερδευτείτε πλήρως: πότε ακριβώς μπήκε εδώ μέσα άνθρωπος να πει, "Σόρι, εγώ δεν ξέρω και πολλά, αλλά ήθελα ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ το τάδε και το τάδε..." και τον αποπήρε το φόρουμ;

    Οποιος θεωρεί ότι κατέχει το δικαίωμα να μπαίνει στο φόρουμ και να μας λέει "ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ..." πρέπει να είναι έτοιμος και να δεχτεί την απάντηση "Ρε, άει πάγαινε από δω..." σε διάφορες βερσιόν.

    Το τί θα κάνει είναι δική του δουλειά, αλλά και μέτρο του μαζοχισμού του. Γιατί από ένα σημείο και μετά, δεν νομίζω ότι μερικοί έρχονται στο δάσος για το κυνήγι, όπως λέει και το ανέκδοτο...
     
  2. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    ρε μανια με τους πληθυντικούς
     
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν διάβασες το σημείο που έκανα quote, ακόμα και αν δικαιολογήσω την αναφορά του νικ με αυτόν τον τρόπο σαν μια αστοχία, μια λάθος διατύπωση που δεν στόχευε σε έλλειψη σεβασμού αλλά σε γκάφα της στιγμής, ο τρόπος που διαχειρίστηκε την γκάφα του ο @Grim_Fandango ακόμα και όταν επισημάνθηκε ήταν απαράδεκτος.
    Δεν είμαι άδικη, η υπεράσπιση σου σε αυτό είναι παράλογη και ελπίζω να μπορέσεις να βρεις την στοιχειώδη ευαισθησία να καταλάβεις τι λέω.
    Προς σεβασμό του πένθους αυτών των ανθρώπων, παρακαλώ να μην συνεχίσουμε άλλο αυτό το θέμα, δεν οδηγεί πουθενά αυτή η αντιπαράθεση.

    Ακριβώς επειδή δεν είμαστε στο δημοτικό, ως ενήλικες οφείλουμε να έχουμε συναίσθηση της «βαρύτητας» των κατηγοριών που ξεφουρνίζουμε και αφήνουμε να αιωρείται έτσι. Προφανώς και πρέπει να γίνει ονομαστικά, είναι αδιανόητο και μόνο που το ρωτάς!
    Όσο καιρό είμαι εδώ, βλέπω αυτές τις κατηγορίες, που πάντα αφορούν «άλλους», να χρησιμοποιούνται χειριστικά σαν αντεπιχείρημα σε διαφωνίες και εντάσεις, ανώνυμα, ανώριμα και ανεύθυνα σαν να βρίσκονται στο δημοτικό.

    Προφανώς και δεν έχω αντιληφθεί τραμπουκισμό, έχω αντιληφθεί απόπειρες επίθεσης και έχω μιλήσει ανοιχτά. Αν εσύ έχεις αντιληφθεί κάτι τέτοιο, αν ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κακοποιηθεί όλο αυτό το διάστημα που είσαι εδώ και κάθεσαι και το αναφέρεις τόσο απλά σαν να είναι κάτι συνηθισμένο, ξεπερνά την λογική μου, αλλά μην με συμπεριλαμβάνεις στην ίδια κατηγορία με ανθρώπους σαν εσένα που γνωρίζουν και κάθονται άπραγοι κάνοντας απλά κάποιες ασαφείς αναφορές, σε στυλ σπόντας εδώ και εκεί και κατά τα άλλα αυτό είναι "ώριμο"

    Ποια συζήτηση να συνεχίσω με έναν άνθρωπο που θεωρεί ότι το φόρουμ αποτελείται από τραμπούκους και ασυνείδητους που απλά παρακολουθούν να συμβαίνει. Δεν ξέρω ποια κατηγορία είναι χειρότερη και πως γίνεται να μην καταλαβαίνεις πόσο προσβλητική είσαι.

    Ζήτησα μια ξεκάθαρη απάντηση από τον @Grim_Fandango για κάτι που κάθε άνθρωπος με συνείδηση θα έπαιρνε στα σοβαρά και με την απάντηση σου κατατοπίστηκα πλήρως για το τι συμβαίνει τελικά.
     
  4. RAIN

    RAIN nefelibata

    @rea..

    Ζούμε σε άλλες πραγματικότητες κοπέλα μου.
    Δεν θα προχωρησω παραπέρα γιατί θα είναι άσχημα και για τις δύο μας.
     
  5. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω τίποτα εδώ μέσα γιατί μετά τα ηλίθια warnings είπα τα σιχτίρ μου κ μπαναρίστικα καλά κι ωραία για 2μιση μηνάκια, κι όντας μέλος από το 12 έχουν δει τόσα τα ματάκια μου ώστε να θέλω να αποχωρήσω χωρίς χαιρετισμούς και δακρύβρεχτα σεντόνια.

    Είπα να γράψω μια τελευταία φορά γιατί η κοσμάρα έχει κι ένα όριο. Έγραψε κάπου η @Θρυαλλίς ότι κάνεις δεν έφυγε επειδή σιχάθηκε εδώ μέσα. Λάθος. Σιχάθηκα εγώ κ πολλοί άλλοι αειπάγενε με τους 10,15 λαλίστατους τραμπούκους που η μόνη νομιμοποίηση που παίρνουν ως προσωπικότητες είναι να λένε απόψαρα τους για το πως θα πρέπει ο κόσμος να είναι. Διάβασα ότι κάνεις δεν τραμπουκίζει κανέναν αλλά εγώ η ίδια έχω χαρακτηριστεί θύμα, ηλίθια (σε αρχαία, γαλλικά, λατινικά και ρωσικά), κότα, πρόβατο, ανήθικη, ισαποστάκισα, εάν δεν γουστάρεις φύγε (από την διαχείριση), απειλήθηκα ότι θα μου βγάλουν συνομιλία στο support λες κι είχα τίποτε να φοβηθώ, ότι κάνω κ λέω μαλακίες, ότι η σχέση μου την έχει μικρή οοολαα αυτά μόνο εγώ τα βίωσα σε αυτό το υπέροχο κομιούνιτι που σας το χαλάνε μονίμως οι άλλοι.

    Έχω δει ανθρώπους να χαρακτηρίζονται του ψυχιατρικοί, haters, να φάνε ψόφο, κλαψομούνιδες, τρελές, υστερικές και μιλάτε για νετικετ. Κλαίω.

    Είναι κακοποίηση, όχι. Αλλά εάν βάζετε τόσο χαμηλά τον πήχη σας, σας λυπάμαι. Αυτά κι αποχωρώ, πλέον κι η κουτσή Μαρία ξέρει ότι στο κομιούνιτι έχετε μείνει μόνοι κ σφάζεστε κ κάνεις δεν πατάει. Αλλά εσείς denial, κοσμάρα, κουμπαγιά.

    Σφαχτείτε μόνοι σας λοιπόν κ σε καλή μεριά.
     
  6. rea..

    rea.. Contributor

    Τραμπουκισμός είναι μορφή κακοποίησης, αυτός είναι ο πήχης.
    Το ότι έφυγες και ακόμα κουβαλάς μέσα σου τόση οργή με προβληματίζει. Σ ευχαριστώ γι αυτό και σου εύχομαι να το ξεπεράσεις.
     
  7. skia

    skia Contributor

    Αναρωτήθηκε κανείς γιατί πλέον γράφουν συγκεκριμένα άτομα μόνο; Γιατί δεν υπάρχει η διάθεση να συμμετέχουν περισσότερο τα μέλη;
    Τροφή για σκέψη ότι κάτι γίνεται λάθος μήπως;
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Παρόλο που σας έχω κατατάξει από πάρα πολύ καιρό, στα άτομα που δεν απευθύνομαι και δεν απαντάω καθόλου, νοιώθω την ανάγκη να σας αποχαιρετήσω, μια και αποχωρείτε από την εικονική παρέα μας.
    Ώρα καλή!
    Σας εύχομαι ολοψύχως καλή σταδιοδρομία εκεί που πάτε.
    Να βρείτε φίλους και συνομιλητές που σας αρμόζουν και να είστε πάντα ευτυχής.
     
  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Συγκεκριμένα, η Θρυαλλίς γράφει
    Δεν είναι το ίδιο με αυτό που λέτε.

    Κατά τα λοιπά, μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και μην πιστεύετε οτιδήποτε σκέπτεστε, εξετάστε το λίγο πριν το αποδεχτείτε ως το μόνο σωστό.
     
  10. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν συμφωνώ. Από το να βλέπεις λάθη μέχρι να βλέπεις συνειδητή πρόθεση να σε βλάψει κάποιος υπάρχει τεράστια απόσταση.

    Δεν μπορείς να ξέρεις κάτι περισσότερο από μια οθόνη όταν κανείς δεν μιλάει καθαρά γι αυτό ή ακόμα χειρότερα το χρησιμοποιεί σαν χειριστικό «όπλο» σε στρυμωγμένη αντιπαράθεση για τις εντυπώσεις. Όταν συμμετέχει δυναμικά σε διαφωνίες και αρκετές φορές τις δημιουργεί. Όταν για όσα στολίσματα έχει ακούσει, λίγο – πολύ , άλλα τόσα έχει σούρει.
    Ο κάθε άνθρωπος χειρίζεται διαφορετικά τις εντάσεις μέσα του και με βάση τον τρόπο που το διαχειρίζεται, αντιλαμβάνεται.

    Το φόρουμ λειτουργεί 15 χρόνια και βάλε, με εντάσεις όπως σε όλα τα φόρουμ, δεν αναλώνω τροφή για σκέψη για την μοίρα του και ούτε πρόκειται να μαντεύω και να ψυχανεμίζομαι τραμπουκισμούς. Βλέπω λάθη, αλλά δεν βλέπω αυτά που βλέπεις εσύ, αυτό δεν ακυρώνει αυτά που βλέπεις και υπάρχει χώρος να μου εξηγήσεις.
    Μπήκα στην διαδικασία να ζητήσω ξεκάθαρη απάντηση και μου ήρθε ένα -Έλα τώρα που δεν ξέρεις.. "κοπέλα μου". Άντε βγάλε άκρη τώρα.

    Δεν έχει νόημα να αναλωνόμαστε χρεώνοντας ευθύνες σε ανθρώπους που δεν ξέρουν, επειδή δεν ξέρουν. Δεν το δέχομαι, δεν είμαστε ίδιοι και δεν έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Ενώ θα έπρεπε να μιλάτε επί της ουσίας για να καταλάβουμε την έκταση και το μέγεθος της κατάστασης, μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι.

    Είτε πρόκειται για τραμπουκισμό είτε για οτιδήποτε, έγινε μια αρχή με την @Stilvi , που γνωρίζω πως ήταν τόσο εριστική και αιχμηρή όσο οι περισσότεροι που συμμετέχουμε σε διαφωνίες, αλλά δεν με έβλαψε ποτέ και ούτε κατάλαβα τέτοια πρόθεση. Λυπάμαι που πέρασε τόσο άσχημα, δεν είχα ιδέα και ελπίζω οι αποστάσεις που πήρε να την βοηθήσουν.

    Από εκεί και πέρα, περιμένω να δω αν θα υπάρχει μια ουσιαστική συνέχεια ή αν θα συνεχίσουν τα άστοχα και ανούσια κατηγορώ και ξεμαλλιάσματα.
     
    Last edited: 13 Οκτωβρίου 2021
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Εξαρτάται,από την διάθεση/βαρεμάρα/συνήθεια. Χμμμ, και γιατί να μας ενδιαφέρει; Αναρωτιέμαι.. 
     
    Last edited: 13 Οκτωβρίου 2021
  12. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Με θλίβει η αγένεια στις συζητήσεις των τελευταίων ετών. Πάγια τακτική ορισμένων μελών. Σε όποιον αντιπαρατεθεί των απόψεων τους (είθισται, να είναι άποψη, όχι συμπέρασμα και φυσικά ποτέ μα ποτέ βίωμα) είτε επιτιθέμενοι με αγένεια, είτε, παίζοντας τον ρόλο του θύματος. Αυτών των μόνιμων περιστατικών, που αποτέλεσμα έχουν να γαμούν όλα τα νήματα, είναι ο δικός μου λόγος αποχής.
    Κάνω πρόταση να γίνει το νήμα κατηγορία νημάτων. O tempora o mores!