Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Πάνω από όλα άνθρωπος. Αλληλέγγυος και καλοσυνάτος.  
     
  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Πάντως, για όσους κατατρύχονται με Δελφινάρια   υπάρχουν πολλά έξω από εδώ. Το εδώ δεν είναι "Δελφινάριο", τοξινάριο έχει γίνει και κάποτε να τελειώνει όχι μόνο γιατί έχει κουράσει αλλά και γιατί εμποδίζει να γίνονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις πάνω στα θέματά μας. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή, όπως κάποιοι επιμένουν, κάποιοι άλλοι δεν συζητούν καλά, αυτό συμβαίνει επειδή έχει χαθεί η εμπιστοσύνη.

    Τελικά αποδεικνύεται ότι ήταν μεγάλη κουβέντα το περί σεβασμού που είχε ειπωθεί στις πρώτες σελίδες του νήματος αυτού και το είχαν καταρρίψει, με μπηχτές και γιούχα, με το σκεπτικό ότι θέλουν να είναι ελεύθεροι να βαράνε flatearthers, αν τυχόν μας προκύψουν, τα ίδια αυτά μέλη που δεν αφήνουν θέμα να πάρει ανάσα, αν έτσι τους κάτσει να διασκεδάσουν, γιατί δήθεν κρατάνε τον πήχυ και της επιστημοσύνης κιόλας, μην ξεχνάμε, εκτός από το Δελφινάριο που τόσο αγάπησαν   Και έτσι όπως πήγε η κατάσταση, πραγματικά δεν είναι να τοποθετηθεί κανένας για θέμα και έχει γίνει flatearth φάση πέρα ως πέρα.
     
  3. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Δεν μπορείς να τα βάλεις με την φαντασοκαυλαντα καθενός αγαπητή. Φαντασιώνεται κάποιος ότι είναι διανοούμενος, υπεράνω, μαντάμ σουσου του εναλλακτικού χώρου. Σαν μια που είχε μπει σαν ενάρετη Ελένη η κάπως έτσι. Ποσο να το παλέψεις; Είμεθα και του κινήματος #nokinkshaming
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

     

    "Να 'ταν λάθος της μαμής, να 'ταν λάθος της λεχώνας, πάντως το μωρό εχάθη." παλιά χωριάτικη παροιμία. Συμφωνώ μια χαρά μαζί σας, αλλά συζητήσεις με ψυχή γίνονται; Περνάμε καλά, στην τελική; Μπαίνουμε εδώ και βγαίνουμε με καλύτερη διάθεση από ό,τι μπήκαμε;
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    προσωπικά αυτό νομίζω πως γίνεται.
    και καλά περνάμε, και διασκεδάζουμε, και πληροφορούμεθα, και συζητάμε.
    αν περιμένουμε να φτιαχτεί φορουμ χωρίς νούμερα και ψωνάκια, χωρίς ταραγμένους κι εμμονικούς, χωρίς ζαργάνες και ρέγγες, θα πεθάνουμε στην προετοιμασία.
     
  6. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Ποια τοποθέτηση καλή μου @gaby_m ? Εμμονικές συμπεριφορές, φαντασιοπληξία και στοχοποίηση ανθρώπων και καταστάσεων αποτελούν την πάγια τακτική εδώ και καιρό. Ακόμη και όταν το φόρουμ "κοιμάται" θα ξυπνήσουν ένα νήμα όχι για τοποθέτηση επί του θέματος αλλά για να πετάξουν ένα καλοσυνάτο καρφάκι για άλλους.
    Είναι ωραία στο στρουμφοχωριό .
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Επιθυμώ να δηλώσω ότι εγκαταλείπω τον πληθυντικό σε όσους δεν θα μιλούσα στον πληθυντικό σε μια κοινωνική συγκέντρωση του φόρουμ και τον κρατώ για νεοφερμένους όσο είναι νεοφερμένοι και για τους Κ που μας έχουν κάνει σαφές ότι επιθυμούν να τους απευθύνονται στον πληθυντικό.
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    wtf?  
    double WTF???  

    ΥΓ.1 έχουν μελανιάσει τα ακροδάχτυλά μας εδώ μέσα γ@μώ το κέρατό μου γ@μώ!!!

    ΥΓ.2
    Θερμή παράκληση, πείτε μας τι παίρνετε!
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν έχει άδικο ο @leuko25 , το έχουμε δει άπειρες φορές να συμβαίνει, απλά για να γεμίζουν σελίδες και να χουμε κάτι να λέμε.

    leuko25 said:
    Τα περισσότερα που γράφονται είναι επειδή εδώ είναι φόρουμ και κάτι πρέπει να γράφουμε.
     
  10. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Το ότι έχουν μελανιάσει τα δάκτυλα σας είναι γεγονός αφενός αλλά δεν εγγυάται την ορθότητα των γραφομένων σας αφετέρου. Ούτε αποτελεί εχέγγυο ορθής κρίσης και γνώσης οπότε καταλαβαίνετε ότι τα γεγονός πως γράφετε πολλά δεν συνιστά αυτομάτως δικαίωση των απόψεων σας. Περαιτέρω, εσείς θεωρείτε τις όποιες απόψεις σας τόσο μονοσήμαντες και αυτονόητα σωστές ως "εντολές του Θεού" που όποιος λεει κάτι διαφορετικό δεν μπορεί παρά να είναι μεθυσμένος έχοντας "πάρει κάτι";
     
  11. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να γράψει...  

    Κάθε ανάρτηση γράφεται για κάποιον λόγο (ή λόγους).
    Και τις περισσότερες φορές είναι ενδεικτική της οπτικής για τον χώρο, της στάσης προς το φόρουμ, αλλά ακόμα και της σοβαρότητας και της αντίληψης του γράφοντος!
     
  12. leuko25

    leuko25 Regular Member

    Απολύτως καμία αντίρρηση. Συμφωνώ.