Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    @Iagos σε καλωσορίζω.
    Άσχημα ξεκίνησες.Το κύμβαλο αλαλάζον ήταν αχρείαστο όσο αχρείαστο ήταν και το δεύτερο λάμδα σε αυτό.
    Αν εννοείς πως είμαι ένας φλύαρος που τα λόγια μου είναι θορυβώδη χωρίς ουσία θα σου θυμίσω πως έχεις κατηγορηθεί μόνο τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον δύο φορές ότι κάνεις θόρυβο και όχι από εμένα. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να ζητήσεις συγγνώμη για το χαρακτηρισμό και να συνεχίσουμε χωρίς άλλους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

    Για να μην κοροϊδευόμαστε, καλό είναι να μιλάμε στον ενικό. Μετά από τόσες προσπάθειες να με υποτιμήσεις ο πληθυντικός μας μάρανε. Μην πας σε παρακαλώ στη λογική πως δηλώνει απόσταση, η απόσταση μας είναι δεδομένη.

    Για να μην κοροϊδευόμαστε, δεν εμποδίζουν οι ωτοασπίδες την ανάγνωση και μια χαρά είδες τι έγραψα από την πρώτη στιγμή. Οι παρωπίδες ενδέχεται να το κάνουν, ή έστω να την δυσκολέψουν αλλά δεν μιλάμε για αυτές.

    Για να μην κοροϊδευόμαστε, αυτό που έκανα ήταν να απαντήσω σε ένα ποστ που με χαρακτήριζε, δείχνοντας τι θα πει άξεστη μικρότητα, χειραγώγηση, αυθυποβολή και αίσθηση μεγαλείου. Για να μην πιαστείς από τις λέξεις και θιχτείς θα σου θυμίσω, αν και το ξέρεις, πως οι χαρακτηρισμοί δεν ήταν δικοί μου.

    Για να μην κοροϊδευόμαστε, σε έχω κάνει από την πρώτη στιγμή tag, μιλώντας ευθέως, και το να μην απαντήσεις ήταν επιλογή σου.

    Πριν συνεχίσω, έχεις να πεις κάτι για αυτά που διάβασες;
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Δεν με πειράζει να δηλώνει ότι στάτους θέλει ο καθένας.
    Η αγωνιώδης προσπάθεια να πείσει την ομήγυρη για την δήλωση του, είναι που προβληματίζει.
    Θαρρείς και νοιάζεται κανένας για το τι είναι ο καθένας στο τσαρδί του.
    Θυμάστε μια, που δήλωνε ότι είναι μοναδική περίπτωση σκλάβας και όποια προβληματίζονταν από τα λόγια της, αλλά και όποια της συμπαραστεκόταν, λάβαινε μια καραμπινάτη προσβολή, γιατί καμιά δεν ήταν άξια να κατανοήσει την μοναδικότητα της «σκλαβοσύνης» της.
    Κάτι τέτοιο στο «Μαστερικό» ένα πράμα.
    Και τα δύο ζέχνουν
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Για αυτό Είμαι εδώ για να

    Σας ακούω...
     
  4. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Όχι δεν θυμάμαι κάτι αλλά και που έπραττε έτσι κατάφερε κάτι;
    Πήρε δικό της τον Master of the universe;

    Για να το κάνει αυτό ο οποιοσδήποτε και η οποιαδήποτε, κάποια ανάγκη θα έχει.
    Κι εγώ έχω δει μέλη να έχουν το ύφος του πολλά βαρύ, που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και λίγο πιο προσεκτικά να τους διαβάσεις είναι αρκετά εύκολο να καταλάβεις ότι πρέπει να έχουν φάει από την μάνα τους ξύλο με την μυγοσκοτώστρα.
    Και ταπεινά χαμομηλακια που έχουν τα δόντια της Λάμιας και το bull whip στο χεράκι.
    Επιμένω ότι κάποια δική τους ανάγκη εξυπηρετούν. Και κάνουν γκελ σε αυτούς που για κάποιο λόγο αλληλοσυμπληρώνονται. Ας είναι έτσι.
    Για μένα ξαποστηλάριο από εδώ αξίζουν μόνο κάτι παράσιτα σαν τον ποδολάγνο ιεροεξεταστή και κάνα δυο ακόμη που περιφέρουν την μισαλλοδοξία τους εδώ μέσα χωρίς να έχουν γράψει ποτέ μισή γραμμή για BDSM (για προφανείς λόγους)...
     
  5. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    @Iagos ακούς αλλά δεν διαβάζεις.
    Η απαντηση εχει δοθεί. Με την επαναληψη ελπίζω να γίνει κατανοητή:
    Έκανα και εγώ με τη σειρά μου μια σαφή ερώτηση παρόλα αυτά δεν έχει απαντηθεί:
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Ναι βρήκε έναν και τον ονομάτισε «Μάστερ» και τραβάμε αυτά που τραβάμε.

    Με γεια του και χαρά να λυτρωθεί απ΄τα εσώψυχα του.
    Το μόνο που ζήτησα είναι να το κάνει σε άλλο νήμα και όχι στο παρόν.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Παρακαλώ σε αυτό το νήμα, φτάνουν πια οι καρδούλες.
    Βρωμάνε σαν σκατούλες.
    Αν θέλετε να πείτε κάτι για BDSM, να το πείτε.
    Παπαριές, συμπλέγματα, κομματικά και καρδουλίτσες αλλού.
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Δεν θα παίξω την κολοκυθιά.

    Οπότε βρείτε τα λόγια και Μου πείτε το πρόβλημα σας μαζί Μου, εδώ Είμαι.

    Έως τότε ηρεμήστε και μην κάνετε θόρυβο χωρίς λόγο.

    Εδώ Είμαι....
     
  9. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Δεν είναι ο μόνος λόγος
     
  10. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Άνθρωπε μου, το ότι δεν είχες την δυνατότητα ούτε την ικανότητα απάντησης ήταν γνωστό από την αρχή. Το τι σε έκανε να θεωρήσεις ότι μπορείς να συζητήσεις είναι άγνωστο.

    Δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα μαζί σου για αυτό και δεν σου είπα τι ζεις και πως το ζεις, όπως έκανες εσύ. Το τι έχεις εσύ με έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις, ενδεχομένως να είναι αντικείμενο έρευνας, εγώ μόνο να υποθέσω μπορώ.

    Θα συνεχίσω να σχολιάζω και να συζητάω σε νήματα χωρίς να χρειάζομαι την άδεια σου και θα συνεχίσω να σχολιάζω εφόσον το επιθυμώ ότι ΠΟΣΤ επιθυμώ, είτε βλέπω υποκρισία, είτε ανακολουθία, είτε οτιδήποτε περιμένοντας επιχειρήματα για το ενδεχόμενο λάθους και όχι προσωπικές επιθέσεις σαν αυτές που κάνεις.

    Οι κατηγορίες σε κάποιον που δεν έκανε αναφορά στην προσωπική σου ζωή ότι έχει πρόβλημα μαζί σου, τη στιγμή που εσύ το έκανες αντίστροφα κατ' επανάληψη, είναι χειριστικά τερτίπια πέμπτης δημοτικού.

    Όχι απλά δεν σου είπα τι να ζεις και πως να το ζεις, αλλά έχω προσπεράσει και αρκετά ποστ με αντιφάσεις, υποκρισία και οτιναναισμό.
    Έχω αφήσει ασχολίαστο αυτό:
    και αυτό
    σεβόμενος το ότι αφορά τη ζωή σου και τον ερχομό ενός παιδιού, πράγμα που δεν έκανες εσύ με τη δική μου ζωή.

    Θα συνεχίσω να σχολιάζω λοιπόν νήματα και αν δεν σου αρέσει υπάρχει και το ignore. Πάτησε το λοιπόν αν ζορίζεσαι όχι γιατί στο λέω αλλά επειδή μπορείς.

    Να σας ζήσει είπα; Να σας ζήσει! Πάντα γερό και καλότυχο!
     
    Last edited: 7 Αυγούστου 2023
  11. espimain

    espimain Contributor

    Λόγω ειδικής ενασχόλησης, είμαι καθημερινά αποδέκτης ενημερώσεων από κανάλια με συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
    Κάποιες από αυτές μου κάνουν εντύπωση και επέλεξα κατά καιρούς να τις ανεβάζω στο νήμα "Ερωτικές συνταγές". Το νήμα αυτό δεν το έχω ανοίξει εγώ και φυσικά ανεβάζουν και άλλα μέλη συνταγές, που προφανώς τις θεωρούν ερωτικές και στο πνεύμα του νήματος.
    Τις τελευταίες μέρες ένα "παιζάκι" καραδοκεί και μόλις ανεβάσω κάποια συνταγή, πάει από κάτω και ανεβάζει ένα γελοίο και συνήθως απωθητικό βίντεο με κάποια συνταγή. Αφιερώνει δηλαδή χρόνο για να βρει μια σαχλαμάρα.
    Σαν να ψάχνει κτίσματα στην άμμο και να τα τσαλαπατά ή σαν να πηγαίνει και να μουντζουρώνει τα θρανία στο δημοτικό.
    Πολύ ώριμη συμπεριφορά που αρμόζει σε «κυρίαρχο».
    Ονόματα δεν λέμε, εκεί είναι τα καμώματα και μπορεί να τα δει ο καθένας.
     
  12. L0rrie

    L0rrie Ιδιοκτησία του Κυρίου

    Λίγες σκέψεις βάσει αυτών που διαβάζω το τελευταίο διάστημα. Μερικές ημέρες πριν, η @de7 απάντησε στην @kinvara οτι ο @Nickname θα έπρεπε να την είχε προστατεύσει από τον σχολιασμό του βιώματος της, θέτοντας κάποιο όριο στου υπόλοιπους συνομιλητές. Για τους δικούς του λόγους ο @Nickname επέλεξε να μην το κάνει. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι o @Iagos έκρινε το βίωμα της @kinvara υποβιβάζοντας το. Αυτή η τακτική αποτελεί αήθεια και δη όταν χρησιμοποιούνται πλάγιες προσβολές. Επίσης αηθές θεωρώ το γεγονός οτι αντί να αναγνωρίσει ο @Iagos το λάθος του και να λήξει με όμορφο τρόπο η διαφωνία, η @de7 επέρριψε την ευθύνη στον @Nickname για να καλύψει τον @Iagos. Λογικό είναι να οδηγήσει σε ανταπάντηση και ούτω καθεξής. Φρονώ οτι δε θα σταματήσει αυτή λεκτική κόντρα, γιατί ο τρόπος που εκφράζεται γραπτά ο @Iagos υποκρύπτει μια, εκ των ων ουκ άνευ ανωτερότητα, έναντι των συνομιλητών του, γεγονός που δεν προάγει τον διάλογο. Στο συγκεκριμένο φόρουμ είμαστε όλοι ισότιμοι συνομιλητές. Η θεματολογία είναι συγκεκριμένη και θα πρέπει να τηρηθεί κάποια στιγμή. Οι πολιτικές συζητήσεις καλό θα ήταν να περιορίζονται σε αντίστοιχα νήματα. Τέλος μου κάνει αρνητική εντύπωση το γεγονός οτι διαγράφονται συστηματικά σχόλια όπως αυτό της @de7 που ανέφερα στην αρχή. Από ποιόν διαγράφονται δεν γνωρίζω, δεν αποτελεί όμως αυτό εποικοδομητική και ισότιμη βάση συζητήσεων για τα υπόλοιπα μέλη.