Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

1. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

@elfcat εάν διαβάσετε θρησκευτικά θα δείτε ότι ο Θεός δεν απαιτεί ποτέ πράγματα , πόσο μάλλον συγνώμη για να συγχωρέσει. Διαβάστε για τα λόγια του ληστή πάνω στον σταυρό. Δεν απαιτήθηκε πουθενά καμία συγνώμη και ο Χριστός τον έβαλε στον παράδεισο.
    @Just_Me έκανα μια ανάλυση της καταστάσεως και η πρόταση μου ήταν να ζητηθεί η συγνώμη που οφείλεται. Βέβαια δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο γιατί μετά θα "πέσει" στα μάτια των ακολούθων.

2. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Προσωπικά πιστεύω οτι συχνότερα απαιτεί κάποιος συγνώμες απο ανασφάλεια παρά απο ιδεασμό μεγαλείου, αλλά δεν επιμένω.

3. Just_Me

Just_Me Contributor

Δεν διακρίνω κάποια πρόταση στο παρακάτω..

Παρά τη συνέχιση της λεκτικής κόντρας.

Και για να σας προλάβω μπορείτε όπως κι όλοι εδώ στο φόρουμ να εκφράζεστε όπως επιθυμείτε αλλά να ξέρουμε και τι λέμε.

Η δική μου πρόταση ήτανε το παύσατε πυρ διότι έχουμε τόσα πολλά άλλα να συζητήσουμε.

Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους.  

4. elfcat

elfcat . Contributor

Τί να σας πώ. Προκρίνω το δεύτερο γιατί απαιτήθηκε η συγνώμη το πρώτον, από αυτόν που θέλει να συγχωρέσει για μια παρομοίωση κρίσης της συμπεριφοράς του, ούτε καν χαρακτηρισμό του προσώπου του.

5. subwhat

Και μάλιστα από ανέγγιχτο πρόσωπο.

6. elfcat

elfcat . Contributor

Δεν κατανοώ τί γράφετε.

7. subwhat

Δεν έχετε κανέναν λόγο να κατανοήσετε, το πρώτον, κι έχετε κάθε λόγο να μην κατανοείτε, το οποίο και κατανοώ πλήρως.

8. elfcat

elfcat . Contributor

Αφού κατανοείτε εσείς τί γράφετε, όλα καλά. Η αυτοκατανόηση είναι μεγάλο προσόν.

9. elfcat

elfcat . Contributor

Έχετε απολύτως δίκιο, κυριολεκτικά μιλώντας.

Πράγματι, ο θεός δεν απαιτεί συγνώμη γιατί δεν υπάρχει, τουλάχιστον δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι κατασκεύασαν τον θεό και τον χρησιμοποιούν ανάμεσα σε όλα τα άλλα κυρίως, όσοι έχουν ηθικές εμμονές με τις αμαρτίες και την απαίτηση της συγνώμης ως υποχρεωτικό όρο της συγχώρεσης τους.
    Εξ ου και η έκφραση που χρησιμοποίησα, μεταφορικά μιλώντας. Είναι μια συνήθης έκφραση.

Last edited: 7 Αυγούστου 2023
  10. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Όπως έχω ξαναπεί μου φαίνεται παράξενο πως ο άνθρωπος δεν πιστεύει στον Θεό (δικαίωμα του άλλωστε δεν το κατακρίνω) αλλά πιστεύει στον κομμουνισμό ή τα λόγια του Μαρξ.
    Αν αφήσουμε το ποιος είπε τα λόγια και εφαρμόσουμε όσα λέει ο Χριστιανισμός σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος πάντως.
    Αλλά οκ κάνεις δεν είναι τέλειος.

11. elfcat

elfcat . Contributor

Σας φαίνεται παράξενο γιατί ως πιστός, θεωρείτε κάθε πεποίθηση των ανθρώπων, ως αποτέλεσμα πίστης. Οπότε εμένα, με δεδομένο ότι είστε πιστός δεν μου φαίνεται παράξενη η σκέψη σας.

Last edited: 8 Αυγούστου 2023
  12. subwhat

Η κατανόηση, συμπεριλαμβανομένης της ενίοτε δυσκολότερης αυτοκατανόησης, διευκολύνεται απ' την ψυχραιμία, ενώ εμποδίζεται απ' τις αγκυλώσεις και την προκατάληψη. Δεν χάθηκε ο κόσμος που δεν κατανοήσατε, σας κατανοώ πλήρως.