Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 27 Αυγούστου 2013.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

    Ακριβώς αυτό, σαν το second chance που έχουν εισάγει οι αμερικανοί στην παιδεία τους για τους ανθρώπους που αποφυλακίζονται. Εδώ, η οποιαδήποτε διαφορετικότητα μας οδηγεί σε στερεότυπα φόβου και ενοχών, μια διαρκής πλύση εγκεφάλου, που ακόμη κι εδώ αν κάποιος διαβάσει μία μία τις απαντήσεις θα καταλάβει πόσο βαθεία έχει εισχωρήσει αυτή η πλύση στα μυαλά μας και τα θέλω μας.
     
  2. Nemo

    Nemo Guest

    Απάντηση: Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

    Μιας και γίνεται λόγος για στερεότυπα ας σχολιάσω κι εγώ μερικά. Το πρώτο προέρχεται από κάποιους gay και bi και σύμφωνα μ' αυτό όταν ένας άντρας ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει σεξουαλικές σχέσεις με άλλους άντρες και με trans, ότι δεν του αρέσει το strapon και το γυναικείο ντύσιμο, τότε αυτός είναι Ελληνάρας, στενόμυαλος, ομοφοβικός κ.τ.λ. Κι αυτό γιατί μερικοί δεν λένε να καταλάβουν ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις τις περισσότερες φορές δεν είναι θέμα ταμπού, στερεοτύπων, αντιλήψεων κ.τ.λ. αλλά καθαρά θέμα γούστου.

    Το δεύτερο στερεότυπο είναι ότι η ελληνική κοινωνία είναι καθυστερημένη, συντηρητική και οπισθοδρομική σε αντίθεση με τις πολιτισμένες, προοδευτικές και ανοιχτές στο διαφορετικό δυτικές κοινωνίες. Συνήθως αυτή η άποψη - στερεότυπο υποστηρίζεται από ανθρώπους που όχι μόνο δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό, αλλά δεν έχουν κάνει ούτε ένα ολιγοήμερ ταξίδι σε γειτονική χώρα. Οι θιασώτες αυτής της άποψης θα εκπλήσονταν αν μάθαιναν ότι σε χώρες που υποτίθεται είναι πιο μπροστά από μας, όπως η Γερμανία, η έκτρωση μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν παράνομη και στις δημόσιες υπηρεσίες σε ρωτάνε το θρήσκευμά σου. Για να μη μιλήσω για ανοησίες του τύπου "προηγούνται οι κυρίες" που εδώ προκαλούν γέλιο και τις ακούμε μόνο από κάτι απελπισμένους που δεν τους κάθεται ούτε φουσκωτή κούκλα, ενώ εκεί λέγονται ακόμα κι από νέους και υποτίθεται μορφωμένους ανθρώπους.
     
    Last edited by a moderator: 3 Οκτωβρίου 2013
  3. Απάντηση: Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

    Nemo, εσυ καλα τα λες αλλα ποιος σε ακουει.