Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στερεότυπα στην Ελλάδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 17 Ιανουαρίου 2016.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ξεκουράστηκα..!
    Ουφ!
     
  2. Voyager

    Voyager Regular Member

    Με λίγα λόγια αν εγώ, ύστερα από τρείς δεκαετίες που προσπαθώ να αντιπαλέψω κάθε κακία και προκατάληψη ενάντια μου, από σωματικές επιθέσεις και ειρωνίες σε στέρηση ίσων ευκαιριών στον εργασιακό χώρο και στην παιδεία (αναφέρω τα πλέον τυπικά που αντιμετωπίζει ένα τρανς άτομο) δεν αντέξω να με μεταχειρίζονται σαν σκουπίδι και τελειώσω τη ζωή μου, δεν φταίει η κοινωνία και η σκατοσυμπεριφορά της αλλά εγώ και ο τρόπος ζωής μου; Με συγκλονίζει πάντοτε το πως όσοι ασκούν τρανσφοβία όχι απλά κάνουν ο,τι μπορούν για να μπούμε στο περιθώριο, αλλά μετά ρίχνουν και τις συνέπειες αυτής της κίνησης σε εμάς. Δεν νομίζω πως υπάρχει δείγμα πιο απάνθρωπης συμπεριφοράς.

    Εφόσον έχετε απορίες για το γιατί συχνά οι τρανς γυναίκες αναγκάζονται να ακολουθούν στερεοτυπικές συμπεριφορές, νομίζω πως η Zinnia Jones

     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Ι΄m your CEO ...
    Don't talk to me that way... 
    Unless it's a role-play... 
     
  4. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Έχει πλάκα που μέχρι τούδε δε με είχαν απασχολήσει ποτέ τα ... "στερεότυπα".

    Κι έχει πλάκα γιατί όσο το σκέφτομαι τόσο ανακαλύπτω ότι είμαι γεμάτη στερεότυπα. Αλλά και οταν δεν ειμαι τίγκα στο στερεότυπο.. πάλι στερεοτυπικά συμπεριφέρομαι.

    Θέλω να πω..

    Το τελευταίο διάστημα ζω στην επαρχία. Αν εξαιρέσεις το καλοκαίρι, που το μέρος είναι άκρως τουριστικό, το χειμώνα είμαστε οι τρεις μας κι ο μη εξαιρετέος κούκος.

    Σε τόσο μικρές κοινωνίες θεωρώ πως είναι προκλητικό και ανόητο και ανούσιο να υπερβαίνεις τα στερεότυπά τους χάριν των δικών σου.

    Π. Χ.

    Εδώ η γυναίκα είναι χρήσιμη για να φτιάχνει μεζέδες για τις ρακές του κάθε αργόσχολου μπεκρή φίλου του βαργιού κι ασήκωτου αφέντη της.

    Τι νόημα έχει να πω σε μια τέτοια κοινωνία τα δικά μου οικιακά στερεότυπα; Ότι ο σύντροφός μου πλένει τα πιάτα και σιδερώνει μόνος του τα πουκάμισά του;
    Ή ακόμα χειρότερα ότι εγώ πίνω φραπέ και διαβάζω εφημερίδα με τα πόδια πάνω στο τραπέζι του σαλονιού ενώ εκείνος απλώνει την μπουγάδα και μαγειρεύει ταυτόχρονα;

    Σε τι θα ωφελούσε να διατυμπάνιζα το βουδουσουμικό σεξουαλικό μου προσανατολισμό όταν στις μικρές κοινωνίες όλου του κόσμου ακόμα και η παραμικρότερη παρέκκλιση από τα στερεότυπά τους είναι κατακριτέα;

    Εν κατακλείδι.

    Θεωρώ ότι είμαι πραγματικά ελεύθερη όταν ξέρω και τα δικά μου στερεότυπα αλλά και των άλλων.
    Γιατί όταν τα γνωρίζω μπορώ να τα διαχειριστώ και να τα ελέγχω. Όπως και τα πρότυπα και τα πρωτότυπα και τα άτυπα.

    Γιατί στην αντίθετη περίπτωση.. τα δικά μου θα αρχίσουν εναν ατελειωτο πόλεμο με των άλλων και εν καιρώ πολέμου κάνεις δεν είναι ουσιαστικά ελεύθερος.
     
  5. Να μια φρέσκια και αληθινά α-στερεοτυπική ματιά. Εύγε!  
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Εξαιρετική κωμικός, φυσικό ταλέντο, μια χαρά τα λέει και για τα στερεότυπα...