Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στερεότυπα στην Ελλάδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 17 Ιανουαρίου 2016.

  1. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Ας φανταστούμε λοιπόν (όσοι από Μ/μας είναι str8, γιατί @ άλλ@ ξέρουν ήδη) πόσο ωραία θα ήταν να πετύχουμε σε κάποιο φόρουμ διάφορους άσχετους να σχολιάζουν κάποιο μη vanilla που έτυχε της προσοχής των ΜΜΕ, με άποψη για το πώς θα έπρεπε να ντυθεί, πώς θα έπρεπε να εκφράσει την ατομικότητα (και τη σεξουαλικότητα), με πόσα πράγματα θα έπρεπε να συμμορφωθεί, πόσο δεν θα έπρεπε να είναι αυτό που θέλει να είναι. Αίσχος.
     
  2. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @AndreDelastrange , άρα ζητούμενο στο παρόν φόρουμ είναι η προληπτικά υστερόβουλη αλληλεγγύη και όχι η αποδοχή και η κατανόηση;
     
  3. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Ζητούμενο για κάθε μειονότητα είναι τουλάχιστον η κατανόηση της ανάγκης αυτοπροσδιορισμού, της συγκρότησης της ταυτότητας της και η αναγνώριση του δικαιώματος σε αυτόν τον αυτοπροσδιορισμό, πρώτα για τους άλλους και στη συνέχεια για μας.
     
  4. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @AndreDelastrange , πριν από ο,τιδήποτε άλλο, επίτρεψέ μου να απεκδυθώ την ταμπέλα της μειονότητας. Δε νοιώθω τέτοια, αν και αποδέχομαι το δικαίωμά σου να το κάνεις εσύ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναρωτιέμαι, αν η κότα έκανε το αυγό ή το αντίστροφο.

    Επί της ουσίας θα σου πω πως η άποψή μου είναι ότι στα θέματα της ερωτική ταυτότητας / έκφρασης διεκδίκηση όλων θα έπρεπε να είναι η πλήρης αδιαφορία του ενός για το τι κάνει ο άλλος (εφόσον μιλάμε για συναινούντες ενήλικες ασφαλώς). Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι κανω κάτι ανώμαλο, ώστε να απαιτήσω από τους άλλους να με αποδεχθούν ως ομαλό.
     
  5. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Καλή η ντουλάπα (closet) @no_Taboo αλλά δε σε αφήνει να δεις γύρω σου, κυρίως το πως σε βλέπουν οι άλλοι.

    Αυτοί οι άλλοι λοιπόν, που κάνουν ένα ιεραποστολικό κάθε σάββατο βράδυ και στο τσακίρ κέφι βρίσκουν και τίποτα στη λούφα, δεν θεωρούν ότι χρειάζεται και μεγάλη ιδιωτικότητα, γιατί ούτως ή άλλως είναι νορμάλ, κάνουν αυτό που κάνουν όλοι, γιατί να κρύβονται λοιπόν; Αυτή την αδιαφορία την επιζητούν μόνο οι ανώμαλοι, για να κρύβουν την ανωμαλία τους.
     
  6. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Η νηματοθέτης ανέφερε την δημόσια έκφραση, ξεχνάς για λίγο τα μαστίγια και τις αλυσίδες, εδώ μιλάμε για συμπεριφορά, λέω λοιπόν ότι η απόλυτη ισότητα σε ένα ζευγάρι, το απόλυτο 50-50 δεν υπάρχει, κάποιος θα έχει λίγο παραπάνω το πάνω χέρι, κάποιος θα είναι 51 και αναγκαστικά ο άλλος 49. Εμείς λοιπόν είμαστε η προέκταση αυτού...


    Απλά λέω ότι το να με κυριαρχήσει η Αφέντρα μου δημόσια (ελεύθερος είμαι ρε παιδιά υποθετικά μιλάω), δεν είναι κάτι που θα μας ξεχωρίσει απο τα βανιλλα ζευγάρια, αν ας πούμε μου φωνάξει ή με διατάξει απλά θα το κάνει λίγο πιο έντονα και πιο επιδεικτικά απο ένα βανίλλα ζευγάρι, no big deal. Τίποτα εξωγήινο να δούν εδώ οι βανιλλα ανθρώποι.

    Και στις 2 περιπτώσεις ο άντρας καθόταν, ποιός μου λέει εμένα ότι δεν ήταν υποτακτικός και αυτή Αφέντρα;;; Αν ας πούμε δεν μάθαινες ποτέ ότι αυτό που σου αρέσει ονομάζετε σαδομαζοχισμός θα σταματούσε να σου αρέσει;;;; Πριν ας πούμε απο τον Ντε Σαντ δεν υπήρχε BDSM;;; Δεν υπήρχαν σχέσης Κυριαρχίας υποταγής;

    Το κολάρο δεν είναι η υποταγή αυτή καθεαυτή, δεν χρειάζονται κολάρα για να σου επιβληθεί η Αφέντρα σου δημόσια...αυτό σου εξηγώ, έχουμε γίνει τυπολάτρες και έχουμε χάσει την ουσία, το BDSM δεν βασίζεται στα εργαλεία και στο θεαθήναι.

    Μα δεν έφτιαξε δικό του στερεότυπο, απλά αντέγραψε το στερεότυπο μιας κομψής γυναίκας, δεν ντύθηκε καραγκούνα, οπότε αυτό που λές είναι άκυρο, αντέγραψε το στερεότυπο μιας κομψής γυναίκας του 21ου αιώνα αποδεικνύοντας ότι χωρίς στερεότυπα δεν θα ένιωθε ποτέ γυναίκα.

    Ξαναλέω ότι τα ρούχα δεν κάνουν τον παπά, επειδή ντύθηκε γυναίκα δεν σημαίνει ότι νιώθει γυναίκα, για εμένα ο Δημήτρης παίζει έναν ρόλο γυναίκας ντίβας. Για να νιώσεις γυναίκα δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις κάποιο στερεότυπο, απλά το ανακοινώνεις στον εαυτό σου.

    Πάρε παράδειγμα αυτόν εδώ, δεν νιώθει γυναίκα, ακολουθάει έναν ρόλο γυναίκας, στην περιπτωσή του ενός χαριτωμένου 6χρονου κοριτσιού...

    http://www.protothema.gr/world/arti...paidia-tou-gia-na-zisei-san-exahrono-koritsi/


    Τσούκ, υπάρχει το πνευματικό BDSM και το σαρκικό BDSM, το σαρκικό BDSM μπορεί κάποιες φορές να βγεί έξω απο την κρεβατοκάμαρα και να αλωνίζει στα ανάλογα club φορώντας φανταχτερα φετιχιστικά ρούχα.

    Αυτό συμβαίνει γιατί οι ετερόφυλοι άντρες γουστάρουν γυναίκες, αν δει 2 γυναίκες μαζί δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι λεσβίες, αντιλαμβάνεται το ερωτικό κάλεσμα αφού στο πορνο ειναι γυμνές και ερεθισμένες.
    Το ίδιο συμβαίνει και με τους γκει, υπάρχουν γυναίκες που ερεθίζονται με το θέαμα.

    Ανάλογα τι θα κάνεις για να φτάσει στο σημείο αν σε αποκλείσει, αν προκαλείς πολύ σωστά θα κάνει.
    Αν πάλι το BDSM γίνεται στην πιο αγνή μορφή του (Τον τραβάει απο την μύτη αυτή) τότε δεν βλέπω να σε αποκλείει κανένας, αυτά συνέβαιναν πάντοτε.
     
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    το ερωτημα παρολα αυτα παραμενει! ειναι ο @no_Taboo ανωμαλος???    
     
  8. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!



    Πολύ σωστά όμως δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει αυτό, για τους λόγους που αναφέρω πιο πάνω (ότι όλο αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα θεατρικό παρά με γυναίκα παγιδευμένη σε αντρικό σώμα).


    Σωστά, συμφωνώ!

    Υ.Σ Μπράβο για τον εξαιρετικό χειρισμόν της Ελληνικής γλώσσης, είναι πραγματικά σπάνια τόσο γλωσσομάθεια!
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Aλήθεια;;; Και ποιός αποφασίζει αν προκαλώ ή όχι;
     
  10. AndreDelastrange

    AndreDelastrange Regular Member

    Θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου οι τρανς γυναίκες να περνάνε από εξετάσεις υποκριτικής με κριτές str8 άντρες;
    Αν δεν το καταλαβαίνεις ότι προσβάλλεις πολλούς ανθρώπους με αυτά που γράφεις, στο λέω εγώ.
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αυτος! 1-0  
     
  12. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Πολύ γενική ερώτηση, θα πρέπει να μου πεις τι έχεις σκοπό να κάνεις και που για να υποθέσω...