Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στηλίτευση του Τουρκικου τρόπου εορτασμού της πτώσης της Κωνσταντινούπολης απο τουρκο δημοσιογραφο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 20 Ιανουαρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Re: Απάντηση: Ο Τούρκος φίλος γίνεται ?

αυτες αγορι μου δεν ειναι ελληνοτουρκικες σχεσεις αλλα στενες επαφες 3ου τυπου. Γιατι το νιμου που περιγράφεις «δεν υπάρχει» ειναι εξωγήινο....

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Ο Τούρκος φίλος γίνεται ?

μα ακριβως ....αλλα το εθεσα κομψα .... !  

οση σχεση με τα ελληνοτουρκικα , εχει η αποψη ενος δημοσιογραφου ... αλλη τοση εχει και φαντασιωση μου με το τουρκοπιπινακι .....
    .. και η φαντασια σας λειπει και η πολιτκη αποψη ...  

3. James_Bondage

John m, αντι να ποσταρεις τετοιες εικόνες (εξυπναδες του κώλου) διαβασε το αρχικο ποστ. Αλλωστε μη ξεχνας οτι βρισκεσαι στην κατηγορια Ειδησεις. Οχι στην κατηγορία "Νεκρομαντεία και εθνικισμός εβραϊκού τυπου"

4. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Ο Τούρκος φίλος γίνεται ?

λοιπον για να μαθαινεις:
    για το ανυπογραφο αρθρο φερει την ευθυνη ο εκδοτης
    στην προκειμενη περιπτωση εχουμε να κανουμε με ηλεκτρονικη εφημεριδα με επονυμια διευθυνση και τηλεφωνο κι οχι με καποιο ανωνυμο blog

το οτι εσυ δεν γνωριζεις πραγματα που αλλοι γνωριζουν δεν σημενει οτι μπορεις να τα αποκαλεις μαλακιες και αυτους που τα δημοσιευουν μαλακες

το οτι στο τελος λες οτι οι χαρακτηρισμοι δεν ειναι για μενα μου θυμιζει την λαϊκη ρηση " να σε καψω Γιαννη να σ αλειψω λαδι"

επαναλαμβανω με ελαφρα παραλλαγη :

το πιο επικινδυνο οχημα ειναι το καλαμι

και σταματω εδω .

την συγγνωμη μου στον νηματοθετη .__

5. James_Bondage

Προς Μαυροβασίλης:
    Αντι να δημοσιευεις motivational posters, τι θα λεγες για λιγη καλη παραδοσιακή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ;

6. nikolakisn86

nikolakisn86 Regular Member

εγω παντος που ειχα την δυνατοτητα κ εζησα στο εξωτερικο ενα διαστειμα ,με τους τουρκους δεν ειχαμε κανενα προβλημα . μια χαρα παιδια ηταν κ καναμε κ παρεα μαλιστα

7. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Διότι δεν έχω κανένα λόγο για να το κάνω.
    Ο δε τρόπος που καλείς σε διάλογο συνιστά ικανό λόγο για να μην.

8. James_Bondage

ο τροπος μου ειναι αναλογος και ομόλογος του δικού σου. Αντι να πεις κατι, ερχεσαι και μας το π;αιζεις εξυπνος με ενα ποστερ που μπορει να εχεις φτιαξει κι εαυ, με αναποδεικτα στοιχεια προσπαθώντας να ΚΛΕΨΕΙΣ απο την κοινή γνωμη με δημαγωγίες τυπου διαφημίσεων πολυεθνικων. Πως λοιπον απαιτεις μετα απο εμενα (εμμεσως πλην σαφως) σεβασμό οταν πρωτος δεν τον δείχνεις; Και για ποιο διαλογο μιλας; Η μηπως εχεις σκοπο εμεις να μιλαμε με λογια κι εσυ με εικόνες;

9. elfcat

elfcat . Contributor

Παρακαλώ, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς σε προσωπικό επίπεδο.

10. gr_fun

gr_fun Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Ο Τούρκος φίλος γίνεται ?

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
    Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο newsbomb.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του newsbomb.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Internet και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το newsbomb.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του newsbomb.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

εγω παλι οταν διαβαζω εφημεριδα ξερεις τι λεει ?
    "οι αποψεις που εκφραζονται δεν αποτελουν αποψεις της συνταξης, αλλα του υπογραφοντα το αρθρο"
    για ψαξτο λιγο.

να σου πω και κατι αλλο αφου λοιπον τα ξερεις ολα τοσο καλα
    θυμασαι τι εγινε με την υποθεση Μαντελη ?
    ποσοι γινανε μαλακες τοτε ?
    για θυμισου το λιγο, να δεις ποσο απυθμενη ειναι η βλακεια καποιων...

επισης να σε παρακαλεσω να σταματησεις να γραφεις με χαρακτηρες αυτου του μεγεθους, ουτε μου επισημαινεις κατι παραπανω απο οτι θελεις να μου επισημανεις, ουτε πρεσβυωπια εχω (προς το παρον τουλαχιστον)

11. Master DO

Master DO Regular Member

Το ζήτημα του κατά πόσον ο Τούρκος γίνεται φίλος,
    (του Έλληνα ή γενικότερα; [όρα σχετική επτανησιακή θυμοσοφία
    «Χωροφύλακας και Κερκυραίος, φίλος δεν πιάνεται»] ),
    κατά την ταπεινή μου άποψη και με τις προεκτάσεις που πήρε στο νήμα,
    από το αν η Πόλη αποτελεί τη «φυσική» πρωτεύουσα της Ελλάδας
    έως τα φωτογραφικά αναμνηστικά γενοκτονιών,
    και τη διφορούμενη παρέμβαση Mabrovasili
    για την οποία ούτε καν άποψη δεν μπορώ να μορφώσω
    περί του αν είναι πολεμοκάπηλος ή απλά λογοπαιγνιολάγνος (εκείνος μπορεί; )
    δύναται να ειδωθεί μέσα από δύο εντελώς διαφορετικά πρίσματα.
    Το ένα είναι το Εκτός οπτικής μπάρμπα (cadpmpc), το άλλο είναι το Εντός οπτικής μπάρμπα.
    Στην προκειμένη ο αλαζών μπάρμπας μας ευεργέτησε με γνήσιο απόσταγμα εμπειρίας και γνώσης,
    το οποίο δυστυχώς δεν απέφερε την επαρκή εσάνς στο βαρέλι για να πλουτίσει το μπουκέτο του.
    Θα έρθω τώρα σαν δευτεροκλασάτος οινολόγος με τεχνητές τανίνες μπας και σωθεί το γιοματάρι.

Η πρώτη παράγραφος του ποστ # 35 αγαπητοί συνδαιτυμόνες, είναι φλέβα χρυσού.
    Νοιώθω την ανάγκη να υποκλιθώ.
    Δεν θα την ευτελίσω με προσπάθειες ερμηνειών, το ζητούμενο είναι μόνο ένα.
    Την κατάλαβες ή δεν την κατάλαβες;
    Αν ναι, τότε όλη η υπόλοιπη σπουδή περί ιστορίας, πολιτικοκοινωνικών κατεστημένων, μυθολογίας
    ( εδώ, συμπαθάτε με, γέλασα με την επίκληση της μυθολογίας ως πηγής),
    παπαδοκρατίας, κ.λ.π. είναι παντελώς περιττή.
    Αν δεν την κατάλαβες τότε συνεχίζεις την όποια συζήτηση.
    Πολλά θα βρεθούν να ειπωθούν, φοβάμαι όμως πως όποιος από μας δεν έχει τσίμπλες
    μοιραία θα καταλήξει στο Βιβλικό γραφθέν «Τα καλά και συμφέροντα».
    Είτε κόκκινα, είτε γαλανά. Ο λόγος;
    Η Ιστορία και οι ιστορίες δεν είναι ένα και το αυτό.
    Αυτό που εμείς διαβάζουμε σήμερα, 50, 100 ή 1000 χρόνια απ΄ όταν συνέβη,
    στο διάβα του μέσα στο χρόνο μεταποιήθηκε, παραχαράχτηκε, κεφαλαιοποιήθηκε,
    νοθεύτηκε, εξαφανίστηκε.... κατά το δοκούν.
    Το δοκούν ποίων;
    Ελάτε να γελάσουμε εδώ όλοι μαζί.
    Των όποιων το αναγάγουν σε ιστορική αλήθεια μέσα στις συγκεκριμένες χρονικές
    και κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της εκάστοτε εποχής.
    Πράγμα που σημαίνει πως όχι μόνο δεν υπάρχει η μία καθολική ιστορική αλήθεια
    αλλά και ότι ακόμα - ακόμα και το ίδιο γεγονός ή μύθευμα κατά συνθήκη και περίσταση
    μπορεί να παρουσιάζεται με εντελώς διαφορετικές συνέπειες, σημασία, αποτελέσματα.
    Παράδειγμα από το νήμα.
    Στο ενσταντανέ του Mabrovasili γράφει κάποιος νεανίας πως μεταξύ άλλων
    οι (άχρηστοι) πόλεμοι τερμάτισαν τη δουλεία.
    Διαβάζοντας το παραπάνω, το μυαλό ενός στοιχειωδώς καταρτισμένου ιστορικά ατόμου
    πηγαίνει καρφί στον Αμερικάνικο Εμφύλιο.
    Φευ, το αυτό γεγονός που οι Αμερικάνοι ακόμα δικαιολογούν
    σαν δίκαιο αγώνα κατά της δουλοκτησίας ( με την ανθρωπιστική χροιά, το ευγενές κίνητρο),
    οι πάλαι ποτέ άσπονδοι φίλοι των (Σοβιετικοί) το αιτιολογούν τελείως διαφορετικά
    στην εγκυκλοπαίδεια της (τότε) Ακαδημίας Επιστημών της ΕΣΣΔ.
    Λένε ότι ναι μεν το κίνητρο το Βορείων ήταν (και) η κατάργηση της δουλοκτησίας
    πλην όμως η «βαθιά σκοπιμότητα» δεν ήταν καθόλου ευγενής
    καθώς δεν τους ενδιέφερε η ανθρωπιστική διάσταση του θέματος
    αλλά η οικονομική και μόνο, όταν ο πλούσιος βιομηχανικός Βοράς
    δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τον εξίσου πλούσιο αγροτικό Νότο
    εξ αιτίας της δωρεάν παροχής εργασίας από το δουλικό άμισθο εργατικό δυναμικό.
    Αναφορικά με το ίδιο παράδειγμα ας σημειώσει κάποιος και το πραγματικό αποτέλεσμα.
    Το κατά πόσον δηλαδή η (επίσημη [τύποις] ) κατάργηση της δουλείας συνέβη τότε πραγματικά ή όχι.

Η θέση ζωής cadpmpc μας λέει κάτι περίπλοκα απλό.
    Σκέψου πριν πας στον πόλεμο, για ποιόν και τι θα σκοτωθείς.
    Το εξ-απλουστεύω του θανατά για να θαμπώσει με το φώς του
    Παλαιολόγους, Ιλλυριούς, Οθωμανούς και Ρωμιούς.
    Υπό το θάμπος αυτής της σκέψης κάθε διάθεση βαθειάς ιστορικής ενδοσκόπησης
    ωχριά και αργοσβήνει.
    Επειδή την ώρα που ο κάθε «εσύ Χριστό κι ΄εγώ Αλλάχ / όμως κι’ οι δυό μας αχ και βαχ»
    θα κόβει αζιμούθια για να πάει να πάρει την Πόλη, (τη Σπάρτη, την Περσέπολη, την Κόκκινη Μηλιά..),
    την ώρα που
    ο Πέτρος, ο Γιόχαν κι ο Φρανς
    σε φάμπρικα δούλευαν φτιάχνοντας τανκς,

την ίδια εκείνη ώρα

Ο Μπράουν, ο Φίσερ κι ο Κραφτ
    χωρίσαν σε Μπράουν, σε Φίσερ, σε Κραφτ.
    εχθροί τάχα γίναν, διαλύσαν το τραστ.

Όπου βέβαια στο (κάθε) τέλος της (ίδιας) Ιστορίας (εδώ με Κεφαλαίο)

στρατιώτες τους πήραν στον πόλεμο παν
    ο Πέτρος, ο Γιόχαν κι ο Φρανς
    σαν ήρωες έπεσαν κάτω απ' τα τανκς.

Και φυσικά

σκεφτήκαν και βρήκαν πως φταίει ο Μαρξ.
    ξανάσμιξαν πάλι και φτιάξανε τραστ.

Άντε στην υγειά μας Μπάρμπα!
    Πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε

12. gr_fun

gr_fun Regular Member

σεβαστο, δε το ξεκινησα εγω ομως, και το δικο μου post διαγραφηκε
    εγω παραθετωντας απλα ενα μυνημα εκανα μια δικη μου διαπιστωση, και μαλιστα επισημανα οτι δεν απευθυνομαι προσωπικα στον γραφοντα το post

επισης σε ρωτησα κατι και πριν, και θα σε παρακαλουσα να μου απαντησεις (λογος διαγραφης/επαναφορας)

Thread Status:
Not open for further replies.