Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στριγνκ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Vana, στις 23 Σεπτεμβρίου 2012.

1. Dark master

Dark master New Member

Απάντηση: Στριγνκ

Σωστα τα λες για το οφθαλμαπολαυση αλλα για το ποιος θα σας ικανοποιησει και τους δυο δε μας ειπες,γιατι για να σε ικανοποιησει αυτος εσενα χλωμη σε κωβω!  

2. Georgiou20

Georgiou20 New Member

Καλησπέρα. Προσωπικά είναι ωραία αίσθηση τα γυναικεία string. Φοράω καθημερινά και η κοπέλα μου δεν έχει πρόβλημα. Ίσα ίσα που μας αρέσει γιατί είμαι αρκετά γυμνασμένος και το κωλαράκι μου είναι πολυ όμορφο και στρογγυλό από όσο μου λέει. Απλά είμαι της γνώμης να φοράμε αυτό που θέλουμε χωρίς taboo για να αισθανόμαστε ποιό άνετα απέναντι στον σύντροφό μας.  

3. WhiteBlack

WhiteBlack Regular Member

Ήδη φορώντας τα εσώρουχα που θα του έχω δώσει θα μου έχει προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση!

4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αγαπητή μου, εχω μία απορία ετσι για να βγάλω μερικά συμπεράσματα: ειλικρινά, ικανοποίηση με σεξ (ενεργητικό προς εσένα εννοώ) σου προσφέρει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!

5. WhiteBlack

Tι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει?
    Στο σεξ μετράει μόνο η διείσδυση?
    Νομίζω πως απλά είναι το κερασάκι στην τούρτα.
    Κι επειδή με ρώτησες επί προσωπικού θα σου απαντήσω πολύ λιτά και ειλικρινά πως έχω καυλώσει και χύσει άπειρες φορές με αυτήν την σκέψη ως σκέψη και μόνον...!

6. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Εμένα; Τίποτα, απλα σε ρωτάω για να βγάλω απο την απαντησή σου κάποια συμπεράσματα.
    Φυσικά στο σεξ μετράει κυρίως η διείσδυση, σεξ χωρίς διείσδυση, τι θα κάνουν στα προκαταρκτικά θα μείνουν μόνο;

Στο σεξ είναι η τούρτα, στο bdsm ίσως να είναι το κερασάκι για μερικούς/ές.

Δεν κατάλαβα, με ποια σκέψη εχεις χύσει, μου το αναλύεις σε παρακαλώ;

Την καλημέρα μου!

Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2012
  7. WhiteBlack

Συγνώμη MasterPerris αντιλήφθηκα λανθασμένα την ερώτησή σου και απάντησα επίσης λανθασμένα.
    Με ρώτησες αν μου προσφέρει σεξ ενεργητικό προς εμένα και ικανοποίηση.
    Προφανώς θα εννοείς ο άντρας/υπό/σύντροφος που θα του έχω φορέσει τα σέξυ γυναικεία εσώρουχα.
    Γιατί να μην μπορεί να μου προσφέρει ικανοποίηση κάνοντάς μου σεξ?
    Αν μιλάμε για έναν άντρα εντελώς παθητικό θα ήταν κάπως δύσκολο είναι η αλήθεια, αλλά όσον αφορά εμένα εάν έβλεπα ότι αυτήν την ικανοποίηση δεν μπορεί να μου την προσφέρει θα έφευγα.
    Το να βλέπω γυναικεία εσώρουχα σε ένα αρρενωπό κορμί απλά είναι μία απόλαυση μέσα στις πολλές άλλες που μπορεί να υπάρξουν!

8. woohoo

woohoo Regular Member

Εγω παντως θα καταριεμαι την τυχη μου που γενικα οι ελληνιδες φρικαρουν και μονο στην σκεψη.

9. eyes_wide_shut

eyes_wide_shut Regular Member

Θα φωνάξουν έναν τρίτο ή μία τρίτη !!