Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συζητηση..περι switch..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 15 Ιανουαρίου 2016.

  1. Brigitte

    Brigitte Contributor

    χαχαχαχαχααχαχαχαχ....     
     
  2. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

    Εγώ ΠΧ που ένα από τα πάθη μου είναι να μου κάνει η σύντροφος μου prostate milking, τι πάει να πει, πως είμαι λιγότερο Κ επειδή την αφήνω και μου το
    κάνει επειδή ξέρει / ω πως μου αρέσει; Όλοι έχουμε πάθη. Ακόμα και εμείς οι Κ. Δεν είμαστε ούτε ρομπότ να μην αισθανόμαστε λύπη, θλίψη, κατάθλιψη,
    να νιώθουμε πολλές φορές πως χανουμε τον έλεγχο. Πολλοί πίνουμε. Καπνίζουμε. Αυτά δεν είναι ανθρώπινα πάθη; Αν ψάχνεις το τέλειο, λυπάμαι. Δεν
    θα το βρεις. Και σε πληροφορώ ναι, ξέρω Κυρίαρχο Crossdresser. Και είναι και γαμώ.
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Βρε παλουκάρι, να στο λιανίσω εγώ. Έτσι κι αλλιώς, μαλάκας και κακός είμαι εδώ και πάρα πολύ καιρό ( μην αφοδεύσω χαχαχα ), δεν φοβάμαι μην μου χαλάσει η "μόστρα".
    Ότι "πάθος" γουστάρουμε, δεν νερώνει το Καππιλίκι. Ότι δεν μας αρέσει, εξυπακούεται ότι ο Κ πρέπει να το τιθασεύει, γιατί αλλιώς δεν θα ήταν Κ.
    Ξανά, δεν μιλάω για γυναίκες Κ, αφού ούτε εκείνες "υπάρχουν", σαν τους/τις switch ένα πράγμα. Το Κ για μια γυναίκα είναι kink, δεν είναι αληθινό χαχαχα...
    Εγώ αναρωτιέμαι με την πάρτη μου, τι στον πέοντα συνεχίζω να γράφω σε κάποια νήματα. Μάλλον το ξέρω, "κουβέντα να γίνεται".
    Έχω ώρα για πέταμα και μαλθακίζομαι χαχαχα...Ε ρε γλέντια. Πάντως κάποιες "συζητήσεις" είναι πολύ διασκεδαστικές. Πόσο μάλλον μεταξύ ατόμων που ούτε γνωρίζονται, ούτε ποτέ θα συναντηθούν.   
     
    Last edited: 16 Ιανουαρίου 2016
  4. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Αν μπορεί να εναλλάσσεται κανείς σε ρόλους ακόμη και με την/τον ίδια/ίδιο παρτενέρ; Πιστεύω ακράδαντα ναι. Κατά βάση συμφωνώ πως δε μας "βγάζουν" όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Άλλους θέλουμε να τους υποτάξουμε και σε άλλους να αφεθούμε ολοκληρωτικά χάνοντας κάθε μορφή ελέγχου. Επομένως κατά βάση θέλουμε ή τον ένα ρόλο ή τον άλλο... ελάτε όμως τώρα, που συχνά με μία σωστή "χημεία" τα θέλουμε και τα δύο... Εκεί πια έρχεται, νομίζω, η μαγεία.

    Κατανοώ ότι για πολλούς αυτό ακούγεται και φαντάζει άτοπο. Πώς είναι δυνατόν να μπαίνει κανείς τόσο "εύκολα" και εναλλακτικά σε τόσο αντίθετους ρόλους; Κι όμως, όσο δύσκολο είναι, τόσες συγκινήσεις τελικά χαρίζει.

    Αν θα συνέπραττα με άτομο αμιγώς υποτακτικό ή κυριαρχικό; Σαφώς, αν συνέτρεχαν κάποιες προϋποθέσεις. Δεν αποκλείω κάτι από τη στιγμή, που θα με κερδίσει και θα την κερδίσω. Με την κρυφή ή φανερή ελπίδα και ευχή να γίνει μια μέρα switch... όχι όμως και την απαίτηση  [/QUOTE]
         
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ναι βεβαίως! Στο βαθμό που εξαρτάται, δεν είναι  
     
  6. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ναι αμε!! Αλλά δεν έχει καμία εξάρτηση από αυτό. Ο Δικός μου, μου το κάνει εξίσου απολαυστικά και καυλωμένα από παντού και επίσης μου κάνει πολύ περισσότερα από αυτό και Τον κατακαυλώνουν και αυτά επίσης. Που να δεις αυτά που μου κάνει στο μυαλό  
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Η παρενδυσία ενδέχεται να είμαι μέρος της φιλοσοφίας του ως αποδόμηση των έμφυλων στερεοτύπων ρουχισμού και όχι "εξάρτηση".
    Πέραν τούτου, δεν είναι απαραίτητο ότι το "εξασκεί" διαρκώς ώστε να εξαρτάται.
     
  8. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Έτσι το δέχομαι ως προτίμηση  
    Δηλαδή ούτως ή άλλως το δέχομαι απλά όχι για μένα  
     
  9. ShaDowKill_GpR

    ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

    Φίλε μου εγώ ξέρω τι λες. Και εγώ για τον χαβαλέ μου μιλάω εδώ μέσα. Τα άτομα που γουστάρω καταλαβαίνουν τον τρόπο με τον οποίο λέω κάτι.
    Επειδή ακριβώς θέλουν. Από τον αυτοσαρκασμό μου μέχρι το οτιδήποτε. Ταμπέλες, τίτλοι, παράσημα. Όλα αυτά χάνουν την αξία τους μπροστά στον
    άνθρωπο. Πως μπορείς να βάλεις στερεότυπα και ταμπέλες σε κάτι τόσο ρευστό όσο η ανθρώπινη ψυχώ;

    Εγώ δεν ανησυχώ για μένα. Το χω με το roleplay και με την κουβέντα. Eίμαι Dungeon Master/ Storyteller σε Dungeons & Dragons 3.5 edition.
    Changeling βάρδος με έμφαση στο Charisma που αυτοπροσδιορίζεται σαν Τρανς Λεσβία με παπάρι και έχει Non binary/ genderfluid τάσεις ανα καιρούς.
     
  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    τι σου κανει ? τι σου κανει ?
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Εσένα θα σου πω όταν μεγαλώσεις      
     
  12. Brigitte

    Brigitte Contributor

    δεν ηξερα ότι την ειχα..ξεδιπλωθηκε μπροστα μου αν θες ..το πρωτο λεπτο που ο υποτακτικος μου περασε το κατωφλι φορωντας το κολλαρο του..