Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμβόλαια / contracts

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος de7, στις 17 Ιουνίου 2016.

1. de7

de7 s

Με αφορμή το συγκεκριμένο post θα ήθελα να ρωτήσω όλους αν θεωρείτε ότι το υ έχει την επιλογή να θέσει στόχο σε μία τέτοια χειρονομία. Αν ναι/όχι, αυτό έχει να κάνει καθόλου με τη χρονική στιγμή που υπογράφεται το συμβόλαιο;

@Dark_Explorer θα θέλατε να μας εξηγήσετε πώς ορίζετε την έννοια "στοχοθεσία του υ" γενικότερα και εν συνεχεία πώς αυτή συνδέεται με την παρατήρησή σας " [...]έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν υ που επιθυμούν μια δόμή/ένα πλαίσιο πειθαρχίας στην Κ/υ σχέση ώστε να βάζουν σε τάξη την καθημερινότητά τους μιας κι έχουν την τάση να αποδιοργανώνονται." στο συγκεκριμένο παράδειγμα του συμβολαίου;

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Θεωρώ ότι είμαι αρκετά ξεκάθαρη.
    Θα ήθελα να μας πει κάποιο υ γιατί επιθυμεί να υπογράψει ένα τέτοιο συμβόλαιο. Σε τι το ωφέλησε; Δεν γνωρίζω την στοχοθεσία του, έγκειται στο κάθε υ ξεχωριστά. Γι'αυτό κι επιθυμώ να διαβάσω τα κίνητρα.

3. de7

de7 s

Δεν νομίζω, αλλά είναι απολύτως σεβαστόν ο καθένας να μην δίνει περαιτέρω επεξηγήσεις αν δεν το επιθυμεί για τους δικούς του λόγους. Να είστε καλά.

4. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

φαντάζομαι ενα συμβόλαιο θα απέτρεπε και το Κ απ το να αλλάζει το στόχο ανάλογα τη μέρα (?)

5. Καποιος / κάποια το είπε πιο πανω....μπουρδες...
    Ο λογος ειναι συμβολαιο και μάλιστα πιο δεσμευτικό κι όμως... αναιρειται στο πι και φι.  

6. de7

de7 s

7. bumblebee

bumblebee Contributor

Θα επιχειρήσω ή επι-χοιρί-σω, ότι αγαπάτε   :

Για το υ :
    -> Φετιχ με την τυπολατρεία.
    -> Αίσθηση 24/7 δέσμευσης - ελέγχου. Κρατάει το μυαλο του υ απασχολημένο 24/7 με μικρο υποχρεώσεις. Αυτό ειναι σος (σως), θα το βρείτε μπροστά σας  
    -> Όποιος κάηκε στο χυλό φυσά και το γιαούρτι (μπαρουτοκαπνισμένο υ). Σε περίπτωση που το πράγμα στραβώσει απο Κ πλευράς, θα κοιτάξει τους ορους και θα δει ότι δεν φταίει. Υπάρχει φταίχτης. Μπουμερανκ αν η τυπολατρεία του υ είναι υπερβολική, θα βρει πάντα ενα λάθος του ιδιου του υ   Φαυλος κυκλος, εγγύηση  
    -> Δεκάδες ευκαιρίες για παίξιμο δράματος και μελο-μαζοχισμού, 24/7, χωρίς να απαιτείται ενέργεια Κ, αν το συμβόλαιο ειναι λεπτομερειακό και αφορά ολη την μερα, την βδομάδα.
    -> Πεποίθηση αλλαγών στη ζωή - στρωσίματος.
    -> Αισθημα ότι το υ πετυχαίνει, ακολουθώντας τους όρους. Εκπληρωση στόχων.

Για το Κ
    -> α ντριμ καμ τρου.

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

αχαχα
    Είσαι και πολύ σουρλελές   

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

- E..εε... εεεεενθυμούμαι επί των ημερών μου, πως πως πως κλεί...κλείναμε δουλειές δίνοντας τα χέρια... Χάλασε ο κόσμος στρατηγέ μου, λες?
    -Δίκιο έχετε κυρ-δάσκαλε, δίκιο... Κι ο καφετζής μας το ίδιο λέει..! Και η φίλη μας η μοδίστρα ψες, τα ίδια έλεγε...

10. tithon

tithon Contributor

τα "συμβόλαια" τέτοιου είδους δεν έχουν πουθενά νομικό χαρακτήρα, εντυπωσιακό είναι που κάποιοι τα αντιμετώπισαν ως τέτοια, έστω και με επιφυλάξεις, αναζητώντας ρήτρες κλπ.
    είναι διακηρύξεις βούλησης του ενός και περισσότερο κατάγονται από τις τελετές προσχώρησης σε τάγματα των τελευταίων αιώνων παρά από κείμενα διμερών διευθετήσεων.
    στον αμερικάνικο νότο περιλαμβάνουν πρωτόκολα συμπεριφοράς με ακριβείς λεπτομέρειες, τιμωρίες, λεκτικά, ακόμη και λίστες πρακτικών καθηκόντων. στις ανατολικές πολιτείες
    προσαρμόστηκαν σε κομψά κείμενα που διακηρύττουν την πρόθεση με κάποιες αποσαφηνίσεις και παραδείγματα. η τελευταία μορφή, λίγο χαλαρότερη ίσως, θα ταίριαζε και στην δική μας
    συγχωρητική μεσογειακή ιδιοσυγκρασία. λίγο χαλαρότερη μάλλον θα σήμαινε με μορφή ημερολογιακής κατάθεσης, επαναλαμβανόμενης βέβαια, που θα περιέγραφε και θα επαναβέβαιωνε
    την εικόνα του συγγραφέα-υπογράφοντα για τον εαυτό του μέσα στη σχέση. και αυτή ακριβώς είναι και η αυθεντική χρησιμότητα των κειμένων αυτών, να υπενθυμίζουν και να επαναφέρουν την προσήλωση στον διακηρυγμένο στόχο.

-τα παραπάνω δεν αφορούν φυσικά ούτε τις ανώριμες αντιγραφές, ούτε τις ερεθιστικές προσεγγίσεις.
    -στις τελευταίες μορφές μπορεί να κρύβεται και μια νομική έκπληξη, φυσικά δεν παράγουν δέσμευση, αλλά ενδεχομένως, αν έχουν αποφύγει ακρότητες στη διατύπωση,
    μπορεί εκ των υστέρων να τεκμηριώσουν πρόθεση, κατ' αναλογίαν με ερωτικές ή άλλες επιστολές.

11. tithon

tithon Contributor

να συμπληρώσω, επαναλαμβάνοντας τον εαυτό μου, ότι η επιμονή ορισμένων να αντιληφθούν και να περιγράψουν εκλογικευτικά
    τα ανθρώπινα βιώματα, εκτός από αφάνταστα μονομερής και ρηχή, μου φαίνεται και αστεία σε κάποιες περιπτώσεις.

συγχωρήστε μου, παρακαλώ, την ευθύτητα

12. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

πάντως τα συμβόλαια αυτά δεν έχουν καμία νομική ισχύ! το λέω μήπως σας διέφυγε...