Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συνειδητοποιημένοι/o υπό + BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 14 Δεκεμβρίου 2016.

1. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Μα τα υπογραμμισμενα σημεια που λεει κ η @sokolata δεν ειναι αγαπη/ερωτας;γιατι δυο εννοιες μεγαλες και βαθιες πηρανε τοσο αντιθετο νοημα;αν το να μπορεις να τα βρεις στα δυσκολα με τον ανθρωπο σου κι ολα οσα ανεφερες δεν λεγεται αγαπη/ερωτας αυτο,τοτε τι σκατα ονομαζεται αγαπη/ερωτας;

2. Έρωτας είναι ο πόθος.. Το καρδιοχτυπι,, το να τον σκέφτεσαι Ολη μέρα,. Να τρέμεις όταν σε αγγίζει.. Να μην μπορείς να βάλεις άλλον στην ζωή σου.. ΑΛΛΆ.. καμία φορά δεν κάνουν μαζί δύο τέτοιοι άνθρωποι,. Απλα δεν γίνεται,, το βίωσα και ξέρω. Λυπηρό αλλά έτσι είναι. Ο καθένας παίρνει τον δρόμο του και τελος. Και να συναντηθούν στον δρόμο κάνει ο ένας ότι δεν ξέρει τον άλλο γιατί άν διασταυρωθεί η ματιά τους αρχίζει τσίμπημα στην καρδιά και περνάνε όλες οι στιγμές μπροστά από τα μάτια τους..

3. Είναι τρομερά δύσκολο να αγαπήσεις και να αγαπηθείς..Και σε αυτές τις σχέσεις αν δεν δώσεις χρόνο,αν δεν είσαι δίπλα-ή πάνω απο τον άλλον-δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πραγματικά ουστιαστικό

4. vussinada

Ελα ρε...αυτα ειναι μεχρι 17 αντε μεχρι κι 20.Ενθουσιασμο το λεω αυτο

5. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

.. Νομίζω ότι δεν διαφωνούμε πως πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον έλξη και σίγουρα και δυνατά αισθήματα για να ξεκινήσει μία Κ/υ σχέση ..
    Όμως τα πιο ακραία αισθήματα (μην ξεχνάμε ότι ο έρωτας εξ' ορισμού είναι ακραίος) εμφανίζονται με τον καιρό .. και προκύπτουν μέσα από τη ζύμωση και την τριβή στη σχέση ..

Εκφράζοντας πάντα προσωπικές απόψεις, νομίζω ότι και αυτή είναι μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στις σχέσεις vanilla και Κ/υ:

Στις vanilla σχέσεις όλα έχουν να κάνουν με την πρώτη φορά: το πρώτο ραντεβού, το πρώτο φιλί, η πρώτη συνουσία, κλπ, κλπ .. όλο το άγχος είναι εκεί.
    Στις bdsm σχέσεις έχουν να κάνουν με τις επόμενες φορές .. κάθε φορά διαφορετική, κάθε φορά όλο και μακρύτερα ..

6. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Καταρχάς: αγάπη =/= έρωτα.
    Επίσης για εμένα: αγάπη > έρωτα.

Κατά τα άλλα δεν μπορώ να βοηθήσω πάρα μόνο με την προς Κορινθιους.

Μια ερώτηση μονο: τι σημαίνει "δύο έννοιες μεγάλες και βαθιες "? Γτ αυτές οι δύο συγκεκριμένες λεξεις είναι τόσο λυρικα φορτισμένες ενώ πχ η λεξη υποταγή που σημαίνει ότι σε έχεις δώσει σε κάποιον άλλο να ασκεί έλεγχο πάνω σου δεν είναι φορτισμένη με τον ίδιο τροπο;

Και τελικά. Προς Κορινθιους μόνο.

7. Εγω έρωτα,,, και σίγουρα πάει μέχρι 33,!!!!!!

8. vussinada

Καταρχας τι μπερδευεις τους Κορινθιους και ποιοι ειναι αυτοι; 
    Κατα δευτερον δεν υποβιβασα το bdsm,εξισου βαθια εννοια και αυτο

9. vussinada

Χμ...ενδιαφερον

10. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

@DOMINA-G
    Απλά, και νομίζω αυτό συζητάμε στο νήμα, το όλο θέμα είναι το πως στέκεσαι και στέκεστε σαν ζευγάρι.
    Δεν έβαλε κάνεις απέναντι τον έρωτα απο το ασύμμετρο, το θέμα είναι στέκεστε Μ/μαζί στη θέση που διάλεξες συνειδητά? Ακολουθώντας τα θέλω Του και τον τρόπο Του? (για υ-σ)
    Η στέκεσαι πλάι και ακολουθείς κατα πως ορίζεις εσύ ή η καρδιά σου, ή το ο,τι σου? Αυτή είναι η διαφορά βανίλα και ασύμμετρου. Όλοι μπορούν και δεν μπορούν να ερωτευτουν και να αγαπήσουν, το πως διαχειρίζονται αυτό και με κριτήριο τον έλεγχο τους κάνει βανιλα η μη, όχι ο έρωτας και το συναίσθημα per se.

11. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Αληθεια όταν γράφω εδώ πραγματικά προσπαθώ να προσέξω τις λέξεις που χρησιμοποιώ και δεν τις βάζω στην τύχη. Δεν μίλησα για *υποβιβαση* καμιας λέξης και δεν ανέφερα τη λέξη *bdsm*.

Κατά τα άλλα αναφερόμουν στην επιστολή προς Κορινθιους  

12. vussinada

Μιλησες για υποταγη,ε βαλε στη θεση του bdsm την υποταγη που ειπες κι ειμαστε οκ