Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συνειδητοποιημένοι/o υπό + BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 14 Δεκεμβρίου 2016.

1. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Θα προτιμούσα να μην το κάνω ευχαριστώ.  

2.  
  3. rosenrot

rosenrot Regular Member

Κάποτε μου είχαν πει πως υποταγή με ανταλλάγματα δεν υπάρχει.
    Συνειδητά μπορεί να μην λες "Σου δίνω αυτό. Μου δίνεις εκείνο?" όμως πρακτικά κάτι τέτοιο γίνεται .

Προσωπικά θεωρώ πολύτιμη την υποταγή μου για να την προσφέρω σε Κάποιον απ τον οποίο δεν παίρνω τίποτα. Τόσο πολύτιμη που θα ήθελα αυτό που θα νιώσει κ θα μου δώσει να περιγράφεται σ αυτούς τους στίχους..

"Ο νόμος της ζωής διδάσκει πως ο έρωτας είναι είτε ευχή του Διαβόλου είτε κατάρα του Θεού."
    Καραγάτσης

4. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

το οτι υπαρχουν δυο λεξεις δεν σημαινει οτι πρεπει να τα χωρεσουμε ολα εκει...

5. lizard_

πως το κανετε αυτο ρε μαν? τι ναρκωτικα παιρνετε και δεν μας δινετε? εχω και φιλους ζευγαρι, παντρεμενοι με παιδια που καταφερνουν να το κανουν. αξιοζηλευτη ικανοτητα.

6. lizard_

7. goodevil

goodevil arcade

Η υποταγη θρεφεται απο την Κυριαρχια μονη δεν εχει αντικρυσμα ουτε νοημα...
    η αγαπη εχει ενα μεγαλο αντιπαλο το μισος που ειναι ευκολο κ βολικο για αυτο
    κ πρεπει να ειναι αδολη κ βαθεια.
    Ο ερωτας παιζει μπαλα μονος τρως το βελος κ νομιζεις οτι εισαι ο Μαραντονα
    κ αυτος τωρα γερασε το χει ριξει στο λιφτινγκ.

Να πω λοιπον κ εγω αφου μ δινετε η δυνατοτητα

Πολυ βολικο για μενα αυτο αλλα οταν ξεθωριασει ο ερωτας η υποταγη θα κανει κ αυτη φτερα
    ερωτευεσαι τη στιγμη ερωτευεσαι την εικονα που βλεπεις μαγευτικο συχνα αλλα ανεκπληρωτο συναισθημα
    η αγαπη απεναντιας σε γεμιζει ολοκληροτικα σε αποτρεπει
    απο το πιο σπουδαιο να μισεις τον ιδιο σου τον εαυτο.
    Οποτε η υποταγη ερωτευμενο ζευγαρι με την Κυριαρχια αυτο ειναι μια καλη προσδοκια
    κ αν σε αυτο κολησει κ η αγαπη υπαρχει μια σχεση που μπορει να γινει ενα αρμονικο κ ποτε βαρετο κ ρουτινιαρικο 24/7.
    Ερωτευτετε τον/την Κ αλλα μ του δωσετε κατι σπουδαιο οπως η υποταγη για αυτο.

Ο πιο μεγαλος ερωτας ειναι ο ανομολογητος η πιο μεγαλη αγαπη φτιαχνει ωραια σκηνικα με θορυβο κ ψιθυρους καθε μερα.

8. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Δε καταλαβαινω που κολλας...στο ιδιο το μηνυμα σου την ιδια λεξη χρησιμοποιησες,δε λεμε κατι διαφορετικο.Τελος παντων

9. Lazycat

Lazycat Αριστόγατα

Να υποθέσω ότι η συγκεκριμένη δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στον άτυχο έρωτά σου....Την απέκτησες, αλλά δε σου κάθησε. Brat τοστιέρα....

10. ellianna

ellianna Regular Member

Όχι,αυτό που εννοούσα είναι πως η καρδιά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος υποταγής..
    Δεν μπαίνει σε σειρές γιατί το συναίσθημα δεν μπορεις να κοντρολαρεις το πότε θα έρθει.Μπορείς να το διαχειριστείς αν και όταν έρθει,δεν μπορείς όμως να διαχειριστείς το πότε θα έρθει.
    Ούτε πως αυτό επηρεάζει το πως θα φερθεις στην σχέση μέσα ή το αν θα κάνεις ζουζουνιες!
    Το τι ζητείται απ το Κ μέλος γίνεται ξεκάθαρο στην αρχή της σχεσης και αν καποια απο τα θελω του υ αλλαξουν στην πορεια,αυτό επαφίεται στον Κ το αν θα τα δεχθεί ή οχι.

11. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Πάλι δεν καταλαβαίνω πολύ, ή καθόλου βασικά αλλά οκ.

Για το μπλε δεν εχω να πω κάτι, γιατί ειναι ανάλογα το ζευγάρι και τους ανθρώπους πως το βλέπουν, για εμένα πάντως δεν είναι έτσι.

Ευχαριστώ για την απάντηση  

12. gaby

gaby Guest

Άρα έχουμε ένα συνειδητοποιημένο Κ και ένα μη συνειδητοποιημένο υ, αν δεν κάνω λάθος. Γιατί το συνειδητοποιημένο Κ πρέπει να αναλάβει να καλύψει τα κενά του μη συνειδητοποιημένου υ που δεν θέλει καν να γίνει συνειδητοποιημένο αλλά άθελά του φέρνει και το Κ σε μια κατάσταση μη συνειδητότητας;