Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συστολή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Alpha Noir, στις 28 Νοεμβρίου 2014.

1. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

underherfeet, η συναίνεση δε σημαίνει αυτόματη εξάλειψη ντροπής και ενοχής, συστολών, και άλλων ανασταλτικών παραγόντων
    στη διαδικασία της εκπαίδευσης ενός υποτακτικού. Αναφέροντας ένα παράδειγμα, ένας υποτακτικός με κακή αυτοεικόνα θα έχει μεγάλη συστολή να υπηρετήσει την Κυρία του γυμνός, αρχικά, (και είναι τόσο ερεθιστικό το ρημάδι το CFNM) πολύ περισσότερο αν η Κυρία του επιθυμήσει παραδείγματος χάριν να εξυπηρετήσει αυτήν και άλλες σε ένα ημιpublic πλαίσιο. Που σημαίνει γυμνός μπροστά της αλλά και σε άλλες Κυρίαρχες. Σε αυτή την περίπτωση η συστολή δεν είναι μονοσήμαντη. Μπορεί εξίσου να αποτελέσει crash test υποτακτικότητας, πηγή ηδονής για την ίδια, κίνητρο να επιδιώξει το ξεπέρασμα κάποιων του ορίων το υποτακτικό μέλος, κ.τ.λ.

2. Alpha Noir

@Black Butterfly, μην το λες για το ξύλινο τραπέζι. Γιατί πάσχω και από forniphilia. 

3. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Να ξέρω να ζητήσω την βοήθειά σου, όταν μετακομίσω και χρειαστεί να επιπλώσω το νέο μου σπίτι.  

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

@Alpha Noir οταν λές ημιpublic τι εννοείς;

5. Alpha Noir

@jasmin sg ,δεν είσαι καλά πληροφορημένη για την πρακτική του objectification, ούτε ο peleas, με αποτέλεσμα
    να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα για τον συνομιλητή σας, βασισμένοι πάνω στο τι εσείς νομίζετε πως επιθυμεί.
    Καλό θα ήταν αν δε σας είναι ξεκάθαρο λοιπόν, να ρωτάτε πριν εκφράσετε τις ανάλογες απόψεις, που στιγματίζουν
    ερωτικές οντότητες, βαφτίζοντάς τις νοσηρές επειδή δεν ταιριάζουν με τα γούστα σας.

6. Alpha Noir

Ημιpublic συνθήκες είναι αυτές που βρίσκονται ανάμεσα στο public και στο ιδιωτικό πλαίσιο. Μπορεί για παράδειγμα
    να είναι ένα πριβέ πάρτυ σε στενό κύκλο, μπορεί να είναι η Κυρίαρχη με ένα δυο της Κυρίαρχες επίσης φίλες. Αν εγώ θελήσω
    να μας φέρει καφέ γυμνός, κι εκείνος ντρέπεται, θα πρέπει αυτό το εμπόδιο να το έχω δουλέψει με κάποιους τρόπους ώστε
    να το εξαλείψω ως ένα κώλυμα για την υπηρεσία που θέλω να μου προσφέρει-με τους όρους που θέτω εγώ γι αυτή την
    υπηρεσία.

7. Ομολογώ πως ο τρόπος που εκφράζεσαι ξύπνησε κάποια ευαίσθητα αντανακλαστικά μου. Πέραν τούτου, δεν αντιπαρατίθεμαι ποτέ σε προσωπικό επίπεδο.

8. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

@Alpha Noir , δεχομαι ότι χρειαζομαι περισσοτερη πληροφορηση γενικα, αλλα δεν βαφτισα τιποτα νοσηρο.Η συζητηση επισης είναι ενας τροπος να μαθαινει κανεις για οσα δεν καταλαβαινει...

9. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

@Alpha Noir
    Κατανοητό. Προσωπικά βέβαια θα θεωρούσα δικαιολογημένη κάποια διστακτικότητα του υ, οχι όμως λόγω συστολής η ντροπής, απο την στιγμή που συναναστρέφεσαι με ανθρώπους με τα ίδια μυαλά με σένα, αλλά εμπιστοσύνης. Οταν παραδίδεις τον έλεγχο και εκτίθεσαι σε καταστάσεις που περιλαμβάνουν άτομα έξω απο την σχέση που έχεις, θα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος πως οι ...ημιpublic στιγμές σου δεν θα γίνουν αίφνης public σε κα'να facebook...

10. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Μου αρεσει παρα πολυ αυτο νημα , καθως ειναι μια απορια που ειχα απο την αρχη (βασικα επειδη ακομα στην αρχη ειμαι καλυτερα να πω , απο τα πρωτα πρωτα βηματα)

Να δωσω κατευθειαν , απλοχερα και με "καλη διαθεση " αυτο που μου ζητειται ? Με κινδυνο να "κοψω τη χαρα" του Κ μου να με δει να ζοριζομαι , να το σκεφτομαι ?
    Η να κανω εμφανη την οποια διστακτικοτητα μου ? Με κινδυνο να τον εκνευρισω η να ταυτισει την συστολη μου με μειωμενη επιθυμια να τον ικανοποιησω ?

Και στην αρχη μιας σχεσης , τα πραγματα ειναι πιο ευκολα , ακομα μαθαινεις βλεπεις για πρωτη φορα τι εχεις να αντιμετωπισεις , οι αντιδρασεις ειναι και πιο αυθορμητες και ισως λιγο δικαιολογημενες απο την πλευρα του Κ.
    Μετα ομως? Ποτε πεφτω στην παγιδα , η χωρις καν ενδοιασμους υπακοη μου να καταντησει βαρετη ?

Απο πλευρας μου , τελειως προσωπικη οπτικη μιας υ , αποφασισα να ειμαι απλα απολυτα ειλικρινης και συνειδητοποιημενη στο πως νιωθω και τι αισθηματα μου προκαλει τη συγκεκριμενη στιγμη αυτο που μου ζητειται. Απο εκει και περα το αν θα το αφησω να εκφραστει πληρως , να γινει δηλαδη ξεκαθαρο αυτο που νιωθω (ειτε μεσω λεξεων ειτε κινησεων ειτε και καποιας εκφρασης προσωπου) εξαρταται καθαρα απο τον Κ μου και τι μου εχει πει οτι προτιμα παραπανω να βλεπει ( εμενα με οτι αυτο συνεπαγει η την υποταγη μου ) .

Τα παραπανω , σαν μια βασικη γραμμη , απο εκει και περα εχει να κανει και με την χημεια του ζευγαριου (πιστευω).
    Για παραδειγμα , μπορει να ξερω -να νιωθω -να βλεπω , οτι ο Κ μου ειναι κουρασμενος η εχει αναγκη το κομματι της τυφλης υποταγης μου , ε τοτε..ακομα και αν ζητηθει κατι που μπορει υπο κανονικες συνθηκες να αφηνα την διστακτικοτητα μου να φανει , να μην το κανω! Να επιλεξω να την κρυψω. Ειναι και η φαση , η στιγμη ειναι πολλα.

Εν τελη , δεν νομιζω οτι θα φτασω ποτε σε επιπεδο να μην με σοκαρει και να μην με τσιτωνει τιποτα. Σιγουρα με τον καιρο καποια πραγματα θα τα δεχομαι με περισσοτερη ευκολια και χαρα , αρα και χωρις συστολη κατι που πιστευω θα δινει ικανοποιηση και σιγουρια στον Κ μου και σιγουρα (αν και ο Κ μου δεν εχει επαναπαυθει) θα συναντω και κατι καινουριο που θα μου αγγιζει η και θα ξεπερναει ακομα ενα "οριο" , που τοτε και σκεψεις θα εκφραστουν και συστολη θα υπαρξει και ολα! και νομιζω με χαρα θα ηθελε να τα δει και να τα ζησει μαζι με εμενα τη στιγμη που τα νιωθω.

Αυτα απο εμενα , συγγνωμη αν περιμενες απαντησεις μονο απο Κ πανω στο πως το βλεπουν και τι προτιμουν. Ειπα απλα να γραψω το πως το εχω εγω στο μυαλο μου καθως ειναι ενα θεμα που με απασχολει και εχω σκεφτει πολλες φορες .

11. brenda

brenda FU very much

@jasmin sg, κάπως αυτόκλητα μπορώ να απαντήσω στον προβληματισμό που θέτεις και να σου πω, χωρίς εχέγγυα για την σωφροσύνη μου, ότι, θεωρώντας τον εαυτό μου εντός ορίων του φυσιολογικού, και πλήρως ''υγιή'' ψυχικά, ότι αυτή η έννοια της αντικειμενοποίησης, είναι κομμάτι του παιχνιδιού και μπορεί πραγματικά να σου προσφέρει ικανοποίηση, τόσο σε συναισθηματικό, όσο σε σεξουαλικό επίπεδο. To μόνο που θα διευκρίνιζα είναι ότι θα μου φαινόταν ανησυχητικό αν θα ήταν το μόνο πράγμα που προσέφερε ηδονή. Τους λόγους που συμβαίνει αυτό δεν ξέρω αν μπορώ να τους αναλύσω επαρκώς, αλλά σίγουρα, δεν θεωρώ ότι αποτελεί ψυχική εκτροπή, όπως και οτιδήποτε άλλο που μπαίνει σε μία τέτοια διαδικασία αξιολόγησης. Η συναίνεση δεν ξέρω αν καλύπτει τα πάντα, αλλά σίγουρα τα απενοχοποιεί, καθώς τίποτα δεν απαγορεύεται μεταξύ συναινούντων ενηλίκων. One man's food is another man's poison...

Last edited: 28 Νοεμβρίου 2014
  12. Alpha Noir

@golden slave ,ίσα ίσα, ευχαριστώ για την κατάθεση της άποψής σου, την τόσο λεπτομερή και ευαίσθητη.
    @brenda, επίσης!