Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συστολή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Alpha Noir, στις 28 Νοεμβρίου 2014.

1. Ktitor

Ktitor Regular Member

Είναι ευθύνη η κυριαρχεία φίλε μου.
    Δεν ψαχνουμε άτομο να βγαλουμε τα απωθημένα μας και να μας φερνει τις παντόφλες.
    Είναι πραγματικά μεγάλη ευθύνη.

2. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...κρίμα, το domination μόλις έχασε την αίγλη του στα μάτια μου  

3. Ktitor

Ktitor Regular Member

Κακώς..... Υπάρχει κυριαρχεία και μάλιστα απόλυτη. Προσπαθώ να πω οτι δεν περιορίζεται εκεί...

4. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Όταν ακούω για... "απόλυτα", ένα ρίγος με πιάνει και κουκουλώνομαι αμέσως μην αρχίσω βηχαλάκι.

5. Ktitor

Ktitor Regular Member

Μετράω την κάθε μου κουβέντα λύκε. Εχω σταματησει αναπνοη μέχρι λιποθυμίας.

6. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Τέλος για φέτος τα πατουσοπαγωτά;  

7. Koproskylo

...τον μισθό της μπορώ να τον τσιμπάω; έχω κάτι τραβήγματα με τα τέλη κυκλοφορίας  

8. Ktitor

Ktitor Regular Member

Κάθε συνέχεια περιττή. Thnx

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ποτές! Με αυτά ξανανιώνω  

10. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

εγω δεν μπορω να καταλαβω μερικες φορες πως καποιοι μπορουν και ειναι τοσο συνειδητοποιημενοι σε σχεση με τα ορια. δεν σας εχει τυχει ποτε δηλαδη να σας βγαλουν εκτος? τι κανετε τοτε? δεν εχει τυχει σε κανεναν να ειναι εκτος οριων, καπου μεταξυ καβλας και στραβωματος? δεν εχει νιωσει κανεις καποιο ειδος εσωτερικης διαμαχης την ωρα που βγαινει εκτος? πραγματικα ρωταω γιατι αυτο το ενα κι ενα κανουν δυο εμενα πολυ σπανια μου βγαινει στην πραξη...

μετα απο καποιο σκηνικο δεν σας εχει τυχει να σκευτεστε τη φαση τη μια ετσι και να φτιαχνεστε και την αλλη γιουβετσι και να ριχνετε καντηλια?

θα ηθελα να μου πειτε πως το κενετε αυτο... αλλιως θα βαλω ad, ζητηται bottom με ψυχολογικα να κανουμε παρεα...

11. Koproskylo

...ναι αμέ, λέγεται "σοβαρή σχέση"

12. Κλώνο θες να πεις.