Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφαγή Κυρίαρχων το Πρώτο Αίμα - Aλλέως ο Εντυπωσιασμός του Μουνιού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 24 Φεβρουαρίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Mπορείς να το αναλύσεις περισσότερο;
     
  2. Noardos

    Noardos Regular Member

    Η ανδρική version της Ελλεϊνίδας είναι ο Πυρφόρος ή Πυρφοροαγαπούλης  
     
  3. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Παλάβωσες;;; Δεν τσαλακώνεται ο βδσμ-ερ όταν ξεφτιλίζεται; Δεν τσαλακώνεται όταν γίνεται σκλάβος; Δεν τσαλακώνεται ο Μάστερ όταν αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της καθοδήγησης ενός άβουλου όντος;

    Φυσικά και παύεις να είσαι εσύ. Ποιος ηθοποιός είναι πάνω στη σκηνή ο εαυτός του; Σίγουρα ο ρόλος έχει στοιχεία από αυτό που είσαι, αλλά για όσκαρ δε θα πας, θα είσαι λυπηρό ρολάκι σε ιδιωτική παραγωγή.
     
  4. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Να αναλύσω το φαίνεσθαι και το είναι; Εκτός από χρονοβόρο θα ήταν και ανούσιο.
    Θα το πω όμως με άλλα λόγια όσο πιο σύντομα μπορώ.
    Το φαίνεσθαι δε συνεπάγεται το είναι, ούτε το είναι συνεπάγεται το φαίνεσθαι. Δε θα μπορούσε να είναι ποτέ αμφίδρομη αντίδραση μιας και δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός των δύο.
     
  5. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Τσαλακωνεσαι οταν κανεις κατι που γουσταρεις; Θελεις να γινεις σκλαβος η τουλαχιστον να το δοκιμασεις, δεν σε αναγκαζει κανεις. Θελεις να ξεφτιλιστεις, η να το δοκιμασεις, δεν σε αναγκαζει κανεις. Μαστερ δεν ειμαι αλλα ουτε υποτακτικος, τα αβουλα πλασματα αν και δεν εχω κατι εναντιον τους, δεν μου τραβηαν ποτε την προσοχη. Μπορεις να ζησεις και χωρις BDSM αν μεσα του εισαι ειναι επειδη σε καυλωνει, σου τραβαει την προσοχη, δεν τσαλακωνει. Αν παυεις να εισαι εσυ και παιζεις ρολο, sorry αλλα εγω ετσι δεν ειμαι. Μαλακας εκτος σεξ -γιατι το bdsm μορφη ερωτισμου ειναι- μαλακας και εντος. Δεν παιζω κανενα ρολο, ειμαι ακομη περισσοτερο ο εαυτος μου. Εγω το θεατρο το βλεπω διαφορετικα, δεν προσποιουμε στο κρεβατι, αλλου ναι, εκει οχι. Αλλα ειπαμε ο καθενας το βλεπει αλλιως
     
  6. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Εμ γι' αυτό δεν είσαι Μάστερ και κυνηγάς γοργόνες στην Κοπεγχάγη με τη σούφρα έτοιμη. Ο Μάστερ θέλει προσποίηση, αλλιώς είναι αιρετικός.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Λυπηρό, το βδσμ δεν θα είναι πχια το ίδιο.
     
  8. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Ως προς τις σουφρες στην Κοπεγχαγη κανω πλακα, οχι οτι οι σουφρες με χαλανε. Μαστερ δεν ειμαι επειδη δεν με ενδιαφερει να ειμαι ουτε νιωθω. Η προσποιηση απο μονη της για μενα ειναι μαλακια, δεν μπορω ουτε εκεινη. Οταν βρεθεις με καποια σε ενα δωματιο, σε ενα τραπεζι, οπουδηποτε, προσποιησου οσο θελεις και οσο θελει. Οι δυο σας θα γαμηθειτε, αν γαμηθειτε, και αν γουσταρετε, και γιατι γουσταρετε, τι λεω εγω, τι λενε οι αλλοι, δεν εχει καμια σημασια. Περναω καλα με καποια, περναει καλα μαζι μου;
     
  9. Ανέκαθεν τα σερνικά αυτού του πλανήτη διεκδικούσαν τα θηλυκά του κοπαδιού, του χαρεμιού, της κοινότητας. Εϊτε πρόκειται για θαλάσσιους ελέφαντες, είτε για μαστεράδες, είτε για συνδυασμό των δύο. Ο στόχος είναι μαξιμαλιστικός, δηλαδή η πλήρης επικράτηση επί των αντιπάλων αρσενικών, ώστε αυτό που θα κυριαρχήσει να έχει τη δυνατότητα επιλογής επί του συνολικού πληθυσμού των θηλυκών.

    Στην πράξη ο καθένας μπαίνει στη μάχη με τα όπλα που διαθέτει (ή νομίζει πως διαθέτει), τα οποία υπερτονίζει σε σημείο που καταλήγει να υποδύεται μιά περσόνα (η μιά καρικατούρα στη χειρότερη περίπτωση). Σκοπός του η αναγνωρισιμότητα μέσα από την απόκτηση συγκριτικού πλεονεκτήματος έναντι των άλλων αρσενικών.

    Σο χώρο του βδσμ αυτός ο ανταγωνισμός είναι πιό έντονος, επειδή το διακύβευμα είναι πιό ξεκάθαρο έναντι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου υπάρχει μία επίφαση επικοινωνίας για την επικοινωνία, που συσκοτίζει τον τελικό στόχο (που είναι όπως πάντα το σεξ, μετά ή άνευ επκάλυψη έρωτος).

    Μεταξύ ταν αρσενκών συχνά αναπτύσσονται φιλίες (στην πράξη πρόκειται για κεκαλυμμένες λυκοφιλίες) με σκοπό το μοίρασμα του θήλεως πληθυσμού σε τάργκετ γκρουπς ώστε να μειωθεί ο ανταγωνισμός.

    Ποιός ο ρόλος των θηλυκών σε αυτό τον ανώφελο αγώνα επικράτησης? Αυτός που ήταν από την αρχή της ζωής στον πλανήτη: Εκείνου που επιλέγει, αφήνοντας τα αφελή αρσενικά να πιστεύουν οτι είναι αυτοί που έχουν τον τελευταίο λόγο....
     
  10. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Ο καλυτερος τροπος για να εχεις εκεινο που θελεις, ειναι να αφησεις τους αλλους να εξοντωθουν απο μονοι τους και μεταξυ τους. Γιατι το θηλυκο -οπως λες και εσυ- που γουσταρει να σφαζονται στην ποδια του, μου κανει σαν το μικρο καλαθι για τα κερασακια. Δεν επιλεγει παντα το θυληκο, η δεν επιλεγει μονο εκεινο. Αν εχεις την κοιλια γεματη, η δυναμη επιλογης του ειναι μικροτερη. Σε γενικες ομως γραμμες συμφωνω μαζι σου
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Οι γυναίκες είναι το ίδιο ανταγωνιστικές όσο και οι άνδρες;;;
     
  12. Οταν παίζουν το παιχνίδι της διεκδίκησης, ναι. Μερικές φορές πιό ανταγωνιστικές από τους άντρες.