Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχέση με πολλά χιλιόμετρα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 26 Φεβρουαρίου 2011.

1. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

2. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Σχέση με πολλά χιλιόμετρα....

αφιερωμενο στην νηματοθετρια  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Μισιρλού

Μισιρλού New Member

Όπως είπαν και άλλοι πριν από μένα, εξαρτάται τί ζητάει κανείς από μια σχέση. Η σχέση εξ αποστάσεως μπορεί να μην είναι στην αρχή μια συνειδητή απόφαση, αλλά να προέκυψε. Το αν όμως παραμείνει ή όχι σχέση απόστασης δείχνει το τί θέλει (και τί δεν θέλει) ο ένας από τον άλλο.

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Με ποιό τρόπο?

5. Olympos

Olympos Regular Member

Oπως παντα σχεδον, οι αληθειες και οι σκεψεις κρυβονται πισω απο τις λεξεις και, κυριως, πισω απο τα αποσιωπητικα...

Η αδυσώπητη πραγματικοτητα του "τα παντα ρει"

(Ειναι τυχαιο που σε στιγμες άφατης ευδαιμονιας ακουγεται η φραση "θαθελα να σταματησει ο χρονος τωρα" ?)

Δε φελαει να πας κοντρα στο ρεμα. Κλεισιμο στ αυτια να μην ακους τις σειρηνες και εμπιστοσυνη στον Καπετανιο. Ρουφα το ταξιδι μεχρι το μεδουλι... το ταξιδι εχει σημασια, οχι ο προορισμος.
    Ειτε φτασεις σε γαληνια νερα ειτε πεσεις σε ξερα, το ταξιδι τελειωνει.
    Και ΑΡΧΙΖΕΙ καινουριο   Και ισως πιο συναρπαστικο  

Την καλημερα μου

6. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Μπορεί να σας φανώ φυγόπονη..μπορεί να σας φανώ και λίγη...ο μόνος Κύριος με τον οποίο υπήρξα μαζί κι έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεσή του ήταν αναγκασμένος λόγω δουλειάς να λείπει συχνά και για μεγάλα διαστήματα σε κρίσιμο σημείο της εκπαίδευσης μου...δεν άντεξα πάνω από 8 μήνες πήγαινε έλα...το τραγικό ήταν ότι υπήρχαν όλα τα απαραίτητα συστατικά...αφοσίωση, εμπιστοσύνη, αγάπη διάθεση, ικανότητα, αλήθεια...Το καλό είναι ότι θα μείνει πάντα άφθαρτος μέσα μου στο χρόνο...θα είναι πάντα ο Ένας μου....και ξέρω πως θα είμαι πάντα η μία Του!...καθότι από τότε δεν μπόρεσα να ξαναφεθώ σε κανέναν όπως σε Αυτόν...ο πήχης έμεινε ακριβώς εκεί που τον είχε αφήσει Αυτός...

---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. john_m

john_m Bollocks mandola

Re: Απάντηση: Σχέση με πολλά χιλιόμετρα....

Από προσωπική εμπειρία η απόσταση μπορεί να κάνει μια σχέση πολύ ποιο Δυνατή αρκεί ………η σχέση να είναι Δυνατή, να έχει θεμέλια !!! Σίγουρα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, βάζετε τα θέλω σου/του κάτω και τα ζυγίζεται. Το μόνο σίγουρο είναι να μην φτάσεις στο σημείο να κρατάς μια σχέση γιατί πρέπει …… (μιλώ γενικά για να μην παρεξηγηθώ)

Σωστηηηηηη

8. innerneed

innerneed Regular Member

Πόσο πονάει το νήμα δε λέγεται....

9. Queen_of_Wands

Queen_of_Wands Regular Member

Α να γειά σου!...

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:18 ----------

Συμπληρώνοντας τον φίλτατο... βλ. σχετικό επεισόδιο sex & the city όπου η κάρυ (2 φορές!) κάνει το εγχείρημα της σχέσης εξ αποστάσεως..  

10. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Την πατησα....ουτε τηλεοραση βλεπω.
    Κατι σε βιβλιο ισως?   

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Έχω κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη να μοιάζει με σύντομη διαδρομή, σαν κι αυτές που άλλοι κάνουν απλά για να πάνε στη δουλειά τους. Το επόμενο αεροπλάνο της Aegean μάλλον θα φέρει τιμητικά το όνομά μου, ενώ το μεθεπόμενο του συντρόφου μου. Επομένως, νομίζω πως μπορώ να πω δυο πράγματα για τις σχέσεις εξ' αποστάσεως.

Νομίζω πως μια σχέση με απόσταση δεν είναι πιο δύσκολη από μια σχέση όπου η απόσταση είναι μικρή. Αν υπάρχει κατανόηση και πραγματική επικοινωνία, τότε η απόσταση μοιάζει να 'ναι ασήμαντη. Αντίθετα, όταν δεν υπάρχει επικοινωνία και στο ίδιο σπίτι να ζεις με τον άλλο, είναι σαν να σε χωρίζει ωκεανός ολόκληρος.

12. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

madlene εύχομαι τα καλύτερα γλυκιά μου  
    Αν και προσωπικά πάντα έβρισκα την απόσταση κάτι πολύ...δύσκολο...