Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχέση με πολλά χιλιόμετρα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 26 Φεβρουαρίου 2011.

1. Atropos

Atropos New Member

Απάντηση: Σχέση με πολλά χιλιόμετρα....

Και εγω με την σειρά μου δεν θα πρωτοτυπήσω, αφού όλα έχουν να κάνουν με το κατα πόσο είναι δυνατή η ίδια η σχέση αυτή καθ' αυτή. Όλες οι καταστάσεις έχουν τα υπέρ και τα κατά τους αρκεί οι εμπλεκόμενοι να ξέρουν να ισορροπούν ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω τους...

2. Απάντηση: Σχέση με πολλά χιλιόμετρα....

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. CuriousToe

CuriousToe Regular Member

Εχω δει σχέσεις χωρίς απόσταση που με έχουν κάνει να σκεφτώ πως εγώ δεν θα ήθελα ποτέ να "καταντήσω" έτσι. Επίσης έχω δει σχέσεις με απόσταση που μηδένιζαν την απόσταση τόσο ευκολα που μου έκανε εντύπωση πώς κατάφερναν τόσο ευκολα να το κάνουν αυτό (εξοδα, χρόνος, υποχρεωσεις κλπ) κι έχω ακούσει για ακόμα περισσότερες που έσπασαν γρήγορα.
    Γενικότερα, πιστευω πως κάθε περίπτωση είναι μεμονωμένη. Εξαρτάται πάντα από το ζευγάρι και τις συνθήκες. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Ειδικότερα τώρα: αν η απόσταση δεν είναι μόνιμη (αν είναι για ένα διάστημα μόνον, για δουλεια ή σπουδές π.χ.), i'd go for it και αυτό θα συμβούλευα και όποιον ζήταγε τη γνώμη μου. Με κάποια πήγαινε-έλα, γιορτές και διακοπές, περνάει ο καιρός.
    Αν όμως η απόσταση είναι μόνιμη (ο καθένας ζει σε άλλη πόλη ή θα πάρει μετάθεση που δεν είναι προσωρινή), τότε -προσωπικά- ή θα μετακόμιζα ή θα χώριζα και το ίδιο θα συμβούλευα και όποιον με ρώταγε. Άλλο να έχει ημερομηνία λήξης η απόσταση κι άλλο να είναι πάγια. Σ'αυτη τη περίπτωση, ζυγίζεις το πόσο θέλεις τον άλλον και αποφασίζεις.

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Εχεις δικιο....μες στο μυαλο μου ησουν? 

5. anastasia

anastasia Regular Member

στην αρχη ειναι καπως απλα τα πραματα..οταν ομως μια σχεση με τον καιρο γινει δυνατη εκει υπαρχει μεγαλο θεμα..η αποσταση ειναι αδιαφορη μονο σε ατομα που ειναι δεσμευμενα και οποτε μπορουν κανουν και καμια (ξεπετα)

6. chris8302

chris8302 New Member

.....

7. Απάντηση: Σχέση με πολλά χιλιόμετρα....

Τί φλυαρία!

8. Master_Spiler

Master_Spiler Contributor

@Beatrix_: μάλλον το παιδί έχει μείνει άφωνο...  

9. Απάντηση: Σχέση με πολλά χιλιόμετρα....

Δε νομίζω, είναι σε απόσταση και η φωνή του θα 'ρθει με καθυστέρηση...

10. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

Οι σχέσεις με απόσταση έχουν δυσκολίες όπως και προαναφέρθηκε .... δεν είσαι με τον άλλον όταν τον χρειάζεσαι όταν τον θέλεις... όταν αναζητάς να τον αγγίξεις... Είμαι πρόσφατα - μερες χωρισμένος από τέτοια σχέση...
    Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα του θελω... αν πιστεύεις στον άλλον αν τον εμπιστεύεσαι... αν βλέπεις κοινή κατεύθυνση, αν θέλεις να είσαι μαζί του τότε όλα μπορούν να αλλάξουν και να ξεπεραστούν...
    Αν όμως για κάτι αμφιβάλεις, αν ανησυχείς για πιθανές κινήσεις και εξελίξεις... τότε... GAME OVER..!!!!

11. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...Εδώ που τα λέμε, κάθε λιμάνι και καημός ο Οδυσσέας

12. Νηρηίς

Νηρηίς Guest

το έχω βιώσει τo καλοκαίρι που ήμασταν χώρια,εκείνος στην πόλη κι εγώ στο εξοχικό,αρκετά μακριά..ευτυχώς ήταν για μερικούς μήνες μόνο,οπότε δεν ήταν μεγάλη η δοκιμασία
    παρόλα αυτά,όταν μια σχέση δοκιμάζεται για μια μεγάλη χρονική περίοδο,τα χιλιόμετρα μετρούν ανάλογα με τις αντοχές και τη δυναμική των μελών της στο χρόνο
    ενω το ζευγάρι που βίωσε το "χτίσιμο" της σχέσης με εμπιστοσύνη,αγάπη,ειλικρίνεια και σεβασμό μετρά πιο πολύ το χρόνο που απομένει μέχρι να ξανασμίξει,παρα τα χιλιόμετρα..

διαφορετικά λειτουργεί το θέμα νομίζω στην περίπτωση της εξ αποστάσεως γνωριμίας-"σχέσης" μέσω συναντήσεων,skype,remote control D/s,φαντασιώσεων και λοιπα..
    εκεί συμβαίνει βέβαια να υπάρχει το πλεονέκτημα μιας πιο εξιδανικευμένης απεικόνισης της πραγματικότητας,ρετουσαρισμένης στα σημεία της καθημερινότητας,στα οποία μια γνωριμία απομυθοποιείται καθώς προσεγγίζει τον ρεαλισμό μιας σχέσης..
    αλλα πιο πολυ καλύπτει τις ιδεατές προβολές του καθενός για τον άλλο που είναι σαφώς "quasi una fantasia" πιο αν(θ)εκτικές εξ αποστάσεως..