Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχέση (υποταγής;)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος SadisticUsage, στις 12 Οκτωβρίου 2011.

1. SadisticUsage

SadisticUsage Regular Member

Απάντηση: Σχέση (υποταγής 

Τελικά μετά από συζητήσεις και κάποια ένταση διαπίστωσα πως πέρα από τα όποια προβλήματα μπορεί να είχαμε σαν ζευγάρι ένας ακόμα λόγος ήταν η προσέγγισή της από έναν σαφώς πιο έμπειρο του είδους από εμένα.

Και αυτή μέσα από τα προβλήματα μας και την διάθεση να ζήσει κάτι καινουργιο του ανοίχτηκε χωρίς να μου πει ποτέ τίποτα και αυτός κατάφερε να παίξει με το μυαλό της και να την κάνει δικιά του. Οπότε όπως είχα διαβάσει και παλιότερα ναι οι σκλάβες κλέβονται. Αλίμονο στους νέους κάποιες φορές.

Τελικά και η πρώτη μου εμπειρία στον χώρο ήταν από τις πιο επώδυνες συναισθηματικά.

2. Parakelsos

Parakelsos New Member

Sorry αν φανω λιγο κυνικος,αλλα δεν νομιζς η αναλυση σου οτι ειναι σωστη
    Δεν θεωρω οτι την εκλεψε καποιος,θεωρω οτι εξαρχης ψαχνοταν,και μην εχοντας καλυτερη εναλλακτικη εκανε κατι που δεν ειναι ειλικρινες.Προσπαθουσε να σε μετατρεψει σε αυτο που πραγματικα ηθελε

Ασχετως με bdsm,σχεσεις υποταγης η μη,κλπ,ολες οι σχεσεις εχουν καποιες ισορροπιες.Αυτες προφανως απο την στιγμη που σε κατεκρινε ενω προσπαθουσες επαψαν να υφιστανται,και επρεπε να ειχες πονηρευτει στο κατα ποσον θελει να ειναι η ιδια στην σχεση.
    Π.χ. αν εγω παω αυριο στη δουλεια μου,μου πουν οτι δεν ειμαι αρκετος και οτι πρεπει να αλλαξω,προσπαθησω εγω to my full extent αλλα και παλι μου πουν oτι δεν φτανει,τοτε δεν πρεπει να καταλαβω οτι ουσιαστικα μου δινουν deadline?Θα μου φταιει μετα οποιος παρει τη θεση?Όχι.Εξαρχης προετοιμαζοταν το εδαφος για να φυγω

Σε τελικη αναλυση,δεν μπορουν να σε καβαλησουν αν πρωτα δεν σκυψεις .Επομενως κανεις δεν παιζει με το μυαλο κανενος,αν ο ιδιος δεν τον εχει ενδομυχα αφησει.

Believe in yourself και κανε πραγματα επειδη αρεσουν σε εσενα.Σε κανενα αλλο

Just my 2 cents,ζητωντας συγνωμη αν ημουν πιθανως ξεπερασα ορια

Last edited by a moderator: 19 Οκτωβρίου 2011
  3. SadisticUsage

SadisticUsage Regular Member

θα ήθελα να παραδεχτώ πως η ανάλυση σου δεν είναι λάθος. Αλλά παράλληλα δεν είναι και τελείως σωστή. Βλέπεις εγώ έχω μάθει να μην την "πέφτω" σε κοπέλες που έχουν σχέση. Οπότε ο εν λόγω κ εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδυναμίας μας σαν ζευγάρι για να μπει ανάμεσά μας. Ούτε ο 1ος ούτε ο τελευταίος. Το ξέρω.

Επίσης δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που εισάγει κάποιος άλλος/άλλη στον χώρο. Κάποια πράγματα πρέπει να στα δείξουν πριν τα δοκιμάσεις και τα εξασκήσεις.

Τέλος υπάρχουν κάποια γεγονότα πολύ πρόσφατα τα οποία δεν μπορώ να γράψω δημόσια που θα καταλάβαινες ότι αυτά που γράφω δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

4. cd_tsoulaki

cd_tsoulaki New Member

ολα σε αυτο το χωρο και σε αυτη τη χωρα που ζουμε ειναι πιο δυσκολα..