Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχεσεις απο αποσταση...εχουν ελπιδες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος slavenatasa, στις 20 Αυγούστου 2014.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Νομίζω θα το κλέψω στο εξής      

2. aenaosss

aenaosss Regular Member

Στις εξ αποστάσεως σχέσεις -συνήθως- συμβαίνει , ελπίδα με το χρόνο λειτουργούν όπως την κλεψύδρα: όσο λιγοστεύει ο χρόνος, αυξάνονται οι ελπίδες, αυξάνεται και η δύναμη της προσμονής και αντιστρόφως,.

3. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Νομίζω σωστότερη ερώτηση είναι αν τελικά υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά.

Δεν ξέρω...μιλάμε για ερωτικές σχέσεις,επομένως,το να επιλέγεις με λογική δε ξέρω πόσο "στέκει"...
    Η καλή σχέση εκ των υστέρων φαίνεται στα σίγουρα,όταν την γνωρίζεις στο σύνολό της,όταν την διαβάζεις σαν ένα βιβλίο με αρχή,μέση και τέλος.Το τέλος θα έλεγα ότι είναι κι αυτό που καθορίζει μια ιστορία.Στην διάρκειά της μπορεί να την καταλαβαίνεις και να την αισθάνεσαι καλή αλλά είναι μόνο ως προς αυτό που εκλαμβάνεις στο τώρα.

4. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Για μένα νομίζω υπάρχει ελπίδα μόνο αν ο στόχος/πλάνο είναι να έρθουν πιο κοντά...(γεωγραφικά)

5. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Η αποσταση σε μια σχεση ειναι σαν τον αερα σε μια φωτια:
    μπορει να τη σβήσει,, μπορεί και να τη φουντωσει.

Το "για ποσο;" ειναι τοσο άγνωστο οσο και στις "απο κοντα" σχεσεις.

6. gazza

gazza Regular Member

συντομη ημερομηνια ληξης

7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Μπα, κι εγώ από απόσταση ξεκίνησα με την άθλια μαϊμού και σε λίγο κλείνουμε το δέκατο χρόνο που με έχει Ελενίτσο.

8. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Δεν υπαρχουν αυτα, ψεματα ειναι για να πουλανε λουλουδια και σοκολατακια στις επετειους

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Λες να με κοροϊδεύει; Θα ζητήσω τα σοκολατάκια μου πίσω!

10. Astra

Astra Regular Member

Κατά την γνώμη ένα μικρό ποσοστό έχει τις δυνατότητες για μια σχέση με απόσταση.
    αν έχουν γνωριστεί από κοντά και υπάρχει μια οικειότητα αλλά και γνωρίζεις πως λειτουργεί ο άλλος από κοντά και μαζί σου κι από την άλλη αν είναι πραγματική αγάπη. Σπάνια φαινόμενα. Δυστυχώς ή ευτυχώς.χαχα. αλλά αν πραγματικά τον νοιάζεσαι τον άλλον μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

11. Nobilys

Nobilys New Member

Η σχέσεις από απόσταση έχουν έναν ρομαντισμό γιατί από απόσταση μπορείς αν είσαι νορμάλ ζευγάρι να ξεκλειδώσεις πιο εύκολα τις φαντασιώσεις σου και να μεταβείς σε αυτό το στάδιο του BDSM με αυτό το άτομο αλλά αν η απόσταση διαρκέσει πολύ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τελειώσει η σχέση εκτός και αν ξέρει ο άλλος ότι είναι μόνο για μερικούς μήνες αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο.πληγωνεσαι και πληγώνεις χωρίς να το θες κιόλας ακόμα και ας μην θες να κερατωσεις η να κάνεις κάτι που θα καταστρέψει την σχέση σου αυτό συμβαίνει.αν καταφέρεις όμως να το περάσεις τους θα ξέρεις ότι η σχέση σου είναι δυνατή αν όχι πάλι τότε θα ξέρεις ότι ίσως και να μην ήταν γραφτό.αλλα και πάλι μπορείς να το ξαναπροσπαθήσεις να αποκτήσεις βαυτο που έχασες.τα Παντα είναι στο χέρι σου σαν άνθρωπος... μπορεί να φύγεις και η σχέση να περάσει 40 κύματα η να μην κρατήσει ένα είναι σίγουρο αξίζει να το παλέψεις αν είσαι ερωτευμένος...το πιο πιθανό είναι να αποτύχει...είναι από προσωπική μου εμπειρία γιατί ταξιδεύω πολύ δεν είναι στάνταρ ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός όπως και να έχει σε αυτούς που θα το περάσουν εύχομαι υπομονή και επιμονή

12. proteus

proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

Εξαρτάται από την απόσταση.
    Άλλο θα πεί Χαλκιδική, άλλο θα πεί Χαλκίδα