Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχεση απο απόσταση με τον Κυριο μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 24 Αυγούστου 2014.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Πες του ότι την μάχη καλό είναι να την δίνουν και οι δύο μαζί, καθένας από το πόστο του.

2. Διευκρίνηση. Όταν αναφέρομαι σε "παλιά φρουρά", "αρχαίους" κλπ δεν το φορτίζω θετικά ούτε αρνητικά

3. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

Αν πας να χορέψεις, χόρεψε με όλο σου το είναι, ή μη χορέψεις καθόλου...
    Αν αγαπάς, αγάπα τον άλλο στα άκρα, ή μην αγαπάς καθόλου.
    Κι αν αποφασίσεις να μείνεις εδώ, μείνε ΕΔΩ.
    Αν φύγεις, όμως, φύγε μια και καλή...
    Μη μένεις στη μέση, και μην προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να σε θυμούνται όταν εσύ ΔΕΝ είσαι πουθενά...

Xόρχε Μπουκάι

4. Xristiana, πολύ μελόδραμα για το τίποτα.

5. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

αποψη σου φιλε cornilie

6. Προσεχώς και δική σου.

7. Χριστιάννα, τόσα λόγια, τόσες απόψεις, τόσοι άνθρωποι και όλοι σου λένε το ίδιο: Βγάλτο από το μυαλό σου και προχώρα. Εσύ όμως επιμένεις...
    Σε καταλαβαίνω. Εχω βρεθεί εκεί που βρίσκεσαι, δεν έχει σημασία αν η περίπτωση ήταν διαφορετική. Το ειδικό βάρος της κάθε σχέσης δε μετράται με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά με το αποτύπωμα που αφήνει στην ψυχή. Δεν έχει σημασία που αντικειμενικά η σχέση σου δεν ολοκληρώθηκε. Το συναίσθημα εντός σου είναι ολόκληρο, γιατί είχες την ανάγκη να το νιώσεις ολοκληρωτικά.

Υπάρχει μιά ηδονή στο πένθος, στο βούλιαγμα στη θλίψη. Ουσιαστικά δεν πενθείς εκείνον, αλλά το κομμάτι του εαυτού σου που άφησες εκτεθειμένο στο συναίσθημα. Είναι ένας κύκλος όλο αυτό. Ζήσε το. Μόλις καταλάβεις οτι το κομμάτι του εαυτού σου δε χάθηκε αλλά είναι ακόμα εκεί, ο κύκλος θα κλείσει. Και ξέρεις πότε θα το καταλάβεις? Οταν θα νιώσεις πάλι διψασμένη...

8. Sir P

Sir P Regular Member

ο οποιοσδηποτε πονος ειναι ενδειξη ζωης..!!!

9. thanasis

thanasis Contributor

Δεν θα διαγνώσω ατζέντες πίσω από την άδεια για την ανάρτηση του νήματος και δεν με πολυαπασχολεί, άλλωστε. Θεωρώ σημαντικό να συζητώνται πραγματικές και ουχί φιλοσοφικές καταστάσεις εδώ, οπότε εξαίρω τη νηματοθέτιδα και τον Κύριό της για το θάρρος του εκτίθεσθαι.

Πώς το βλέπω εγώ το πράγμα:
    το ανθρώπινο καυκάλι γουστάρει να βλέπει ολοκληρωμένα πράγματα. Όταν λείπουν πλεροφορίες, το καυκάλι έρχεται από μόνο του να προσθέσει/επινοήσει τις πληροφορίες που λείπουν και να δημιουργήσει ένα Όλον, μια γκεσταλτιά. Πρόδηλον οτι οι πληροφορίες που κατασκευάζονται από εμάς, αποτελούν συχνά προβολές διαφόρων δικών μας πραγμάτωνε (επιθυμιών, φόβων, κενών στην ζωή μας, μπούρμουμπούρου), φωτοσοπάροντας/αγνοώντας τις ενδείξεις της πραγματικότητας. Κάπως έτσι λειτουργούσουσιν και οι εξ αποστάσεως κατάστες και εξηγούνται οι τούρμπο ενθρονισμοί/οι υψιπετείς προσδοκίες, όπως και οι βγζντούπ απομαγεύσεις, όταν το κατασκεύασμά μας έρχεται να συγκρουστεί με την πραγματικότητα σε ταχύτητες 149274928 φανταστικομμύριων χιλιομέτρων/νανοσεκόντ.

Αυτό μας δίνει κατευθείαν την άκρη του νήματος: τι πληροφορίες έλειπαν; Γιατί συμπλήρωσα έτσι αυτές τις πληροφορίες; Τι μου λείπει; Τι θέλω; Τι φοβάμαι;

10. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Αν η ζωη ηταν πραξεις θα ειχαμε μεινει στην ιδια ταξη, πολλες φορες!

Ειναι αλλου ειδους πραξεις..

11. αχ, φίλε μου Άλντο.

12. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

Δες το σαν διακοπες σε ενα εξωτικο μερος!πηγες περασες καλα για ενα διαστημα αλλα περασε και ξανα τα Κεφαλια μεσα!εχεις και μια καθημερινοτητα να ζεισεις!Του χρονου θα πας αλλου και θα εχεις αλλες αναμνησεις!οσο για οικογενειες και να τις προστατεψει με συγχωρεις δεν θελω να ακουω μαλακιες!Ο τυπος θελει να παιξει με σενα παρασοβαρεψε η ιστορια και πατησε φρενο γιατι η διαδρομη του ειναι μεχρι εκει!Δηλαδη τωρα θα αφοσιωθεί στην οικογενεια του και τελος?Οσο για το θεμα της συζητησης αμα το συζητουσατε θα ελεγες οκ δεν θελεις να παμε παραπερα τελειωνουμε?η θα προσπαθουσες να τον μεταπησεις?τεσπα θα πω για τις πορτοκαλιες και τα πορτοκαλια που υπαρχουν πολλα χεχεχεχε!