Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχόλιο μιας Pro Domme = μια σκληρή πραγματικότητα...!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Sir_Aristotelis, στις 3 Ιουνίου 2014.

1. seduced mind

seduced mind Guest

Cuiusvis hominis est errare; nullius nisi insipientis in errore perseverare

2. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Magna res est vocis et silentii temperamentum.

3. seduced mind

seduced mind Guest

Accipere quam facere praestat injuriam

4. thanasis

thanasis Contributor

To feggari pano, thee mou, asimenio taliro, kai me to
    kai me to koritsi, thee mou, pame gia to Faliro.

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Υπάρχει μία ουσιαστική διαφορά, συνηθίζεται σε κάθε παράθεση άποψης να γράφεται ποιός την είπε. Ειδικά όταν αυτό αφορά μέλος του φόρουμ. Δεν είναι γενικά ότι είπε κάποιος κάτι. Εφ' όσων η διαχείριση επέτρεψε να γίνει αυτό, μετά άρχισε να μας παροτρύνει να μην αφορίζουμε αυτόν που διατύπωσε την άποψη, εμένα αυτό μου κάνει υποκρισία, το είπα, τόνισα την αντίθεση μου προς τον τρόπο χειρισμού του θέματος και η απάντηση ήταν ότι προσπαθώ να πατρονάρω, είτε να δημιουργήσω εντυπώσεις από τους ίδιους, (τόσο πολύ αντέχει την κριτική η διαχείριση). Φυσικά μπορεί εγώ να είμαι ρομαντικός και να πιστεύω διαφορετικά πράγματα για αυτόν τον τόπο. Γιατί κόπτομαι τόσο @thanasis ? Γιατί πιστεύω σε διαφορετική ηθική.

Ας πάμε τώρα στις pro-Domme, δεν ξέρω καν αν υφίσταται τέτοιος όρος στην Ελλάδα, είναι νόμιμες, με χαρτιά, ασφάλιση; Δεν γνωρίζω, αναρωτιέμαι.

Αλλά ας πάμε στο ουσιαστικό μέρος κατ' εμέ, σε αυτό που μπορώ να εκφέρω άποψη, αυτές που βγαίνουν μπροστά ως pro-Domme και είναι ας πούμε οι φιρμάτες, δεν μου κάνουν καθόλου για προ-πόσο μάλλον-για ντομ, κι επειδή τυγχάνει να μην εμφανίστηκα εχθές στον χώρο, είναι όντως domme? μήπως ήταν σαμπ? Μερικές ακόμα και slave? Κάνω λάθος;

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

greeklish?  

7. thanasis

thanasis Contributor

Λατινογραφεντα σανσκρΗτικα.

8. consuela

consuela New Member

Είναι αλήθειες όσα λέει, κάτω από το παχύ στρώμα της υπερβολής και της επίθεσης με το οποίο έχει επενδύσει τα λόγια της.
    Προσωπικά δεν έχω καταφέρει να μανιπουλάρω ούτε έναν άντρα με τέτοια μέσα. Μάλλον δεν έχω προσπαθήσει αρκετά...

9. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Μια χαρα τα λεει. Ο τροπος δεν ειναι απαραίτητο να με βρίσκει συμφωνη αλλα αυτα νιωθει αυτα λεει. Περι ορέξεως

10. seduced mind

seduced mind Guest

Aυτό και αν είναι ανέκδοτο από μόνο του !

11. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Α, η Εύα ήταν? Οκ sorry, δεν πρόκειται για αυτά που είπα. Όντως είναι προντόμα η γυναίκα. Κρίμα που τα λέει όλα αυτά γιατί δεν νομίζω ότι την τιμούν.

Και έχω μια απορία ω! αγαπητέ @thanasis παρόμοια με αυτή του ενεργειακού ποτού μερικά ποστ πιο πάνω.
    Αν έγραφα ότι έχω μείνει άφωνος με την σοφία του Μιχαλολιάκου ή του κάθε Μιχαλολιάκου που λέει :
    "Κακόμοιροι Αλβανοί(Πακιστανοί, Αφγανοί..) , πόσο ηλίθιοι και αξιοθρήνητοι είσαστε!!"
    ή
    "Κακόμοιρα τραβεστί, πόσο ηλίθια και αξιοθρήνητα είσαστε!!"
    ή
    "Κακόμοιρες προντόμες, πόσο ηλίθιες και αξιοθρήνητες είσαστε!!"

θα μου ερχόταν άμεσα ραβασάκι έτσι δεν είναι?

Τώρα που ο Sir Aristotelis έμεινε άφωνος με την σοφία κάποιας που τον χαρακτηρίζει κακόμοιρο, ηλίθιο και αξιοθρήνητο και το ίδιο χαρακτηρίζει και σένα και μένα και όλους το κάνεις γαργάρα. Γιατί άραγε ?

12. gaby

gaby Guest

@Cyclacur

τώρα πλάκα μας κάνεις;

Γιατί αυτό που περιγράφεις είναι και πολιτικός και ρατσισμός και έχουμε κάποιους κανόνες σχετικά τους οποίους αποδεχόμαστε με την εγγραφή μας και έχουν λόγο που υπάρχουν, ενώ η αρχική τοποθέτηση του Sir Aristotelis αναφέρεται σε κάτι που τον άγγιξε και τον εντυπωσίασε ως δήλωση, η οποία δυνητικά περιλαμβάνει τον οποιονδήποτε άντρα είναι με μη πουτάνα. Για να μην ξεχνιόμαστε, η αρχική δήλωση που μετέφερε ο Sir Aristotelis είναι ότι οι Pro Dommes και οι πουτάνες είναι οι καλές και όλοι οι άλλοι οι κακοί και ότι επιπλέον προκύπτει εμμέσως πλην σαφώς πως όλες όσες έχουν μια σχέση και είναι με τον άντρα που έχουν διαλέξει και τις έχει διαλέξει είναι - αναγκαστικά - οι "πιο πουτάνες στην ψυχή".

Η αρχική δήλωση έχω την εντύπωση πως είναι κάπως σαν στάση ζωής σε διάφορες και μάλιστα λίγα λεπτά πριν τη διαβάσω στο φόρουμ είχα διαβάσει στο Protagon κάτι αρκετά πιο καλογραμμένο αλλά στο ίδιο μήκος κύματος, που μετέφερε μια επώνυμη εκδιδόμενη, δεν συγκρατώ αν ήταν άποψη δική της ή του χώρου των εκδιδομένων εν γένει περιρρέουσα αντίληψη και την αναμετάδιδε.