Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σόδομα και Γόμορρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 31 Ιανουαρίου 2008.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Σόδομα και Γόμορρα

    Κορνήλιε και όλοι οι άλλοι είστε άσχετοι...
    Αυτοί λοιπόν οι Σοδομογομορίτες ήταν εξωγήινοι, αλλά από άλλο γαλαξία από αυτόν που ήρθαν αυτοί που εφτιαξαν εμάς.
    Οι δικοί σου λοιπόν (οι Σοδομογομορίτες παιδί μου) είδαν πως οι παλιοί άρχοντες για να μαντρώσουν τα κατορθώματά τους (εμας δηλαδή) το παίζανε πολύ της ηθικής και επέβαλαν πολύ ....αγάμητους κανόνες. Οι Σοδομογομορίτες λοιπόν για να μας πάρουν με το μέρος τους μας ανοιξαν τα μάτια. Τότε οι άλλοι στείλαν ενα μυστικό πράκτορα (Λωτ) να κάνει την λέζα στους δεύτερους και για καβάντζα του έδωσαν και μπράβο (Σάρα) να τον προστατεύει. Ώσπου ο δικός σου να χωθεί για τα καλά στους Σοδομογομορίτες, πήδαγε την άλλη και έτσι πρόκυψαν κι οι κόρες. Μετά που η στιγμή ήταν κατάλληλη του είπαν να πυροδοτησει την ατομική βόμβα που του είχαν δώσει και να τινάξει τους Σοδομογομορίτες στον αέρα... την ρυθμίζει που λές και την κάνει, διώχνει πρώτα τις κόρες στο ξεκάρφωμα και μετά αυτός και η Σάρα την κάνουν στο παρά τσακ με διθέσιο αεριωθουμενάκι κάμπριο και βαζει την Σάρα να κάτσει πίσω (δεν ήταν Ντομουρας και Μαστεράς να την βάζει να περπατάει 5 βήματα πίσω, βανίλιας ήταν), αλλά για αλλο λόγο. Με το που σκάει η μπόμπα η ακτινοβολία βαράει την Σάρα και γίνεται αγκονάρι, την αμολάει και κερδιζει και ταχύτητα και παει στις κορες για να πάνε όλοι μαζι στους δικούς του να του δώσουν παράσημο. Αλλά οι δικοί του τόσο καιρό το σκέφτονταν το πράμα και έτρεξαν ενα προγραμματάκι στα κομπούτερ με δυο μοντέλα αναπτυξης ένα με αυτά που έκαναν αυτοί , το άλλο με το στιλ απο τούς Σοδομογομορίτες και τι βρήκαν?
    Πως ότι μοντέλο και να τρέξει τα ανθρωπάκια δεν καταλαβαίνουν μία. Είπαν λοιπόν να την κάνουν κι αυτοί με τις μαλακίες που έκαναν και να πανε γι' άλλα...
    Τα υπόλοιπα είναι γνωστά, έμειναν τα ανθρωπάκια μόνα και επειδή δεν είχαν μια κάποια καθοδήγηση τα κάνουν συνέχεια σκατά, αλλά έχουν τρομερή μνήμη και τα πιάνει αραιά και πού, και τα ξαναθυμούνται όλα και μερικά από αυτά κάνουν και βδσμ (τα τρια συμφωνα απο τα σοδομα ενυπαρχουν στον όρο, το τεταρτο σημαίνει, μερος δεύτερο, ασχετοι, το πρωτο μέρος είπαμε, χάλασε).
     
  2. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Σόδομα και Γόμορρα

    Nα προσθεσω μονο τουτο..
    Ο θεος ηξερε τι εκανε,δεν ηταν δα και κανας χτεσινος.Ο ασφαλεστερος τροπος για να πεισεις μια γυναικα να κανει κατι,ειναι να της το απαγορεψεις,επι ποινη.Οποιος γυρισει και κοιταξει πισω,αλας.
    Σου λεει ο δικος μου ανθρωπος δεν θα γυριζει,οποτε ξεφορτωνομαστε την αμαρτωλη,μη μας χαλασει και το σχεδιο.Ποιο σχεδιο;Εσεις γιατι νομιζετε οτι οι κορες δεν γυρισαν να κοιταξουν;Απλως σκεφτηκαν πως ετσι βγαζουμε απο τη μεση τη μαμα και μας μενει ο πουρο-μπαμπας για να βγαλουμε τα ματακια μας.Αλλο αρσενικο δεν επαιζε ουτως η αλλως.Τωρα οσον αφορα τους απογονους(ητανε και καρπερος ο γηραλεος);Απο αιμομιξια τι θαβγαινε;..