Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Her0ica, στις 19 Ιανουαρίου 2009.

1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

κορνηλιεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!
    το purlan ανα χειρας και μολων λαβε το βρακι του κοριτσιου!!!!!!!!!!!

2. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

''posted by Syrah

Ενδιαφέρον πόνημα.

Θα ήθελα να παρατήρησω όμως, ότι οι κύριοι στους οποίους αναφέρεσαι είναι πιο πιθανό να είναι φετιχιστές / εραστές του role playing και δη στο ρόλο της maid, ενδεχομένως και κοπρολάγνοι -καθώς έγινε αντιληπτό ότι θεωρείται φυσιολογικό να είναι τα εσώρουχα λερωμένα με κόπρανα-, παρά υποτακτικοί, που αποκομίζουν ηθική ευχαρίστηση από την προσφορά καθεαυτή. (Ο προσανατολισμένος στην προσφορά θα προσπαθήσει να μην κάνει λάθη, ο role player θα επιδιώξει να κάνει για να τιμωρηθεί.)

Οι περισσότεροι άνδρες που επιδίδονται στην εν λόγω δραστηριότητα, αποκομίζουν από αυτήν σεξουαλική ευχαρίστηση και συνήθως επιθυμούν να εστιάζουν στη φωτογραφία και όχι στο τελικό αποτέλεσμα. Δηλαδή το πιθανότερο είναι πως θέλουν πολύ να τους ζητηθεί να σφουγγαρίσουν το πάτωμα πεσμένοι στα τέσσερα, χρησιμοποιώντας ένα μικρό πανάκι και φορώντας γυναικεία εσώρουχα, αλλά δεν έχουν καμία διάθεση να σιδερώσουν 10-15kg ρούχα, ιδιαίτερα αν η κυρία-θεατής-κομπάρσος στη σκηνή που ζουν δεν βρίσκεται στο σπίτι, καθώς δεν μπορούν να μετασχηματίσουν όλο αυτό σε απόλαυση. Στην περίπτωση αυτή, δέον είναι όπως γίνεται αντιληπτό πως όλα γίνονται για την ευχαρίστησή τους, συνεπώς αφενός δεν πρέπει να προκύπτουν ανεδαφικές απαιτήσεις -ασφαλώς και δεν θα δαπανηθεί χρόνος και ενέργεια για να ξεσκονιστεί η πίσω πλευρά του καλοριφέρ- και αφετέρου οι κυρίες πρέπει να γνωρίζουν πως αμέσως μετά την εκσπερμάτωση το πιθανότερο είναι η στολή της maid να βρεθεί στο πάτωμα μαζί με το πανάκι και ο κύριος στον καναπέ με αναμμένο τσιγάρο.

Απομένει βεβαίως να αναρωτηθεί μία κυρία: αποκομίζει η ίδια σεξουαλική ευχαρίστηση βλέποντας έναν άνδρα να σφουγγαρίζει ή επιθυμεί απλώς κάποιος να κάνει τις δουλειές του σπιτιού της;
    ''
    Στη δεύτερη περίπτωση, όπως έχω πολλάκις εξηγήσει στο παρελθόν, επ ουδενί δεν τη συμφέρει να διατηρήσει μία M/s σχέση, αποκλειστικά και μόνο προς αποφυγή του κόστους μίας οικιακής βοηθού. ''

Έσας Κυρία Syrah κάτι τέτοιο θα Σας άρεσε ή όχι;Θα μπαίνατε ποτέ σε διαδικασία να το δείτε σαν προσωπική Σας ευχαρίστηση;

3. Syrah

Syrah Contributor

Αγαπητό σκυλάκι, στα πλαίσια role play το πραγμάτωσα πολλάκις και αποκόμισα τεράστια ευχαρίστηση.

Εδώ αξίζει να διευκρινιστεί ότι η ευχαρίστηση ήταν αμιγώς σεξουαλικού χαρακτήρα γι αυτό και η φύση των εργασιών περιείχε - για εμένα τουλάχιστον - ερωτική σημασία. Για παράδειγμα δεν βρίσκω κάποιον ενδιαφέροντα συμβολισμό στο να αναλάβει κάποιος να καταθέσει εκ μέρους μου κάποιο δικαιολογητικό στην εφορία, αλλά στο να πλύνει τα εσώρουχά μου, ναι. Συνυπολογίζοντας ασφαλώς πως στα πλαίσια ενός role play το τελετουργικό πλύσης των εσωρούχων μπορεί να απαιτούσε τη δαπάνη πολλών περισσότερων πόρων από τους πραγματικά αναγκαίους - δεν γνωρίζω πώς διαχειρίζονται το θέμα άλλες κυρίες αλλά το δικό μου πλυντήριο έχει πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα και συνεπώς καθιστά τις εργασίες ενός σκλάβου περιττές σε πρακτικό επίπεδο.

Εργασίες για δική μου πρακτική εξυπηρέτηση, δεν έχω ζητήσει από κανέναν, ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα, ούτε έχω δεχτεί τη σχετική προσφορά κανενός. Σε μία κακώς -πολύ κακώς- εννοούμενη BDSMική κουλτούρα όπου οι κυρίες ζητούν εμμέσως πλην σαφώς οικονομικές διευκολύνσεις, πληρωμές λογαριασμών, δώρα σε είδη ένδυσης, υπόδυσης και προσωπικής περιποίησης, s/m εξοπλισμό (για να χρησιμοποιηθεί σαν δόλωμα σε άλλους υποψήφιους γενναιώδορους κυρίους),συσκευές κινητών τηλεφώνων, γεύματα σε πολυτελή εστιατόρια, δωρεάν διακοπές και -έστω- δωρεάν παροχή οικιακών εργασιών, και όπου κύριοι όπως ο apelpismsclava -που τυγχάνει, πιθανολογώ, και ας με διορθώσει αν κάνω λάθος, περισσότερο apelpism και λιγότερο sclava- αναρωτιούνται αν υπάρχουν αφέντρες που δεν είναι επαγγελματίες (!), φρονώ πως ακόμη και το κέρασμα ενός φιλικού καφέ από έναν υποτακτικό άνδρα πρέπει να εξετάζεται δις και τρις ως προς τη σκοπιμότητά του.

Όλες οι πρακτικές παροχές μεταφράζονται σε χρήμα, και το χρήμα είναι δύναμη - εκείνου που το προσφέρει προς εκείνον που το έχει ανάγκη. (Δεν διαρρηγνύω τυχαία τα ιμάτιά μου τόσο καιρό εξηγώντας πως το concept του pro-domination αποκαθηλώνεται στην ίδια τη βάση του και πως δεν είναι έξυπνο deal εκ μέρους των φιλόδοξων κυριών να ζητούν φιλοδωρήματα ή άλλες πρακτικές εξυπηρετήσεις για να αφήσουν τους υποτακτικούς κυρίους να χαϊδέψουν τις γάμπες τους.)

4. Vishal

Vishal Regular Member

Syrah οφείλω να ομολογίσω ότι έχεις φαντασία όσον αφορά το παιχνίδι με τον υποτακτικό σου.  
    Οσον αφορά τις δουλειές του σπιτιού συνήθως θα σπάσω κάτι όχι γιατί επιζητώ τιμωρία αλλά γιατί είμαι απρόσεχτος.  
    Πιστεύω οι δουλειές που ευχαριστούν την Κυρίαρχο έχουν να κάνουν με σκύψιμο και στίψιμο...  

5. marianna

marianna New Member

εμενα παντως μου τις κανει τελεια κι ας μην ειμαι Dom

6. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Ο υποτακτικός είναι ο καθρέπτης του Κυριαρχου και συνεπώς ο Κ έχει την ευθύνη για τα λάθη του.
    Αν δεν θέλεις να κάνει λάθη στις δουλειές του σπιτιού ο υποτακτικός σου,δείξε του τον σωστό τρόπο.

Προσωπικά είμαι αντίθετη στην χρήση του υποτακτικού ως "ξεσκονόπανο" ή "το παιδί για όλες τις δουλειές",εκτός και αν πρόκειται για παιχνιδάκι όπου και οι δυο αντλούν σεξουαλική ευχαρίστηση μέσα από αυτό.

7. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Κρατώ σημειώσεις Κυρία Syrah και Lady Dementia  

8. puppetmaster

puppetmaster Regular Member

Τους έχετε ελέγξει όλους;;

9. ntina_crossdresser

ntina_crossdresser Καλησπερουδια Σας

Βασικα μου φενονται για λαθη απο υποτακτικους που δεν εχουν μεινει μονοι τους ή δεν ειναι εργενηδες.

10. G_E

G_E Contributor

H θα πάρετε επαγγελματία μπατλερ ή θα τη βγαλετε, όπως τη βγάλετε, στο τζαμπέ με καυλωμένους ερασιτέχνες.

11. puppetmaster

puppetmaster Regular Member

Re: Απάντηση: ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Απόλυτα σωστό. Έλα όμως που ο επαγγελματίας μπάτλερ ΚΑΙ δεν μετράει για σκλάβος (μπορεί κάλλιστα να έχει γραμμένη τη domme...) KAI πληρώνεται, ΚΑΙ μπορεί (ενδυνάμει) να ρίχνει και το γέλιο της αρκούδας... 

12. MindMaster

MindMaster Contributor

Αφήστε δε, που οι butlers είναι υπεύθυνοι γιά τους μισούς τουλάχιστον φόνους των pulp αστυνομικών μυθιστορημάτων...