Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τί Λ/λέμε παραέξω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 28 Ιουλίου 2006.

  1. zinnia

    zinnia Contributor

    Οπως θα φερομουν παντα μεταξυ φιλων, ή γνωστων ή συγγενων..δηλ με τον τροπο που δεν θα προσβαλλει εκεινον, εμενα και τους αλλους κανοντας τους συμμετοχους στα του οικου μας και του κρεβατιου μας.

     
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Aγαπητε Μου MasterJp νομίζω ότι δεν είμαι και το καλύτερο παράδειγμα για όλους τους συμμετέχοντες στο forum….Δυστυχώς κάποιοι θα ξέρετε και νομίζω μεταξύ των άλλων και Συ MasterJp, ότι η προσωπική Μου ζωή δημοσιεύτηκε ...και έτσι έμαθαν και οι γύρω Μου τις πεποιθήσεις Μου.

    Μετά από αυτό Είμαι πλέον διαφανής...δεν έχω λόγο να κρύψω την συμπεριφορά Μου...που μπορεί να μην είναι ακραία προς τον σκλάβο Μου...σίγουρα όμως είναι επιβλητική και όπως πρέπει να είναι από μια Μistress προς τον σκλάβο της και φυσικά το αντίθετο .

    Άλλωστε πάντα κυκλοφορώ με ιδιαίτερα ευγενικούς ανθρώπους ανεξάρτητος status, που τους ενδιαφέρει να περνάει και να νιώθει καλά η Κυρία που συνοδεύουν  
     
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    και ευγενικοί να μην ήταν αυτό θα τους ενδιέφερε πάλι   (δεν κρατήθηκα)
    στο θέμα μας τώρα  

    Πολλές φορές είχα την ανάγκη να μιλήσω σε vanilla σχέσεις που είχα για τον BDSM αλλα δείλιασα μήπως με κοροιδέψουν. Αλήθεια έχετε πει Ε/εσείς σε κάποια σχέση που ε/Είχατε τι Σ/σας αρέσει? Απο ότι ξέρω οι πιο πολλοί/ες είναι παντρεμένοι εδώ με άνθρωπους που δεν ασχολούνται...
    (ελπίζω να μήν ξέφυγα απο το θέμα  ) ψύχωση μου έγινε πιά λολ
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Jim Jailor, τι εννοεις να κοροϊδέψουν?
     
  5. Astarty

    Astarty Contributor

    Αν δεν εκφράζεις αυτό που θέλεις, ποτέ δεν θα το έχεις. Και αυτός είναι κανόνας σε vanila και μη σχέσεις, Jim.

    Αστάρτη
     
  6. Kits

    Kits Contributor


    Just do it man!!!
    ο φοβος και η ντροπη σπανια βοηθησαν... αλλωστε αυτο που δεν λες εισαι εσυ.. μην κρυβεσαι λοιπον!
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πόσο εύκολα σε κάποιον εκτός χώρου μπορείς να πεις , ότι σ’ αρέσει να βασανίζεις , να δένεις , να μαστιγώνεις , να ουρείς πάνω στην υποτακτική σου και οτιδήποτε άλλο όμορφο . Δεν θα μείνουν στα περί κυριαρχίας , όσο και όμορφα να τους εξηγήσεις στην αρχή . Δεν δέχονται εύκολα ακόμα και την εικόνα όταν μας επισκέπτονται να είναι η Μεταξένια μου γονατιστή δίπλα μου . Για αυτό μην νομίζεις Jim ότι για κάποιον κυρίαρχο τα πράγματα είναι εύκολα . Για αυτό δεν ξεκινάς από τα παραπάνω , αλλά με μικρές εικόνες , λέξεις , συναισθήματα .
    Οι μισοί μου φίλοι εκτός χώρου , ξέρουν για μένα και την Μεταξένια μου και το έχουν αποδεχθεί . Στην συναναστροφή μου με τους υπόλοιπους , η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολλές φορές εγκλωβισμένος όταν δεν μπορώ να εκφραστώ . Έχω φίλους που με γνωρίζουν πάρα πολλά χρόνια , είμαστε πάρα πολύ δεμένοι και όμως για τα γραπτά μου , ξέρω ότι θα είναι από τους πρώτους που θα τα κάψουν όταν θα κυκλοφορήσουν . Οι γονείς και οι συγγενείς πέρα από αυτό που βλέπουν (που λέει πολλά σε έναν προσεκτικό παρατηρητή) , δεν γνωρίζουν .
    Δεν ντρέπομαι καθόλου . Η ζωή δεν είναι μεγάλη και δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν στην δεύτερη ευκαιρία μιας άλλης ζωής και άρα η οποιαδήποτε συστολή που θα με εμπόδιζε να ζήσω , την θεωρώ ένα μικρό έγκλημα απέναντι στον εαυτό μου . Από την άλλη δεν μ’ αρέσει να ενοχλώ και όταν με τον τρόπο ζωής μου το καταφέρνω , απομακρύνομαι από τους άλλους . Σκεφτόμουν ότι όταν τελικά κάνω το βήμα και δημοσιεύσω αυτά που γράφω σε ευρεία κλίμακα , θα το πληρώσω και μάλιστα κάτι μου λέει ακριβά .
    Ωραία και ; Στον άλλο δρόμο , της σιωπής , σίγουρα θα είμαι δυστυχισμένος , αλλά επιπλέον θα νιώθω δειλός . Είμαι πολύ περήφανος για να το αντέξω . Σίγουρα αν καταφέρναμε να κάνουμε την κοινωνία να μας αποδεχθεί , θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα . Αλλά και εδώ μέσα ώρες ώρες νιώθω ότι κάποιοι μας αντιμετωπίζουν σαν δαίμονες . Οπότε σίγουρα η επιλογή είναι απίστευτα δύσκολη φίλε μου Jim . Τόλμα το όμως αν το προστάζει η καρδιά σου , όπως έκανε και η Εύα (παρόλο που στα περισσότερα διαφωνούμε , σε θαυμάζω όμως για την τόλμη που επέδειξες γλυκιά μου) και για ένα πράγμα να είσαι σίγουρος , ότι αρκετοί από εμάς θα είναι δίπλα σου . Ελπίζω να μην είμαι αθεράπευτα ρομαντικός που το πιστεύω αυτό.
     
  8. Astarty

    Astarty Contributor

    Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω Ηλία γιατί θα πρέπει να είμαστε τόσο περιγραφικοί στις δηλώσεις μας περί προτιμήσεων και επιθυμίων. Όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι από εμάς δεν αντλούν ευχαρίστηση με το να περιγράψουν πως χώθηκε το πέος του, πόσο υγρό ήταν το αιδοίο της χθεσινής που πηδήξαμε κάπως έτσι φαντάζομαι ότι συμβαίνει και με τα του BDSM.

    Δηλώνουμε απλώς τα πλαίσια. Έτσι το βλέπω εγώ.

    Αστάρτη
     
  9. Ελλάδα

    Ελλάδα New Member

    Γιατί πάντα βγάζεις δικά σου συμπεράσματα Astarty? οι περισσότεροι από εμάς αντλούν ευχαρίστηση με το να περιγράψουν όλα αυτά που μας λες.
     
  10. Astarty

    Astarty Contributor

    Μόλις έκανες το ίδιο λάθος για το οποίο μου επιτίθεσαι Ελλάδα. Εξ' ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.

    Αστάρτη

    ____________________________________________
    Η Ελλάδα προδίδει τα παιδιά της.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Δεν είναι εκεί το θέμα ακριβώς.

    Το θέμα είναι όταν η Κυριαρχία / υποταγή είναι για κάποιους από μας στάσεις (ερωτικής) ζωής πιά, τότε το εκφράζουμε αυτό στο περιβάλλον μας; Και προεκτείνοντας το θέμα, αν ναι, πώς σε κάθε περίπτωση;

    Είναι θέμα αισθητικής, του Κυρίου μας εφόσον μας ελέγχει ή δικής μας όταν δεν ελεγχόμαστε, το αν θα πούμε στους βανίλλα φίλους μας "χθες ήμουν δύο ώρες με τα κλιπς στις ρώγες και δεν περιγράφεται το τί κάναμε μετά..." ή "μ έβαλε μία απίστευτη τιμωρία επειδή Τον αμφισβήτησα, αλλά έπρεπε να γίνει και αυτό, παραήμουν αναιδής τον τελευταίο καιρό και παρά το ότι το ήξερα δεν έκανα τίποτα για να συγκρατηθώ".

    Αλλά πάλι, θα αφήσουμε τους βανίλλα φίλους μας να προσπαθούν π.χ. (για μία ακόμη φορά) να μας ταιριάξουν με το καλό παιδί τον ξάδελφο του κολλητού τους ενώ ξέρουμε ότι οι ανάγκες μας είναι διαφορετικές, ο τρόπος που βρίσκουμε ερωτικούς συντρόφους συνήθως είναι διαφορετικός, και ο ερωτικός μας σύντροφος, αν υπάρχει στην τρέχουσα φάση, είναι στην πραγματικότητα ο Κύριός μας, η βασική μας δε αξία στη σχέση μας είναι να τον υπακούουμε και να τον ικανοποιούμε;

    Ή θα αφήσουμε να αναρωτιούνται γιατί όταν π.χ. μας λένε "πάμε σινεμά απόψε;" εμείς ποτέ δεν μπορούμε να απαντήσουμε άμεσα και για λογαριασμό μας γιατί αυτό το αποφασίζει ο Κύριός μας, όταν θα είναι διαθέσιμος να τον ρωτήσουμε;
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν αντιλέγω , αλλά όπως σε χτύπησε η πρώτη μου φράση , έτσι θα χτυπούσε κάποιον τελείως αμύητο η εικόνα της υποτακτικής μου να μου γλύφει τα πόδια , καθώς εγώ παίζω μαζί του τάβλι . Πιστεύεις ότι είναι λάθος η στιγμή και ότι θα έπρεπε να συμβαίνει όταν είμαστε εγώ και η υποτακτική μου μόνοι μας ;
    Στην ουσία τώρα . Στην θεωρία μπορείς πολύ όμορφα να εξηγήσεις σε κάποιον τι σε εκφράζει , δίχως να μπεις σε λεπτομέρειες , όπως ο σαδισμός ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική παρέκκλιση . Το ίδιο όμορφα μπορεί κάποιος υποτακτικός να πει ότι του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες , με πολύ έντονη προσωπικότητα , που να βάζουν την ζωή του σε τάξη , να τις λατρεύει και να γίνεται χαλί για να τον πατήσουν ή ένας κυρίαρχος ότι θέλει να ελέγχει το μυαλό της υπό του , τις επιθυμίες της , τα θέλω της , την σεξουαλικότητα της , την ζωή της . Δεν νομίζω κάποιος αμύητος να φέρει έντονες αντιρρήσεις , όταν ακούσει τα παραπάνω . Γιατί φυσικά τον έχουμε πλανέψει , λέγοντας την αλήθεια , αλλά αποφεύγοντας να του τονίζουμε το τι σημαίνουν τα :
    Δυναμική , σε τάξη , λατρεύω , χαλί , πατήσουν , έλεγχος μυαλού , επιθυμιών , σεξουαλικότητα και γιατί χρησιμοποιώντας το πάθος μας και την λυρικότητα μας τον γοητεύουμε και τον παραπλανούμε . Οπότε όταν κάποια στιγμή , κάποιος από τους φίλους βρίσκεται μπροστά σε μία σκηνή που δείχνει τα παραπάνω στην πράξη , τότε...