Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταμπού και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 28 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Δεν εχω τετοιους ενδοιασμους.
    Και γυμνη μπορω να κυκλοφορησω και σκασιλα μου τι θα πει ο κοσμος, και αν κανω κατι προβλημα τους οσοι κομπλαρουν που θα με δουν -καλλιτερα για να παιρνουν και μαθηματα σεξολογιας και εξωτικων φουσκων- και αυτο που ειμαι......τιμη και δοξα μου!!!!!!!!!!
    Am i a tsoulara????????????????????? Yesssssssssssssssssssssssss i like that! 
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ταμπού και BDSM

    σωστή Μιρελλα..
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πως όμως βρίσκετε ότι σε ιδιωτικές συναντήσεις (κλειστά πάρτι) μας σοκάρει το γυμνό;
     
  4. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Βλέποντας εδώ, σε συζητήσεις, να "σοκάρουν" διάφορα και να προκαλούν αντιδράσεις, δεν με εκπλήσει αυτό που λες.
    Πολλές φορές το έχουμε συζητήσει με τον Αφέντη μου, έχοντας μάλιστα και παραδείγματα απο δικά Του γραπτά που βρήκαν τον τοίχο των ταμπού/κολλημάτων κλπ κλπ.
    Προσωπική μου σκέψη είναι πως λόγω του πόσο "ανοιχτό" είναι το φόρουμ μας, έχει αγκαλιάσει πολλές "κατηγορίες" μελών, απο τον απλό παρατηρητή, εκείνον που κάτι του κίνησε το ενδιαφέρον, κάποιον άλλο που ζει μια D/s ή M/s σχέση, κάποιον που απλώς του αρέσει το kinky κρεβάτι και μόνον κλπ κλπ κλπ.

    Αυτές οι "κατηγορίες" φτιάχνουν το "πολύχρωμο" παζλ που καθημερινά διαβάζουμε.
    Τώρα αν κάποιος βρεθεί σε ένα "κλειστό πάρτυ" και σοκαριστεί απο το γυμνό ....τι να πω....μάλλον δεν κατάλαβε που πήγαινε....σωστά????  
     
  5. slave xoris oria

    slave xoris oria Regular Member

    Τί είναι το ταμπού?

    Γιατί τότε είμαστε εδώ?
     
  6. extreme32

    extreme32 Regular Member

    By the way τα pm που σου στελνω τα λαμβανεις και με κλανεις ή κατι εχει παθει το account μου και δεν στελνει pm? σορρυ που ρωταω εδω αλλα δεν ηξερα που να το κανω φιλεναδα. Ρωταω γιατι το εχω παθει και με αλλο ενα μελος που ενω μιλουσαμε κανονικα και μια χαρα ξαφνικα σταματησε χωρις αιτια να μου απανταει. Συγνωμη για την παρεμβολη.
    με αγαπη extreme32
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Ταμπού και BDSM



    Ζαρττττττττ!!!!!!!!!
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ταμπού και BDSM

    το ηχητικο εφε της κλανιας ειναι αυτο; περιεργο κωλο νομιζω οτι χρειαζεται. μεταλλαγμενο ισως.
     
  9. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Πιστευω πως ολοι μας, λιγο πολυ εχουμε καποια ταμπου. Γι αυτο εξ αλλου γινεται συζητηση περι οριων στις αρχες των γνωριμιων μας.

    Το οτι ανοικουμε στον χωρο του BDSM δεν σημαινει οτι αναγκαστικα ειμαστε ολοι ανοιχτοι σε ολα. Ανθρωποι ειμαστε κι εμεις  . Και σοκαριζομαστε, και μερικα πραγματα μας κακοφαινονται.

    Βεβαια, τα ορια και τα ταμπου του σημερα συχνα μετατρεπονται στις επιθυμιες του αυριο, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

    Το να πιστευουμε οτι δεν εχουμε καμια προκαταληψη και κανενα ταμπου απλως και μονο επιδη ειμαστε στο χωρο ειναι, κατα τη γνωμη μου, naive. Τα ορια και τα ταμπου δεν ειναι κακα πραγματα παντα, ουτε πρεπει να ντρεπομαστε γι'αυτα. Απλως πρεπει να αναγνωριζουμε οτι μερικα απ'αυτα ειναι καπως "ελαστικα".
     
  10. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Συμφωνώ και με αυτή τη θεώρηση το προχωράς. τα ταμπού είναι για να τα ξεπεράσεις αν θέλεις να κάνεις την υπέρβασή σου. Όμως είναι ο κανόνας αυτή να μη γίνεται και να υπάρχει μια επίφαση ότι είμαστε λιμπερτίνοι κ.λπ. Στην πράξη φαίνεται. Βέβαια συμφωνώ ανεπιφύλακτα ότι υπάρχουν ταμπού, αλλιώς δεν διαμορφώνεις χαρακτήρα, είσαι άκρητος δέκτης μηνυμάτων, τίποτε άλλο. Όλα τα ταμπού είναι πρόκληση για να τα ξεπεράσουμε κάποια στιγμή αν δεν υπερβαίνει το ηθικό. Και βέβαια αυτό τό ηθικό είναι επίσης μια μεγάλη κουβέντα.
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ταμπου εχουν ολοι.Δεν αλλαζει αυτο.Ειτε απο ασχημες εμπειριες,ειτε απο αποστροφη προς μερικα πραγματα,υπαρχουν.Αλλο πραγμα το ταμπου αλλο το οριο.Τα ορια επεκτεινονται,τα ταμπου οχι,απλα σπανε.Τεραστια ι διαφορα των 2.Δεν σημαινει επισης οτι επειδη ανηκουμε σε ενα χωρο αυτοματως δεν υπαρχουν και ταμπου.
    Οσον αφορα το ηθικο κομματι που αναφερεις john,ηθικο απεναντι σε τι;Ποιος το μετραει;Προσωπικα ποτε δεν με ενδιεφερε πως θα κρινει καποιος κατι που κανω εγω αν ειναι ηθικο κατα την δικη του αποψη.Ειναι εντελως υποκειμενικο θεμα η ηθικη.Ειναι σαν να παραγγελνεις καφε σκετο και να σου λεει ο αλλος δεν ειναι ωραιος ο καφες σου.
     
  12. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Η λέξη "ταμπού" είναι μια ακόμα ενδιαφέρουσα λέξη, της οποίας η σημερινή έννοια έχει κάπως αλλοιωθεί σε σχέση με την αρχική της. Προέρχεται από την Τόγκα και τη Νέα Ζηλανδία, όπου, σύμφωνα με τις τοπικές παραδόσεις, αναφερόταν σε κάτι που ήταν αφιερωμένο για ειδική χρήση ή σκοπό. Συχνά επρόκειτο για κάτι θρησκευτικό και η γενικότερη χρήση του ήταν απαγορευμένη, ή περιορισμένη σε κάποιο άτομο ή σε μια τάξη ατόμων, όπως οι ιερείς. (Ένα σύγχρονο παράδειγμα είναι η Θεία Κοινωνία των Ρωμαιοκαθολικών, όπου μόνο ο ιερέας πίνει το κρασί, το οποίο είναι ταμπού - απαγορευμένο - για τους υπόλοιπους πιστούς).

    Σήμερα, όμως, η λέξη ταμπού χρησιμοποιείται κυρίως για ένα θέμα ή μια δραστηριότητα που αποφεύγουμε ή απαγορεύουμε λόγω κοινωνικών εθίμων. Γι'αυτό και είναι ταμπού το να κυκλοφορούμε δημοσίως γυμνοί, ακόμα κι αν αυτό δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν. Αυτή ακριβώς η σιωπηρή αποφυγή πνίγει κάθε ελεύθερη και ουσιαστική συζήτηση.

    Πηγή: DAPNET.gr