Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Τι ξαφνικα κουβαρντιλίκια είναι αυτά? Θυσίες κάνεις και εσύ στο όνομα της εκπαιδευσης της υ.Θυσίες.
     
  2. Elune

    Elune Priceless

    Αφήνω επίτηδες το σπίτι άνω - κάτω και ειδικά την τουαλέτα. Αφού τα μαζέψει όλα, στη συνέχεια έχει σειρά το WC το οποίο φυσικά είναι βρώμικο. Θα το γλύψει εκατοστό, εκατοστό, ειδικά τη λεκάνη για παραδειγματισμό. Αν δεν αστράψει, τότε θα δει άλλα αστεράκια και θα βρεθεί δεμένη γύρω από τη λεκάνη για τιμωρία.
     
  3. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Φυσικά. Το παν ειναι να καταλάβει ότι οφείλει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Τα καψόνια μετά δεν έχουν λόγο ύπαρξης, θα σταματήσουν  
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    "Θάρρος ή Αλήθεια;" το κάματε  
     
  5. gaby

    gaby Guest

    bumblebee, δεν είναι ο σκοπός μου να σε προσβάλω, όλα στην ταπείνωση εξαρτώνται από τους ανθρώπους και είναι πολύ λεπτά και ευαίσθητα. Για άλλη μπορεί να είναι σπουδαία ταπείνωση αυτό, να την κατακαβλώνει.

    Για μένα μπούζι ταπείνωση, την έχω δεχτεί. Έπρεπε να τηλεφωνώ απο τη δουλειά μου σε ένα μαγαζί με είδη ιππασίας και να παραγγέλνω μαστίγια και να απαιτώ να μου τα στείλουν δωρεάν επειδή (δήθεν) είμαι δασκάλα ιππασίας και θέλω πρώτα να τα δοκιμάσω και μετά να αγοράσω. "Α, εντάξει, για ταπείνωση πρόκειται", είπα μέσα μου, με τη μία το θηρίο! [μπλιαχ!] Το έκανα λίγες μέρες και μετά βγήκε το αφεντικό του μαγαζιού και με ρώτησε με λεπτότητα μήπως χρειάζομαι γιατρό αντί γα μαστίγια. Του είπα ότι είναι φτηνιάρης απλά και άντε να μου στείλει τα μαστίγια και φυσικά θα του τα πληρώσω να τελειώνουμε αφού δεν δίνει τόπο στα νιάτα να μαθαίνουν ιππασία. Έστειλε πέντε μαστίγια με κούριερ, πλήρωσα στο μαγαζί και τα έφερα σπίτι. Όταν ήρθε ο Κύριος ρώτησε, "σου έστειλαν μαστίγια;" Απάντησα "βεβαίως, Κύριε." Για τη διαδικασία δεν ερωτήθηκα και δεν είχα λόγο να απαντήσω. Αυτό ήταν το πραγματικά εξευτελιστικό για μένα και δεν μπορουσα να το μοιραστώ ή έτσι νόμιζα.

    Δεν ξέρω αν ξέρει κανείς από πριν πού τελικά κρύβεται το λουλούδι της ταπείνωσης όταν ωθεί σε μια ταπεινωτική ενέργεια ή όταν ταπεινώνει.
     
  6. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Όχι καθόλου δεν με προσβάλλεις.Πηγαίνω γήπεδο κάθε Κυριακή. Έχω ακούσει και χειρότερα   Σύμφωνοι, ότι υπάρχει ρίσκο σε όλα αυτά τα παιχνίδια, αλλά και εσύ γιατί δεν πάτησες το safeword ; Άρα, με όλο το σεβασμό, τα θελε το κωλαράκι σου (           ) , έτσι δεν είναι ; Λογικοί καθημερινοί άνθρωποι σαν όλους είμαστε Gaby        
    Να τον συγχωρέσεις αμέσως λοιπόν      

    Τωρα εγώ πιο πολύ σαν τρόπο τιμωρίας το βλέπω, μετά από τις "Λέξεις", ε και η τιμωρία πρέπει να είναι τιμωρία όχι χάδι.
    Η σειρά πάει ως εξής στον κόσμο μου : (1) ο θεός - (2) το safeword - (3) Να ειναι με το χαμόγελο ο Κυρίαρχος - (4) Η άθλια και βρωμερή σουμπίτσα.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    @bumblebee

    πάει πολύς καιρός, τώρα είναι εκεί που πάνε οι παλιές αγάπες μου. lol για τη σειρά των πραγμάτων που τοποθετείς. Δεν συμφωνώ πάντα με όσα λες, έχει όμως μια απίστευτη δροσιά, ώρες ώρες, ο τρόπος που τα εκφράζεις  
     
  8. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Εγω πάντως συμφωνω με τα λεγόμενα σου γενικά. Και ο δικος μου ο τυπος σούμπας της ανιδιοτελούς προσφοράς είναι. Στόχος μου να φτάσω εκεί  
     
  9. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Καλε τι ειστε εσεις σας φοβηθηκε το ματι μου.... 
     
  10. whisperer

    whisperer Regular Member

    κατσε μη σου κανει κανα session με τυροπιτες απο το Γρηγορα ο @bumblebee
    και τα δεις ολα   
     
  11. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Άστα να πάνε. Μερικοί εδω μέσα ειναι ανωμαλάρες      
     
  12. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Α πα πα πα....μακρυα και αγαπημενοι χαχαχαχαχα