Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. k-man

    k-man New Member

    Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σας!!
    Μιλάμε για το Κ και το υ αν και προσωπικά δεν μου αρέσουν οι εν λόγω χαρακτηρισμοί (μεγάλη κουβέντα)! Επίσης νομίζω καμία πρακτική BDSM δεν μπορεί να στεγανοποιήσει μια μακροχρόνια σχέση. Εκεί νομίζω περνάνε περισσότερο τα συναισθήματα αγάπης και συντροφικότητας. Θέλω να το βλέπω ως παιχνίδι ενίσχυσης της ήδη υπάρχουσας σχέσης μεταξύ του ζευγαριού. Εξάλλου αυτό που δυσανασχετεί είναι η ρουτίνα... !! Η ταπείνωση και ο εξευτελισμός είναι όντως "θολό" θέμα με λεπτά όρια.... Ίσως "βγαίνει" περισσότερο σε νέες σχέσεις-γνωριμίες ... Οπότε ίσως μια απάντηση στο ερώτημα θα μπορούσε να δοθεί από κάποιους που το έχουν δοκιμάσει σε μακροχρόνια βάση....
     
  2. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.



    K-man Γ@μησες...
     
  3. k-man

    k-man New Member

    Θα συμφωνήσω με την απάντηση και τον τρόπο που τη δίνει ο Master Jp. Βέβαια αρέσκομαι περισσότερο στις βιωματικές απαντήσεις και θα ήθελα πάνω σε αυτό να μιλήσουν περισσότερα οι γυναίκες που έχουν την ανάλογη εμπειρία. Εγώ θα το εστίαζα περισσότερο φαντασιωτικά μιας και η πράξη τις περισσότερες φορές τείνει στο αντίστροφο. Αλλάζω όμως λίγο το ερώτημα ..."αντέχουν στον χρόνο οι πράξεις εξευτελισμού" ? Αν κρατήσουμε την αρνητική απάντηση του Master Jp ποιος είναι αυτός που "κουράζεται"? Το Κ ή το υ ? Σταματάει λόγω βαρεμάρας ή υπάρχει ψυχολογικό θέμα?

    Μυθοπλάστη θα θεωρήσω θετικό το σχόλιό σου ;-)
     
  4. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    K-MAN μαζι σου... κατα 90 % . Πιστεύω οτι οι χαρακτηρισμοί Κ/υ Α/σ .. και ούτω κάθε εξης, θεωρω απο την μικρή εμπειρία που μπορω να εχω σε πραγματικες καθημερινές συνθήκες, πρέπει να υπάρχουν , διαφορετικά χάος.. μπάχαλο.. σαν διαρρήκτης που εναν μπάτσο ερωτεύεται ενα πραγμα..
     
  5. k-man

    k-man New Member

    Μυθοπλάστη κι εγω χρησιμοποιώ τους όρους ..... λογικό αυτό που είπες.... Αλλά (το πάω λίγο παρακάτω) ότι κάνουμε σαν άντρες το κάνουμε για να απολαύσει η γυναίκα... Η ικανοποίησή μας έρχεται από την γυναίκα που ικανοποιούμε.... Θα έλεγα το ίδιο και για τον εξευτελισμό...
     
  6. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    ¨¨σαν άντρες το κάνουμε για να απολαύσει η γυναίκα. συμφωνώ.... αλλα, τι κάνεις αν η γυναίκα το απολαμβάνει ? (( για τον εξευτελισμό.)) εχω μικρή εμπειρία , ειμαι μονο 3 χρόνια που ασχολούμαι... καλύτερα να μην πω τίποτα, απο το να πω μ@κ@κια
     
  7. k-man

    k-man New Member

    μου φαίνεται ψάχνεις κι εσύ βιωματικές απαντήσεις.... ;-)
    όταν υπάρχουν θεμέλια σε μια σχέση και πραγματικό ενδιαφέρον πολλά σοβαρά προβλήματα ξεπερνιούνται εύκολα ως πταίσματα.... (λέω εγώ....!!)
     
  8. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    οτι κάνω, σε επίπεδο BDSM , ((αν και ασχολουμε μοναχα με d/s και δεν θα με ελεγα σαδιστή )) το κάνω πάντα αυτηρα μετα απο ωρίμανση μια σχέσεις .. σαν το φυσικό επόμενο στάδιο ,
     
  9. k-man

    k-man New Member

    όλες οι σχέσεις μέχρι περίπου 3 μήνες είναι θεωρητικά καλές... μετά πρέπει να αρχίσεις να λύνεις προβλήματα..  
     
  10. folha

    folha deja vu

    Έτσι όπως αντιλαμβάνομαι εγώ την ταπείνωση δεν έχει καμία σχέση με την απόλαυση, για εμένα ταπείνωση σημαίνει κάτι το οποίο με φέρνει σε δύσκολη θέση χωρίς να μου αρέσει καθόλου.

    Υποθέτω ότι υπάρχουν πρακτικές αλλά προσωπικά, συνειδητά τουλάχιστον, δεν νομίζω να ξέρω πώς να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον. Ίσως κάνοντας κάτι για να εκθέσεις τον άλλο.

    Αποσκοπεί στο να φέρει σε δύσκολη θέση τον άλλο ώστε να "διαβαστεί¨ η αντίδρασή του.

    Εμπειρίες ταπεινωτικές: μια παρατήρηση προς συμμόρφωση μπροστά σε πολύ κόσμο, ή να έρθει μαζί σου ο άνθρωπός σου στο κομμωτήριο και να πει αυτός στην κομμώτρια το πως θέλει να σε κουρέψει/ χτενίσει.

    Συναισθήματα που δημιουργεί; Η αίσθηση το κοκκινίσματος και το "Να ανοίξει η γη να με καταπιεί!"  
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Στη φυσική υποτακτική, ενίοτε, "αρέσει το να μην της αρέσει"
     
  12. folha

    folha deja vu

    Συμφωνώ απόλυτα, απλά αυτό που θα με κάνει να αισθανθώ έτσι ("αρέσει το να μην της αρέσει") δεν το εκλαμβάνω ως ταπείνωση, δεν το νιώθω ταπεινωτικό.