Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα συναισθήματα μιας σφαλιάρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 4 Μαϊου 2016.

1. αυτό μου θύμισε αυτό που παίζαμε στο σχολείο με το πακέτο των τσιγάρων και τις σφαλιάρες... δεν θυμάμαι πως το έλεγαν

2. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Χαμηλώνεις το κεφάλι ασυναίσθητα, τα μάτια κλείνουν μόνα τους - αυτόματα, τα πιέζεις περισσότερο απ' το συνηθισμένο. Σφίγγεσαι. Η χαλαρότητα εξαφανίζεται, ήδη νιώθεις το μάγουλο σου σκληρό και τους κροτάφους σου να πάλλονται. Οι αναπνοές ανεβαίνουν, το ίδιο και η θερμοκρασία του σώματος.
    Αρχικά κάψιμο - αν αυτό ήρθε με δύναμη. Το κεφάλι χαμηλώνει ακόμη πιο πολύ. Μια μίξη ντροπής, ερεθισμού και ταπεινότητας, σε κατακλύζει. Αρχίζεις να υγραίνεσαι και η λεκάνη ασυναίσθητα ζυγώνει το πάτωμα. Σαν να ψάχνεις μια όαση δροσιάς στα κρύα πλακάκια, όσο καίγεσαι.
    Θα ήθελες κι άλλο, αλλά ντρέπεσαι να το ζητήσεις όσο οι παλμοί σου χαλαρώνουν.
    Το χειρότερο; Να θέλεις κι άλλο αλλά να μην έρχεται ποτέ..

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Αυτο το < I am Not Looking > τα καταστρεφει ολα

4. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Έχω διαφορετική θεωρία κι αναλόγως πορεύομαι.  

5. Soraya

Soraya Guest

οι σφαλιάρες ήταν κάτι που με θύμωναν πολύ.
    έπειτα αντιλήφθηκα πως με τρόμαζαν κιόλας.
    στην κίνηση και μόνο τραβούσα το πρόσωπο μου μακριά ασυναίσθητα ακόμα κι αν ήταν για να μου χαϊδέψει τελικά το πρόσωπο.
    πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να αρχίσω να δέχομαι την κίνηση χωρίς να αποτραβήξω το πρόσωπό μου.
    ακόμα περισσότερος μέχρι να μάθω να δέχομαι τα χαστούκια.
    δεν ήταν θέμα πίεσης.
    πάντα θέλω να ξεπερνώ τις φοβίες μου όταν τις αντιλαμβάνομαι.
    η καύλα για εμένα βρίσκεται εκεί..
    πρωτίστως εκεί.
    κι έπειτα σε όλα τα άλλα.

6. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

ενα ωραίο παιχνιδάκι για φάπες ειναι με ναρκαλιευτή στο πισι...οταν πέφτεις σε νάρκη τρως σφαλιάρα

7. Μας μουσκεψες βραδιάτικα ατιμη..

8. Έχεις κάτι ιδέες όμως ρε παιδί μου.. λες και εγώ από μόνη μου δεν είμαι αρκετός λόγος για σφαλιαρα!!!...

9. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

χαχαχα ε είπα να του δώσω μια τσαχπινιά

10. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Εμένα η σφαλιάρα με ενοχλεί. Είναι ίσως από τις λιγότερο οκ συμπεριφορές. Δεν έχει κάποιον πόνο ευχάριστο, δεν έχει κάποιο σημάδι γλυκό, δεν έχει εύκολα σωστή δύναμη-ταχύτητα-τοποθέτηση και μου φαίνεται γελοίο βασικά.

Last edited: 19 Ιουλίου 2016
  11. Alv@r3z

Alv@r3z New Member

Βεζυρη?

12. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Από το 2:09 έως το τέλος.

Απευθύνεται ειδικά σε όσους ανακάλυψαν το BDSM τον 21ο αιώνα στο διαδίκτυο.