Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελικά, τί εννοούμε με την λέξη "σεξ"?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Afentis_Epi8ymiwn, στις 6 Ιουλίου 2007.

1. Dapom

Dapom Contributor

Φίλε ούτε κι εμένα...κι επειδή μου αρέσει να μοιράζομαι...αν μου προκύψει είσαι ευπρόσδεκτος

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ανάλογα τον κώλο φίλε μου...
    Εγώ δεν μοιράζομαι όλους...
    Της τωρινής μου συντρόφου το κόβω χλωμό...
    Αλλά όταν γυρίσω Αθήνα...Απο καλά κωλαράκια όλο και κάτι θα βρεθεί να μας κάτσει...
    Και κείνο ευχαρίστως και να σου το περάσω...  

Σ' ένα καλό καφέ και σ' ένα καλο κωλαράκι...
    Δύσκολα λέω όχι...
    Το κωλαράκι το ξεσκίζω...
    Με τον καφέ όμως κάνω σεξ χαχα    

3. ataxia

ataxia Regular Member

Είναι πολλά φίλε @Dapom :Οργανικά-σωματικά,Κοινωνικά,Αυτοσυναίσθημα ή επίγνωση,Πνευματικά,Διανοητικά,Καλολογικά,Θρησκευτικά κλπ.
    Φοβάμαι πως θα κουράσουμε. Εσύ θέλεις καταλογάρα  

4. Dapom

Dapom Contributor

Βασικά ήθελα να αποδείξω οτι συναίσθημα δεν είναι μόνο η αγάπη/ερωτας οπως οι περισσότεροι έχουν κάνει συνώνυμο με τη λέξη συναίσθημα

5. Το ίδιο ισχυρίζομαι κι εγώ (κι ας με λένε "αγαπούλη", τιμή μου)
    Συναίσθημα είναι οτιδήποτε νιώθεις για το πλάσμα με το οποίο κάνεις έρωτα, σεξ, γαμήσι, παιδιά, κουνουπίδι ο γκρατέν, ή ότι σκατά γουστάρεις.

6. Κι αυτό συναίθημα είναι.
    Δέξου με γι αυτό που είμαι ή μη με δέχεσαι καθόλου  

Εγώ σε γουστάρω.

7. Εχεις δίκιο. Απλά είναι φορές που το ξεχνάω....  

8. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

για να μη παρεξηγηθώ:

δεν απάντησα στην ερώτηση εάν υπάρχει σεξ χωρίς συναίσθημα, ή αν το σεξ προϋποθέτει το συναίσθημα, ή πότε είναι καλύτερο με ή χωρίς συναίσθημα, ή εάν ένα καλό σεξ μπορεί να πυροδοτήσει συναισθήματα,κλπ κλπ.

9. thanasis

thanasis Contributor

Πραγματικά, πόσο ανάγκη έχουμε ως πολιτισμός την αποσύνδεση του σεξ από τις αγαπουλησιές, τα γουτσαρίδια και τα λοιπά σπονδυλωτά και μαλάκια...όσο μένουμε προσκεκολλημένοι σε quasi-προτεσταντισμούς και post-cosmopolitan μορφώματα τέτοιου είδους, ο κομιλφωπουριτανισμός και η παρθενοπιπιτσοσύνη θα πρυτανεύει.

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Υπάρχει και το συναίσθημα a la carte...
    Τουτέστιν 3ο ραντεβού...Έχουν περάσει κάποιες μέρες από το πρώτο...
    Ας πούμε ένα 10ημερο...
    Ε, είναι "λογικό" να έχει προλάβει να "νιώσει" ο ένας, η άλλη, η και οι δυο "αρκετά"...
    Για να δικαιολογήσουν τις ορέξεις τους...

Πέφτει πήδος...Γιατί "σαν εσένα καμία/κανένας, μ' έκανε να νιώσω τόσο γρήγορα"...
    Άντε πέφτει και δεύτερος ( πιθανότατα την επόμενη μέρα )...
    Και την μεθεπόμενη, αρχίζουν οι "σκέψεις", η "ανάγκη να τα βρω με τον εαυτό μου" κλπ κλασικά εικονογραφημένα...
    Λες και είναι τζιζ, να θέλει κάποια, η κάποιος απλά να βγάλει τα ματάκια του/της...

Δεν είναι κανόνας, αλλά ούτε ασύνηθες σαν φαινόμενο το από πάνω...
    Και φταίμε μόνο εμείς...
    Αν δεν ήμασταν τόσο μαλάκες, που να βάζουμε την ετικέτα της "εύκολης", η της "πουτάνας" στη γυναίκα που πήγε στο κρεβάτι "γρήγορα" μαζί μας...
    Και αν δεν ήταν τόσο ηλίθιες, που αν θελήσεις να τις πας "γρήγορα" στο κρεβάτι, είσαι σάτυρος και πεινάλας...
    Πολλά θα ήταν πιο εύκολα και κυρίως πιο "καθαρά"...
    Και τις φορές που για αισθήματα κάποια/ος θα μας μιλούσε...Θα του/της μιλούσαμε...
    Ίσως και να μην ήταν στις περισσότερες των περιπτώσεων μούφα...
    Ούτε να χρειαζόμασταν ν' "ερμηνεύσουμε" προθέσεις και να διαβάζουμε το "φλιτζάνι του καφέ"...

11. brenda

brenda FU very much

Όπως λοιπόν τα λέει ο φίλος μας ο Αρκάς, το σεξ, εν δυνάμει βοηθά την επικοινωνία...

Σίγουρα δεν συνιστά συναίσθημα, παρά μόνο αίσθηση, τζάμπα μακρηγορούμε επ´αυτού, μπορεί να απορρέει -στην καλύτερη περίπτωση- από συνδυασμό εγκεφαλοσωματικής καύλας, ή από σκέτη γενετήσια ανάγκη -για όλα τα φύλα-.

Η προσπάθεια σύνδεσής του με τον έρωτα είναι άστοχη (βλέπε one-night stand, πληρωμένο σεξ, όργια, παρτούζες κλπ)...

Το σκέτο σεξ δεν είναι ντροπή. Αρκεί να είναι ξεκάθαρο σε όλους τους συμμετέχοντες. Από την άλλη, ο νοών νοήτω...

Όσοι φέρουν ενοχικά συμπλέγματα και αρέσκονται να το ντύνουν με συναισθηματικές ταμπελίτσες, σκοντάφτουν στα αυτονόητα...

Όσοι δεν γουστάρουν να το κάνουν αποστερημένο από συναίσθημα, ας αναρωτηθούν για τυχόν καυλοεκπτωσούλες που έχουν κάνει, ακόμη και μέσα σε αγαπησιάρικες και γούτσου-γούτσου σχέσεις...

Το "κάνω έρωτα" έναντι του "κάνω σεξ", είναι συνήθης λεκτική και εκφραστική κατάχρηση, που αφορά και πάλι την συνολική μας τοποθέτηση στο θεματάκι...(για να μην μιλήσω για το κάνω "session", δεν θα θελα...)

Εγώ πάντως όταν λέω "κάνω σεξ" εννοώ από το γενετήσιο έως το Κάμα Σούτρα και δεν νομίζω να χρήζει περαιτέρω ανάλυσης αυτό...

12. Αγαπόφιλη @brenda , το "σεξ με συναίσθημα" είναι μιά ταμπελίτσα. Το "σεξ χωρίς συναίσθημα" είναι άλλη μιά ταμπελίτσα.
    Εφ' όσον μπορώ και για όσο ακόμα μπορώ, προτιμώ να απολαμβάνω σεξ με συναίσθημα. Δεν παει να είναι παρωχημένο, πουριτανικό, προτεσταντικό, δεν πάει να μου περιορίζει τη γκάμα των επιλογών. Γουστάρω τα γούτσου, τις καυλοεκπτωσούλες. Γουστάρω να παραμυθιάζομαι.

Στην ηλικία που είμαι και με τις εμπειρίες που έχω ξεμπέρδεψα πιά με το αυνανιστικό σεξ. Για να καυλώσω δε μου αρκεί το σκέτο κρέας. Θέλω μπόλικη μπάρμπεκιου σως.

Δεν είναι θέμα ντροπής ή ενοχής. Εχω κάνει σεξ στα πιο απίθανα μέρη, με τις πιό απίθανες τύπισες, κάτω από τις πιό απίθανες συνθήκες. Σεξ μιάς βραδιάς, ενός απογεύματος, μιάς ώρας. Με γυναίκες που ποτέ δεν έμαθα το όνομά τους. Και το καταευχαριστήθηκα.

Το σκέτο σεξ είναι μιά χαρά. Απλά δεν είναι για μένα.