Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Δεν θα ξαναεκανα ποτέ..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 28 Αυγούστου 2016.

1. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Oκ, αλλά πως. Να πει στις φίλες σου να σου λένε ψέματα και αυτές;
    Μήπως η στρατηγική αυτή δεν είναι και τόσο αποτελεσματική εν τέλει;

2. καλη μου @estelwen ..δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες Για την σχέση μου.μπαίνεις σε πολύ προσωπικά τώρα και δεν είναι σωστό. Ήμουν σαφής νομίζω. έτσι λειτουργεί πιο καλά για ΜΈΝΑ!!
    Δεν πρόκειται για στρατηγική. έτσι το αισθάνομαι έτσι λειτουργω.

3. tithon

tithon Contributor

έτσι εξελίσσονται οι άνθρωποι, αποποιούμενοι άμυνες. επαναπροσδιορίζοντας.
    τα σέβη μου

4. lexy

lexy .ti.va.

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Να μη πάει στην Ιντριγκα, να πάει στο καφενείο του κυρ- μήτσου ,Αγνώστου και Απόμερου γωνία, να πιουν καφεδάκι μερακλίδικο απ΄τα χεράκια της κυρα-Μήτσαινας.
    Ααααμα πιά και σύ!

6. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Θόρυ Θερ! Νέβερ εγκέν Θερ!

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αχμφ, να έχω εμπιστοσύνη στις γυναίκες. i'm done.-

8. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ευτυχώς έχω κάνει αρκετά στην μέχρι τώρα ζωή μου που ούτε εγώ η ίδια δεν περίμενα να κάνω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που Δεν θα ξανα έκανα.
    Θα τα ξανα έκανα αλλά με διαφορετική προσέγγιση αυτή την φορά.

9. Ταξιδευτης

Ταξιδευτης Regular Member

Να εισαι περηφανος για καθε σου πληγη για καθε ψεμα που σου ειπαν και εσυ το πιστεψες, για καθε τραυμα που επουληθηκε η αιμοραγει ακομα..γιατι εσυ το εζησες αντεξες και η πληγη το ψεμα το τραυμα γινονται εμπειριες ηοι εμπειριες γνωση και η γνωση δυναμη..ετσι λοιπον δε μετανοιωνω για τιποτα τα ιδια λαθη θα εκανα..

10. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Δεν θα ξαναεκανα νομιζω τα ιδια ακριβως λαθη. Γιατι απο τα καινουρια λαθη που θα κανω θα μαθω καινουρια πραγματα.

11. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Αν....ηξερες εξ αρχης το τελος ναι εννοειται οτι θα επρατες διαφορετικα.
    Αλλα για καθε ΑΝ υπαρχει ενα διαφορετικο τελος....μια αλλη στροφη στην ιστορια. Και καθε διαδρομη ειναι μοναδικη   οποιο κ αν ειναι το τελος.
    Τους ανθρωπους τους γνωριζεις οταν χωριζεις...εκει φαινεται ο πραγματικος εαυτος του καθενος.
    Οσο για την κλαψα...υπαρχουν κ αισθηματιες. Σεξιον δεν ειναι τα παντα ολα.

Κ για να κλεισω....θα προτιμουσα να ειμαι αναισθητη. Αυτο ισως με γλυτωνε απο λαθη....σιγουρα θα μου δημιουργουσε αλλα...αλλά χωρις συναισθημα πετας ενα " δεν γαμιεται" και προχωρας παρακατω.