Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. AnDrAmElEx

AnDrAmElEx Regular Member

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

αναμεικτα συναισθηματα

2. kali crow

kali crow Guest

στρες και φοβο...

3. subversion

subversion Regular Member

Αηδία,βλέποντας λογιών λογιών σιχαμερά κ δηλητηριώδη ασπόνδυλα να έρπουν έξω απ'τις τρύπες τους..Οι μνήμες των Η/Υ ήταν πάντα το ασφαλέστερο καταφύγιό τους.

4. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

νιώθω ΑΠΕΡΑΝΤΗ νύστα

5. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

....Θυμό και οίκτο.Και μετά μου λένε να μην δείχνω την απέραντη αγάπη μου στο γίο μου.....τουλάχιστον θα είναι υγιής ψυχικά και θα έχει γνωρίσει το μεγαλέιο της αγάπης και θα το αναγνωρίζει και θα το μεταδίδει κι αυτός....Δεν θα είναι ένα αξιοθρήνητο πλάσμα που εκλιπαρεί για αυτήν.....και με λάθος τρόπους

6. john_m

john_m Bollocks mandola

Ένταση....τσίτα.......

7. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

...Μια γλυκόπικρη γεύση από σένα

8. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

νιωθω οτι οι ελπιδες να την εχω βρει μεχρι τα Χριστουγεννα εχουν σχεδον τελειωσει ....
    ελπιζα πολυ οτι θα πηγαινα στο Σαρμ Ελ Σειχ στις 8 του Γεναρη μαζι της ....
    με την βραζιλιανα τα παγωσα τα πραγματα ... αρχισαμε να μιλαμε στο FB και με την αυτοματη μεταφραση του google καταλαβα οτι θα χασουμε την μιση μας ζωη παιζοντας παντομιμα ....
    τωρα παιζω στο FDating.com οπου προσπαθω να εντοπισω καποια που να μιλαει τουλαχιστον καλα αγγλικα ....
    Στο μεταξυ απο το γραφειο των συνοικεσιων αρχιζουν να με εκνευριζουν με την επιμονη τους για Βραζιλιανα ... τους ειπα να μην κολανε στο οτι η γνωριμια με Ελληνιδα κοστιζει 450 ευρω ενω με την Βραζιλιανα 1000 .. θα τους δωσω τα υπολοιπα 550 ακομα και αν μου γνωρισουν Ελληνιδα που το προτιμω ....
    να πω οτι σε γραφειο των Αθηνων που εχω και εκει πληρωσει συνδρομη (300 ευρω) στο oneplusone μου καναε καποια ραντεβου και μετειχα σε καποιες συναντησεις ... αλλα και παλι δεν δημιουργειθηκε κατι που να κανει καποιον απο τους δυο να αφησει την ζωη του και να την ξεκινησει στο μερος οπου ζει ο αλλος ...
    Να πω οτι μου εγιναν επανελειμενα προταση να πουλησω την ψυχη μου και να παντρευτω καποια απο τις πολλες Ελληνιδες ή ομογεννεις ανω των 50 , με πολυ καλη περιουσια και ομολογουμενος πολυ ομορφες οι οποιες μαλιστα στην πλειοψηφια τους ενδιαφερονται και για καταδυσεις και περιπετειες ..... ομως μου ειναι αδυντο να ειμαι με μια μανα που να εχει κορη 25-30 και να την γουσταρω περισσοτερο απο την μανα .. ας βρουν κανενα ραμολημεντο στην ηλικια τους ....
    Αρχιζω να πιστευω οτι η τσιγγανα εκανε λαθος στις προβλεψεις της ... αν και μου ειχε πει απο την πρωτη στιγμη , οτι μετα τον Φεβρουαριο του 2011 , θα δω σημαντικες αλαγες στην ζωη μου με εκπληκτικα θετικα αποτελεσματα ....(ειμαι Παρθενος στο ζωοδιο) ....

9. striggla

striggla Regular Member

τώρα εξηγείται η γκρίνια σου!  

10. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Ένα φούσκωμα.

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

νομιζω οτι γραφει "επιμονος με την τελειοτητα" και οχι "γκρινιαρης" ..................

12. striggla

striggla Regular Member

μια βαρεμάρααααααααααα....