Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Από χθες έχω μιά χαρά,η διάθεσή μου έχει φτιάξει και νοιώθω μεγαλύτερη αγάπη πάλι για τον εαυτό μου, χάρη στα λόγια μιάς φίλης μου που είναι ένας άγγελος.Ευχαριστώ Βικάκι...

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

επιτελους .. μου δωθηκε η ευκαιρια να απαντησω σε εκεινη που το καλοκαιρι με αφησε με χιλια ερωτηματικα ... την τσακισα ... καλα το λενε .. η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλα σπαει ....
    βασικα να πω οτι δεν θα ανοιγα το στομα μου αν δεν εκανε εκεινη αρχη ρωτωντας , και καλα , αν απεδωσε το γραφειο με τις Βραζιλιανες ..... 0 - 1 το σκορ
    οποτε και εγω της απαντησα αν εξακολουθει να δουλευει κανονικα τους παντες λεγοντας οτι θελει να κανει μια σοβαρη σχεση ενω στην ουσια ειναι κυριολεκτικα για τον πουτσο και μονο η καλοπεραση την ενδιαφερει .. 1 - 1 σκορ ...
    μου απαντησε οτι ενας αντρας που λεει πως τον πηρε ο υπνος μεσα στα μπουζουκια , οτι δεν απλωνει χερι και δεν "μουνταρει" διοτι φοβαται μην δεθει και που μιλαει συνεχως για οικογενειες και παντρειες , δεν ειναι αυτη η εικονα της για σοβαρη σχεση ....1 - 2 σκορ
    και την αρχιζω και εγω σε μπαραζ πυροβολικου με ομοβροντιες 8ιιντσων κανονιων ..
    Ρε ανοητο αντικειμενο που μεσα σε 4 χρονια εκανες 2 φονους (εκτρωσεις) και σε παρατησαν και μολις εριξες τα μωρα σε ζητησαν να τα ξαναβρειτε ... μια κοτρωνα εχει περισσοτερη βουληση απο σενα ... που σου φταινε οι γονεις που προσπαθουν να σε συναιφερουν να παψεις να εισαι θυμα του καθε αλογατα (ψευτοπαληκαραδες που εκτρεφουν αλογο και τρεχουν στα πανηγυρια της Λεσβου) και απειλεις οτι θα βαλεις τα παιδια σου στο αυτοκινητο και θα αυτοκτονησεις ... ηλιθια που εχεις κανει και εχεις ξεστομισει τους μπουρδες του αιωνα .. που αντι να βρεις να κανεις μια σωστη σχεση μετρας του πουτσους που θαυμαζουν ακομα το μουνι σου .. ποσο καιρο ακομα θαρρεις θα κρατησει η λαμψη σου ανωριμο σπερματοδοχειο του καθε αλητη ? ..... 15 - 2 το σκορ

και το νοκ αουτ φιναλε μου ... και στο κατω κατω δεν μου ριχτηκες εσυ αν πραγματικα με ηθελες και ηταν αυτο το προβλημα σου ... αλλα πες και στους αλλους να το μαθουν οτι πισω απο αυτη την ομορφη εμφανηση , ζει μια παγοκολωνα , που μπροστα της οι παγωτενες της Ανταρκτικης μοιαζουν με καυσωνα του Ιουλιου ....και εχεις την ψευδαισθηση οτι η δηθεν αντριλα των αλογαταριδων θα ζεστανει το δικο σου κρυο ...

και δειτε φαση ... η κολητη της που μας γνωρισε σηκωθηκε και χειροκροτησε ... αϊ γεια σου μου ειπε ... που της γνωρισαμε ενα καλο παιδι (εμενα) και δεν τον ηθελε επειδη δεν πινει ποτα δεν κανει τσιγαρα και δεν της ριχτηκε ...

ουφ ... αισθανομαι πολυ καλυτερα απο χθες ...   .....
    εχω θεοποιησει την γυναικια ομορφια και δισταζω να την διεκδικησω , ενω στην πραγματικοτητα χρειαζεται μονο ενα λεκτικο σκαμπιλι για να τσαλακωθει ..
    σχετιζω την ομορφια με την τελειοτητα , το αψεγαδιαστο , πως ολα πανε καλα .. και νιωθω μειονεκτηκα .. και δειλιαζω να πλησιασω .... και οταν την ξεπερασω , βλεπω λαθη που δεν θα εκανε ουτε μωρο νηπιαγωγιου και ανρωτιεμαι , μηπως τελικα κρατω το στομα μου κλειστο περισσοτερο απο οσο θα επρεπε ...

α ρε μαλακα ισνογκουντ ... που καθεσαι και ακους την καθε παπαρια ....
    μου λεει η αλλη ετων 35 οτι δεν σκεφτεται ακομα να κανει οικογενεια ? ... σηκωσε τα χερια και ριξε της δυο μουτζες καταμουτρα και γυρνα σελιδα ... μην αφηνεις την ομορφια να σου κρυβει την ηλιθιοτητα της ... σπιτι δεν εχει ? .. πατερα , μανα να την συμβουλεψουν ? ... προφανως τους εχει γραμμενους ... αυτην θελεις χαζε ισνογκουντ ? .. ανοιξε τα ματια ..
    αναρωτησου για μια φορα ... γιατι μια αμορφη γυναικα ειναι στα αζητητα ? ... ας την γυροφερνουν γαμιαδες και γαμπροι .. ειναι αξια να περασειο το κατωφλι της εκκλησιας ? ... αυτο μετραει .. και τα χρονια της προφανως δειχνουν το αντιθετο .... ΞΥπνα ισνογκουντ και αρχισε τις μουτζες .....για να σε υπολογισει και εκεινη που πραγματικα αξιζει ... αλλιως και να την συνατησεις θα σου πει ... οποιος την νυχτα περπατει , λασπες και σκατα πατει ....

3. Manipulator

Manipulator Regular Member

τρελλή πείνα!

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Α πα πα πα....
    Τι είπες τώρα?

5. Ninevi

Ninevi Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. sk

sk Regular Member

εξαντλημένη  

sk

7. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

οτι κάθε Δευτέρα την Δεθτέρα μου μέσα

8. LordAini

LordAini Regular Member

Απέραντη γαλήνη, καθώς τη βλέπω να κοιμάται... Πώς σκατά ερωτεύτηκα ο μαλάκας πάλι τόσο πολύ!  

ΥΓ: Μα δεν είναι υπέροχο?    

9. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

ταυτοχρόνως γεμάτη αλλά και λυπημένη...

10. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Ευγνωμοσύνη για μια φίλη και απογοήτευση από καποιο στενο φίλο

11. kali crow

kali crow Guest

...σα να με χαστουκισε η αισιοδοξια...
    η μαλλον σα να τη βλεπω κει μακρυα στο βαθος του τουνελ να μου κανει σημα να παω κατα κει...

12. Nesaea

Nesaea Guest

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014