Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Βρε κοριτσαρα δεν ρωτησα αυτο.
    Χωριες παρεξηγηση ρωτησα γιατι αχολεισαι με κατι που τελειωσε και χανεις ενεργεια και απασχολεις το μυαλο σου.
    Ζησε μαναρι μου!
    Προχωρησε, απολαυσε,κανε λαθη.....αλλα ζησε μακρι απο αυτο.

2. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Γατάκι εμένα δεν μου έχεις κάνει τίποτα, πως θα μπορούσε άλωστε να βλάψει ένα χαδιάρικο γατί τον Αετό. Έχεις όμως δύο φορές ως τώρα, εκδηλώσει αισθήματα εμπάθειας κατά συνανθρώπων μας. Μια φορά σε βάρος κάποιων αλλοδαπών (που μπορεί να σε έβλαψαν, αλλά με την υπερβολή χάνεις το δίκιο σου, μανούλα τους γέννησε κι αυτούς). Την δεύτερη φορά, ένα quote σου με άφησε άφωνο (ούτε τον πατέρα να σου είχε σκοτώσει εκείνο το "ζώον" ). Θα μου πείς και τι σε νοιάζει εσένα? Πάντα υπεράσπιζα τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό μου, έτσι είμαι εγώ. Ελπίζω να λύθηκε η απορία σου, γιατί εσύ και εγώ, δεν πρέπει να μπούμε στην κιβωτό. 

3. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Τελικά τίποτα δεν κατάλαβες....δεν πειράζει εγώ προσπάθησα. 

4. Astrovroxi

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Λυπαμαι που θα σε λυπησω αλλα δεν τα καταννοω αυτα που λες κουκλα μου.
    Σου ειπε τερμα ο ανθρωπος? Παει αντε γεια.
    Το ιδιο θα λεγα και σε κεινον αν συνεχιζε να σου πρηζει τ'αρχ......
    Το να παρενοχλεις καποιον στο σπιτι του....ειναι απαραδεκτο κι εσυ θα πρεπε να το ξερεις καλυτερα.
    Σταματαω εδω γιατι συγχιστηκα εγω.....φαντασου!
    ΟΚ! Ειμαστε απελευθερωμενοι και bdsmers και οτι αλλο θες.
    Αλλα ειμαστε και ανθρωποι και εχουμε και περηφανια και φιλοτιμο.
    Λυπαμαι που στα λεω ολα αυτα (και ειμαι παρα πολυ ευγενικη, πιστεψε με) αλλα εσυ μου εδωσες το βημα.Καποιος πρεπει να σε ταρακουνησει,γιατι αμα σου χαιδεψουμε τ αυτια και σου πουμε "θα σαι για παντα σκλαβα του,σε νοιωθουμε"....σε βλεπω με λευκη ρομπιτσα με μανικια που δενουν πισω!
    Σου ευχομαι ολοψυχα να συνελθεις και να προχωρησεις την ζωη σου και να σου πανε ολα καλα.

Υ.Γ. Τον τοτε κυριο σου τον εχω δει 2 φορες στην ζωη μου και δεν εχω καμμια σχεση μαζι του, για να μην ακουσω κανενα κουλο οτι υποστηριζω κανενα.....με σενα εχω συναναστραφει αρκετα και ξερω ποσο καλο παιδι εισαι.Αλλα μαναρι μου ξεφυγες πολυ.

5. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους υπεύθυνους του φόρουμ να σβηστούν όλα τα ποστ των (joker jemini, anchor και astrovroxi) που μιλανε για τα προσωπικά τους δεδομενα. Δεν αφορουν κανεναν μας και δεν είναι εδω δικαστηριο για να τους κρίνουμε εμεις. Θέλω να πιστευω πως ουτε και ριάλιτι σόου είναι.

6. Astrovroxi

Σε θιγουν καπου προσωπικα καλη μου?
    Δεν νομιζω.
    Απο την στιγμη που οι εμπλεκομενοι δημοσιοποιουν ενα θεμα και δεχονται καλοπροαιρετα σχολια, εσυ γιατι ενιστασαι?
    Κατι που δεν σου κεντριζει το ενδιαφερον να απαντησεις απλως το προσπερνας.
    Οταν ομως ξερεις προσωπικα καποιον και στεναχωριεσαι για αυτο που βιωνει και εισαι και ανθρωπος, προσπαθεις να τον βοηθησεις.
    Αν ειναι ετσι οπως λες για τα προσωπικα δεδομενα, θα επρεπε να σβηστουν ολες οι προσωπικες εμπειριες και τα νηματα που αναφερονται σε καθημερινα γεγονοτα των μελων εδω μεσα (χωρισμοι, γαμοι,γεννητουρια, κλπ)
    Δεν ειναι ετσι ομως.....

7. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

@ Astrovroxi,
    Εκανα αυτό που εκρινα σωστό να κάνω. Δεν έχω σε κάτι να σου απαντήσω, ουτε και να ερθω σε αντιπαραθεση μαζί σου ή με κανέναν .

8. Astrovroxi

Κι εγω επισης κουκλα μου......ουδεις λογος για αντιπαραθεση φυσικα και μαλιστα μεταμεσονυχτια και με ελλειψη τσιγαρου (προσπαθω να το κοψω...)

9. anchor

anchor Regular Member

Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Ε ναι ... γιατί κι εγώ έχω ξεμείνει.
    Είπα κι εγώ, εδώ θα τη βγάλουμε απόψε KAI με άδειο πακέττο; 

10. Whip_Holder

Whip_Holder Regular Member

Οτι δε θέλω να ξαναφάω βράδυ 3 διπλά πιτόγυρα!

11. Astrovroxi

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Μην με κολαζεις μωρε τσουπα και καβαλησω το οχημα και κατηφορησω την Λαμπρακη στο 24ωρο περιπτερο και παρω κουτα!
    Ειναι δυσκολη περιοδος, κανω διαιτα πρωτη φορα στην ζωη μου, προσπαθω να κοψω το καπνισμα και μεχρι την Πεμπτη που θα παω για δουλεια δεν εχω και τι να κανω.......αστα να πανε

Last edited: 29 Νοεμβρίου 2011
  12. Astrovroxi

Σας παρακαλω μην με κολαζετε κι εσεις....ειχαν και τζατζικακι και ντοματουλα? γιαμ,γιαμ,γιαμ......