Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. brenda

brenda FU very much

είμαι στον καναπέ οριζοντιωμένη και ακούω τις απόψεις των εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, τα δύο άκρα, αναρωτιέμαι, έχουμε σωτηρία? Χρειαζόμαστε μία bdsm κυβέρνηση με Πρωθυπουργό switch, υπουργό οικονομίας Μάστερ (αυτόν τον έχουμε), υπουργικό συμβούλιο των βασικών υπουργείων Dom/mes, Sadists και Pervs....και αναρωτιέμαι βέβαια πως γίνεται subs και slaves και pets να μην χωράνε πουθενά...και πως οι μεν είναι τίτλοι τιμής και οι δεν απαξιώνονται....και πέφτω άραγε εγώ θύμα της ιδεοληψίας μου ή όντως προβάλλεται η επιλογή ρόλου ως ενδεικτική του χαρακτήρα των ανθρώπων?
    θα ήταν ένας/μία m πρωθυπουργός ανεπαρκής στην ηγεσία μίας χώρας? θα με τρόμαζε μία τέτοια προοπτική? είναι η ανάγκη μας να μην ταυτιζόμαστε με τους ρόλους μας στην υπόλοιπή μας ζωή τέτοια που μας κάνει να θέλουμε να διαφυλάξουμε την πραγματική μας ταυτότητα, να μην θέλουμε να αποκαλύψουμε το πρόσωπό μας κλπ?
    πφφφφφφ, χαζές απογευματινές σκέψεις...δεν προεδρεύει και η Ζωίτσα να φαντασιωθώ άλλα πράγματα...γαμώτο...τι να φαντασιωθώ με τον Τσακαλώτο?

2. gaby

gaby Guest

Εμένα μου αρέσει ο Τσακαλώτος. Έχει κάτι από Βιττγκενστάϊν πάνω του. Άλλοι σταρ των ημερών δεν μου αρέσουν καθόλου, απευθύνονται σε πολύ κοινά γούστα κατ' εμέ   Είναι ένα πράγμα να έχεις υπερβεί τα τετριμμένα και είναι άλλο πράγμα να προσπαθείς με κάθε σου κίνηση να φαίνεται, σε οικουμενική προβολή, πόσο πολύ εσύ έχεις υπερβεί τα τετριμμένα  

3. brenda

brenda FU very much

Βιττγκενστάϊν? Χμμμμ, θα μπορούσε, ναι, ωραίος συλλογισμός...αυταρχισμό δεν μου βγάζει ο έρμος ο Τσακαλώτος, μπορεί να φταίει το Ολλανδικό αξάν, μάλλον low profile πανεπιστημιακός μου κάνει, φιλοσοφημένος στα οικονομικά μεν, πλην λίγο δυσνόητος...δεν τον κόβω για τύπο που θα του άρεσαν τα λογοπαίγνια....ωραία γούστα πάντως καίτοι εξεζητημένα....

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Bάζουμε στοίχημα για το ποιός θα φάει το περισσότερο ξύλο, είμαι 100% ρεαλίστρια.  

5. Το περισσοτερο ξυλο θα το φανε τα σαμπακια!

6. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Τι μου το χαλατε ωρε....
    Απο την αλλη κανεις δεν ειπε πως δε θα μας αρεσει!!

7. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Την γεμάτη μυρωδιά της κανέλλας στον καφέ μου...

8. Αισιοδοξια...

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

..πουτα(ρ)νάκι  

10. gaby

gaby Guest

Άκεφη. Ήταν ανάγκη να μάθουμε - όσοι παρακολουθούμε επικαιρότητα - ως και τα μικρά ονόματα των Υπουργών Οικονομικών εικοσιοκτώ (!) κρατών μελών; Δεν μου αρέσει…  

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ένα περίεργο deja vu. (τη μπ@ναγί@ του και το χριστ@ τ@υ).

12. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ψυχραιμια