Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

2. eteros

eteros Regular Member

Νιώθω ατελείωτη ευφορία.... Έχω τα καλύτερα στικς του πλανήτη και με μια ωριαία γιόγκα απελευθερώνονται τόσες πολλές ενδορφίνες που γίνεσαι άλλος άνθρωπος... Είχα να κάνω πολύ καιρό γιόγκα είναι μία ανταμοιβή η οποία ούτε συγκρίνεται ούτε πληρώνεται με τίποτα... Ανεκτίμητη αξία ειδικά όταν ακούς και την κατάλληλη μουσική....!

3. GRD

GRD Great Red Dragon

4. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Θέλω να σε χαραξω με τα νύχια μου , να φωνάζεις απο τον πόνο και την καυλα και τον θυμό σου, να μην θέλεις να αντιδράσεις γιατί ξέρεις ποσο με καυλώνει, να σφίγγουν τα χέρια σου το στρώμα, να μένεις ακίνητος και εγώ να σε χυνω δυνατά.
    Αυτό (θελω να) νιώθω.
    Φευ

5. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Νιώθω απογοήτευση και κούραση. Ως πότε, ποιος ξέρει...  

6. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Νιώθω ότι θέλουν να μου περάσουν υποσυνείδητα λάθος μηνύματα...Όταν τα κάνουν σωστά, θα τ΄ακούσω καλύτερα  

7. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Χαρά για το απρόσμενο δώρο που μου κάνανε...  

8. Vasilis

Vasilis One in a Million

Κάθε φορά που βλέπω αυτή την ερώτηση μου γαμάς την ψυχολογία, να το ξες...

9. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

νιωθω οτι θελω να γλυψω μια μουναρα!!!

10. ΠανοςΧανια

ΠανοςΧανια Regular Member

νιωθω αγανακτηση,καταπιεση,θλιψη και θυμο , ειμαι ο παναγιωτης και ειμαι καλα...ΔΕΝ. p.s ξεχασα την κουραση και την απογοητευση..

11. ΠανοςΧανια

ΠανοςΧανια Regular Member

προσπαθειτε με λαθος βοτανο, γι αυτο  

12. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Καυλες πρωινιατικα