Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. Gigasite69

Gigasite69 Ήθελα όλο τον κόσμο ή τίποτα

2. Just_Me

Just_Me Contributor

Ποιό είναι αυτό το βιβλίο που έχει τόση αγωνία;

3. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

4. Seras Victoria

Seras Victoria "Fire walk with me" Contributor

Λοιπόν, το χθεσινό βιβλίο είναι τα "φλεγόμενα κορίτσια" της c.j.Tudor το οποίο ήταν συμπαθεστατο και με ωραία ανατροπή στο τέλος. Γενικά έχω διαβάσει 4 βιβλία της και όλα ήταν συμπεθεστατα.
    Αλλά! Το θριλεροβιβλιο που διάβασα και μου άρεσε πολύ περισσότερο είναι το "η λεία" της Yrsa Sigurdardóttir. Και αν θες για πιο περίεργες καταστάσεις, πάλι θριλεροβιβλιο αυτό που αγάπησα πολύ είναι "Το τελευταίο σπίτι της οδού Νιντλες" της Catriona Ward.
    Τα τελευταία αυτά δύο τα απόλαυσα πάρα πολύ!

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Έχουν βγει και σε ταινίες;

6. Seras Victoria

Τα φλεγόμενα κορίτσια νομίζω ότι έχει βγει σε σειρά. Για τα άλλα δύο δεν γνωρίζω.

7. Seras Victoria

"The burning girls"

8. Just_Me

Just_Me Contributor

Το έχω στα "προς διάβασμα" βιβλία, τα φλεγόμενα κορίτσια. Ποιό άλλο δικό της θα πρότεινες;
    Η λεία ήτανε απίθανη!! Και με τρόμαξε πολύ!! Και η εκδίκηση της ίδιας μου άρεσε εξίσου. Τώρα η αστυνομική σειρά που έχει γράψει, έχω διαβάσει μόνο το πρώτο και δυστυχώς δεν με κέρδισε.
    Το τελευταίο σπίτι της οδού Νιντλες, το λ-ά-τ-ρ-ε-ψ-α!!! Και από ότι ξέρω έχει εκδώσει κι άλλο η συγγραφέας!

9. Seras Victoria

Είμαστε ο ίδιος άνθρωπος μήπως;  

Ναι, ήταν καλή και η εκδίκηση, μου άρεσε, αν και δεν τρόμαξα τόσο όσο με την λεία αλλά ήταν ωραίο. Κι εγώ διάβασα ένα αστυνομικό της και δεν με ενθουσίασε!
    Όταν γράψει ξανά θρίλερ θα τρέξω στο βιβλιοπωλείο να το πάρω! Μακάρι να γράψει ξανά.

Θα το ψάξω για το δεύτερο βιβλίο αυτής που έγραψε το Νιντλες γιατι θεέ μου πόσο ωραίο βιβλιο ηταν και δεν είχα ιδέα όταν το ξεκίνησα!

Της c.j. Tudor μου άρεσε πιο πολυ το "η απειλή".
    Πρόσφατα διάβασα και το "The gathering" που υπάρχει μόνο στα αγγλικά, καλό κι αυτό αν και όχι κάτι το συγκλονιστικό. Δεν το μετάνιωσα που το διάβασα πάντως, πέρασα καλά.

Ένα που το έχω μεγάλο άχτι αλλά δεν το βρίσκω σε ελληνικά βιβλιοπωλεία οπότε θα το παραγγείλω από αμαζον γραμμένο στα αγγλικά είναι το "Stolen tounges", όλοι γράφουν ότι είναι πολύ τρομαχτικό!

Έχεις κανένα άλλο θριλεροβιβλιο να προτείνεις; Ή κανένα αστυνομικό με τρομερή ανατροπή;
    (Μην πεις για fitzek τα έχω διαβάσει σχεδόν όλα).

10. Brigitte

11. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Νιώθω γαλήνη.
    Όλα σήμερα ήταν υπέροχα.
    Ώρα για λίγη ανάπαυλα δίπλα στο τζάκι

12. Brigitte