Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Πόσο θα ήθελα του τσόκλη να του πέσει το σαπούνι την ώρα που πλένεται σε μια φυλακή.

2. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Χάλια...είμαι μόνος μετά από 5 μήνες.Δεν αντέξα...όσο κι αν προσπάθησα.

3. undertraining

undertraining Regular Member

Αναμονή..... Μεγάλη αναμονή για κάτι καινούριο..... Κάτι νέο..... Κάτι καλό!

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

νιωθω σαν προτυπο αισιοδοξιας ..
    αφου αγορασα πληθος παιχνιδιων που εχω στην αποθηκη για τον γιο και την κορη μου που θα κανω , αφου αγορασα μινι βαν για την πολυμελη οικογενεια που θα φτιαξω ..... χτες πληρωσα προκαταβολη , για την συμμετοχη στην φετινη ομαδικη καταδυτικη εκδρομη τον Ιανουαριο στην Ερυθρα θαλασσα , για ενα ζευγαρι ... την οποια θα εχω γνωρισει μεχρι τοτε .. (ελπιζω)
    μαλλον θα μπω στο Γκιννες .....

...............................................
    στο μεταξυ ξεδιαλυθηκε το μυστηριο που η προσφατη νεα μου γνωριμια , μπηκε στο ψυγειο στην συντηρηση .... χα .. αυτο που ειχα αρχικα υποπτευθει και ολοι με ελεγαν υπερβολικο ...
    ημουν λεει πολυ "πιεστικος" επειδη την φροντιζα .. διοτι καθε πρωι εστελνα το ντελιβερυ με γαλατακι και σαντουιτσακι στην δουλεια της και το μεσσημερι αφηνα την δικη μου για να της πλυνω σταφυλακι ρωγα ρωγα και να ψησω και ενα μπιφτεκακι ή λιγο κοτοπουλακι με λιγη σαλατα ... την αγχωσε το ενδιαφερον μου .....
    ημουν τοσο σαφεστατος για τις προθεσεις μου και δεν ενιωθε ετοιμη να επιλεξει ακομα ......
    νομισε οτι θα ημουν ενας ακομα που ηθελε να παιξει ....
    και να σκεφτητε οτι πρωτη φορα στο δυο χρονια που ειμαι μονος , καποια μου εκανε κλικ ....

εξηγηστε μου γιατι θα το χασω ... πως γινεται μια γυναικα να λεει στις φιλες τις οτι θελει να γνωρισει ενα καλο παιδι για να ξαναφτιαξει την ζωη της και οταν τον γνωριζει και βεβαιωμενα της αρεσει , 2 εβδομαδες μετα και αφου τον εχει συστησει στα παιδια της και στους συγγενεις της να νιωθει οτι την πνιγει πως εκεινος το εννοει ......
    οταν την ειδα για πρωτη φορα να περπαταει προς το αυτοκινητο για να μπει μεσα .. σκεφτηκα πως ηταν απιστευτα ομορφη και πως θα ηταν μαλλον απιθανο μια τοσο ομορφη κοπελα να θελει να δεσμευτει με εναν αντρα οταν μπορει να εχει τον οποιονδηποτε .... δεν ετρωγα μια σκατουλα καλυτερα ....
    οι φιλοι τωρα μου τα αλαζουν ... μου λενε να παρω τηλεφωνο διοτι ποτε δεν ειπε οτι δεν θελει να κανουμε παρεα αλλα οτι θελει χρονο ....
    εγω ομως νιωθω οτι οσο ποιο πολυ σου αρεσει καποιος , τοσο περισσοτερο προσπαθεις να κρατησεις την αξιοπρεπεια σου απεναντι του .. ημουν σαφεστατος οτι εκεινη πλεον θα εκρινε ποτε θα ηθελε να με ξαναδει και συμφωνησε σε αυτο ... αφου δεν πηρε ποτε τηλ. τοτε και η καρδουλα στην φαντασιωση μου εκανε πουφ και ξεφουσκωσε διοτι ηθελα να με θελει οπως την ηθελα και εγω ... και απλα οι αμφιβολιες της δεν κολακευουν καθολου τα οσα εχω και θελω να δωσω ...
    μου λενε οτι ειμαι εγωιστης και φερομαι σαν παιδι και δεν γνωριζω τις γυναικες ... γνωριζω ομως εμενα και πως θα μπορουσα να προδωσω τις σκεψεις και τα αισθηματα μου ?

αραγε το να εισαι αξιοπρεπεις απεναντι στην καρδια σου , ειναι κατι που σε καταδικαζει στην μονοξια ? ..... και αν ναι , ποτε εχεις εκτισει την ποινη σου ? .....

5. Nesaea

Nesaea Guest

Το πουφ που εκανε η καρδουλα σου ηταν οι προσδοκιες που ειχες οπως τις ειχες. Αλλο αξιοπρεπεια αλλο εγωισμος. Αξιοπρεπεια ειναι να εισαι αληθινος στις προθεσεις και στις πραξεις σου. Εγωισμος ειναι να περιμενεις ο αλλος να ειναι ευγνωμων που σε γνωρισε.
    Βιαστηκες να δειξεις τον θαυμασμο σου και τωρα απλα που πληγωθηκε ο εγωισμος σου ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες. Μπορεις απλα να την παρεις ενα τελευταιο τηλεφωνο και να της εξηγησεις ειλικρινα πως γνωριζεις οτι την πιεσες με τις πραξεις σου και οτι σεβεσαι το γεγονος πως χρειαζεται χρονο. Οποτε και αφηνεις εκεινη ν'αποφασισει το επομενο βημα. Η ζωη μπορει να φερνει κοντα δυο ανθρωπους αλλα δεν τους κραταει και μαζι. Δεν εχουνε μονο τα δικα σου θελω σημασια, εχε αυτο στο νου σου. Δωσε χωρο και χρονο.
    Να θυμασαι οτι δεν εισαι ο μονος που φοβαται και ενω θελει να κανει ενα βημα μπρος, δεν ξερει πως.

Καλη τυχη  

6. smari

smari Regular Member

παντού μαύρο....

7. MastroMitsos

MastroMitsos New Member

Mαλον θα γινω κουραστικος, αλλα θα το ξαναπω.
    Δυστυχως εχουμε φτασει να ζουμε σε μια εποχη, που ολοι μα ολοι,παντρεμενοι, δεσμευμενοι,ελευθεροι, να θελουμε μια σχεση οπως την ειχαμε ονειρευτει στο γυμνασιο, η την εποχη των αρραβωνων μας, η την ονειρευτηκαμε εχθες το βραδυ! 
    Τα θελουμε ολα , μα ολα,οπως ακριβως τα ειδαμε σε καποια αισθηματικη ταινια που δακρυσαμε, η οπως μας εκμυστηρευτηκε μια φιλη η ενας φιλος, τα θελουμε ολα να ειναι τελεια, κ εμεις ν μην κουνησουμε το δαχτυλακι μας...
    Δυστυχως δεν μπορει να ακουω εν ετει 2010, κ γυναικες ακομη κ λιγο πριν τα 2α -αντα, οτι ψαχνουν να βρουν εναν ανδρα σαν ιπποτη με ασπρο αλογο, κατω απο το διαμερισμα τους.....,
    κ οτι αυτη δεν ψαχνεται οπως κ καμμια αλλη βεβαια δεν λεει οτι ειναι διαθεσιμη, οπως στο τραγουδακι της αλκηστης.. αποκλειστικα διαθεσιμη !
    απλα ας υπαρχει ενας ιπποτης να περιμενει κ βλεπουμε.. ωιμεε:crying:

Σιγουρα δεν υπαρχει τελειο, κ ας μην γελιομαστε, υπαρχουν καποιοι, καποιες που μας κανουν κ αισθανομαστε καλα , ok, κ προσπαθουμε να ερθουμε πιο κοντα αγαπητε isnogood, αλλα να μην ζηταμε ολοι να ερθουν στα μετρα μας...
    αν αυτη δεν εκτιμησει το ενδιαφερον σου προς αυτην, τουλαχιστον,
    κ τον αληθινο εαυτο σου, κ την αξιοπρεπεια σου, κ αφου τις εχεις δειξει ποιος αληθινα εισαι, συγνωμη αλλα μαλλον δεν κανει η κυρια..
    Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτην την ζωη, αν κ φανταζομαι, οτι μαλλον της επεσες "πολυς",..

Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ισως κ βιαστηκες λιγακι να δειξεις τα "τι κ πως σου", κ τα "εδωσες ολα" εχω την αισθηση, κ χωρις να ξερω βεβαια την ιστορια σου...
    Λιγος χρονος ισως της εκανε καλο, για να σκεφτει....
    αλλα κ ισως ειναι μια γνωστη προτασουλα "ανθρωπων" , οταν δεν γουσταρουν αλλο κ ενω εχουν παρει αποφασεις, δεν το λενε,(για να μην σε πληγωσουν)
    κ σε εχουν στο περιμενε.. 

Με καθε επιφυλαξη κ ετσι στο γενικο η απαντηση μου, κ μην με παρεξηγεις.
    φιλικα.

8. Black Sun

Black Sun New Member

νυστάζω.... και έχω να δουλέψω.

Σ.

9. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Re: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Ντσου,ντσου,ντσου....ποτε μαύρο γιά το κοριτσάκι μου. Λευκό, γαλάζιο, κόκκινο ίσως....αλλά μαύρο? ΟΧΙ 

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

υποτιθεται πως δυο ανθρωποι προχωρανε οταν εχουν κοινα "θελω" ... αλλιως απλα δεν προχωρανε ...
    δεν εχει νοημα να αφησεις τα δικα σου θελω στην ακρη και να δεις του αλλου μονο και μονο για να το κανεις να δουλεψει ...

και πως να βαλεις κανουλα σε οτι σου βγαινει ? .....

11. mona

mona mea_maxima_culpa

Κέρδισα διπλό εισιτήριο για Placebo το Σάββατο στο Terra Vibe!!!​

​

12. kali crow

kali crow Guest