Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι αναζητάμε στις bdsm σχέσεις μας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 13 Μαϊου 2016.

1. Pain-Inducer

Pain-Inducer Regular Member

απολαυση

2. Θα μπορουσα να γραψω ολοκληρο σεντονι αλλα θα προσπαθησω να ....εξομολογηθω οσο πιο συντομα
    Πιστευω πως δε διαφερει και πολυ απο το κοσμο τον εξω αυτος ο χωρος περα της κρεβατοκαμαρας..θα πω λοιπον οσα νοιωθω γιατι εμπειριες μηδενικες. Οταν ανακαλυψα πως υπαρχει το BDSM καταλαβα και τι μου ελειπε Εμπιστοσυνη(να εμπιστευτω) Αγαπη (να αγαπησω κ να αγαπηθω) Συντροφικοτητα ( να εχεις καποιον που ξερει τις αναγκες σου και εσυ τις δικες του) Δοσιμο- Δεσιμο ( να μπορεσω να αποφορτισω ολα αυτα τα συναισθηματα φροντιδας υπακοης υποταγης που δεν μπορουσα να διαχειριστω και τα ειχα να με πνιγουν) Ειλικρινεια ( βαρεθηκα σιχαθηκα κουραστηκα τα δηθεν που υποτιθεται εχουν μονο οι βανιλλα σχεσεις και αποσκοπουν σε ενα πηδημα ) Θα μπορουσα να γραφω ωρες ..νομιζω οτι ψαχνω το Δρακο που δε θα με καψει στο τελος αλλα θα με αγαπησει και θα με προστατευει και γω θα του χαριζω τη φροντιδα την αγαπη το σεβασμο και την αφοσιωση μου ( και ζησαν αυτοι καλα ..ελα μη βαρατε ολοι μαζι... χαχαχα )

3. Dapom

Dapom Contributor

Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη.

Αλλά ο καθένας με την άποψη του.

4. Ότι αναζητάμε και σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις μας.

5. Διώνη

Διώνη New Member

Πρώτα απ όλα ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ κ ΣΕΒΑΣΜΟ για να μπορέσεις ν αφεθείς ολοκληρωτικά,να νιώσεις την έκσταση του δίνομαι σε σένα κ θέλω να με διαλύσεις..θα κάνω τα πάντα..θα γίνω αυτό που θες αλλά υπάρχουν κ ΟΡΙΑ που δεν θέλω να ξεπεράσεις..πιστεύω ότι αυτά είναι τα βασικά όλα τα υπόλοιπα πάνε στο ερωτικό-σεξουαλικό κομμάτι κ διαφέρει ανάλογα με τις επιθυμίες του καθενός

6. Θα κάνω τα πάντα, θέλω να με διαλύσεις ( και να σε ξανά δημιουργήσει από την αρχη; ) να γίνω αυτό που θες. Και μετά μιλάς για όρια;

7. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Σε κάποιο άλλο νήμα αναφέρθηκαν τα λόγια κάποιου μεγάλου: .. to define the limits (ο προσδιορισμός των ορίων) ..
    Αυτό που έχει εξ' ορισμού μία bdsm σχέση και ζητάμε από αυτήν, είναι διευρυμένα όρια (σε σχέση με μια vanilla σχέση).
    Σε όλα της ...

Ασχέτως status και ηλικίας, μέσω του bdsm ζητάμε περισσότερα: εγκεφαλικό παιχνίδι και έρωτα, καύλα και σεξ, πόνο και φαντασιώσεις, δάκρυα και γέλια, αισθήματα και συναισθήματα ...

... απλά ζητάμε περισσότερα ...

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Να καλύψουμε τις ελλείψεις μας.

9. Bαλε και το κενο και εισαι μεσα.

10. Soraya

Soraya Guest

υποθέτω πως αν ξεκινήσει ο καθένας να γράφει μια λίστα για τα θέλω και δεν θέλω σε μια σχέση (όποιου είδους) η λίστα δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα...
    γιατί εμείς οι άνθρωποι έχουμε ένα κακό... τονίζουμε πάντα αυτά που έχουμε "ανάγκη" ή αυτά που "στερηθήκαμε" μα μόλις τα αποκτήσουμε ανακαλύπτουμε πως κάτι άλλο μας λείπει...
    έτσι για εμένα στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου λείπει η εμπιστοσύνη προς τους ανθρώπους... όταν μάθω και την αποκτήσω ξανά τότε ίσως η απάντησή μου να διαφέρει  

11. Γερακι

Γερακι Regular Member

Η εμπιστοσυνη και ο σεβασμος ειναι απαραιτητα για οποιαδηποτε σχεση, ετσι δεν ειναι;
    Απο κει και περα, σιγουρα ειναι οπως τα λες, ο καθενας ζηταει οτι νομιζει οτι του λειπει, μεχρι να καταλαβει πως του λειπει κατι αλλο και παει λεγοντας...

12. Διώνη

Διώνη New Member

Αυτό είναι μέσα στα<<προσυμφωνημένα>>όρια..