Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι αποκομίζει ο Κυρίαρχος από μια D/s σχέση;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 14 Σεπτεμβρίου 2015.

1. Την ολοκλήρωσή του σαν άνθρωπος.
    Με την εκπλήρωση των επιθυμιών του σε ψυχοσωματικοσυναισθηματικοερωτικοσεξουαλικό επίπεδο μέσω της ασύμετρης συντροφικότητας και της συμμετρικής απόλαυσης της ζωής.
    και της πρακτικής εφαρμογής των φαντασιώσεών του
    (υποθέτω)

2. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

σαν ανθρωπος ???? πιστευετε οτι θα πεσει σε τοσο χαμηλα ?

(πλακα κανω   )

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

@Rope-bondage-fan ευχαριστώ για την απάντηση  
    Διαμάντι  

4. margarita_nikolayevna

Προσπάθησα να το ξεμπλέξω  

Μια χαρά όλα αυτά δεν διαφωνούμε.

Εκτός αν περάσουμε ένα όριο: ο Κ να κάνει κακό στην υ. Τότε λυπάμαι, δεν μπορώ να δεχτώ το "κάνει ό,τι γουστάρει".

Γιατί τότε δεν είναι Κ και Κύριος που έχει και κατέχει τον άνθρωπο, εκείνη  

Κι εγώ. Απλά ίσως μπερδεύτηκα γιατί πήγε ως συνέχεια στην αναφορά εγωκεντρισμού/εγωισμού  

Σόρρυ  

Ηλιθιότητας δεν θα πει τίποτα  

5,5 ετών το πολύ  

Ναι το είδα ότι συμφωνούσαμε απλά ήταν κυρίως θέμα ορισμών  

Όχι φυσικά και δεν έχει να κάνει με το αν είναι Κ σου (μου/οποιασδήποτε/οποιουδήποτε).

Μπορεί κάποιος να επιλέξει να μην είναι κυριαρχικός σε κάποιο τομέα της ζωής του γιατί έτσι το θέλει (πχ προτιμά να έχει μια ήρεμη επαγγελματική ζωή και να σπαταλά την ενέργεια του στο διάβασμα παρά σε κούφια meeting με μ@λ@κ3ς που προσπαθεί να τους επιβληθεί).

Επίσης θεωρώ (το έχω ξαναγράψει αυτό νομίζω) ότι ένας Κυρίαρχος είναι στην πραγματικότητα υποτακτικός σε κάτι υψηλότερο από εκείνον, κατά εκείνον, είτε αυτό είναι κάποιος θεός, είτε η φύση, είτε μια ιδέα ή κάτι.

Μόνο όριο κι εδώ να μην τον παρασέρνει εν αγνοία του το πάθος του. Αν τον παρασέρνει αλλά το ξέρει, δεν βλέπω θέμα  

Λάθος λέξη από μένα το "κακή". Εννοούσα επιβλαβή για την ίδια  

Οκ  

Σκάω κι εγώ τότε  

5. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

@margarita_nikolayevna αφου κατάφερες ΚΑΙ το διαβασες, ΚΑΙ σχολιασες ..τι να πω! χαχα

Εφτιαξε τώρα   ****

6. margarita_nikolayevna

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ζητώ συγνώμη που επανέρχομαι. Αλλά ειλικρινά θα ήθελα την άποψη σας, γιατί χτυπήσατε "κέντρο" σε μένα ( και όχι μόνο στο νήμα ).
    Η πιο σημαντική μου σχέση και η οποία είχε γίνει και η πιο σημαντική μέχρι σήμερα "βουδουσουμιάρικη" σχέση, ήταν με μια γυναίκα που χαρακτήριζε εαυτόν εγωκεντρικό.
    Και που "τσινούσε" όταν της έλεγα κατάμουτρα ότι ήταν εγωίστρια. Αυτό τον διαχωρισμό ειλικρινά δεν τον κατάλαβα ποτέ μου.
    Αφού το κέντρο, δηλαδή το εγώ, είναι απαράλλακτο και στους δυο ορισμούς. Ακόμη και η υποταγή της εγωιστική ήταν. Αφού δεν μου την προσέφερε από "καλοσύνη", αλλά επειδή την "γέμιζε" και μέσα στα συμφωνημένα όρια.
    Κι εγώ εγωίσταρος του κερατά ήμουν μαζί της ( για να το πω χύμα ), αφού μ' ενδιέφερε πρωτίστως η δική μου ικανοποίηση. Όταν λοιπόν δυο εγωισμοί βρίσκουν την βαλβίδα τους ο έναν στον άλλο, για να βγάλουν τους "ατμούς" τους.
    Εγώ τουλάχιστον κάπου κάπου το λέω αλτρουισμό, για το θεαθήναι, για κανέναν άλλο λόγο. Η αυτοκυριαρχία είναι δύσκολη πρακτική, μακρύς δρόμος και γεμάτος λακκούβες.
    Και απόλυτη, μιλώντας πάντα για μένα ( αφού δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλο ) μόνο όταν μ' επισκεφθεί η "μαύρη Κυρία"/θεριστής.
    Εδώ να κάνω "ηχώ" στον @Δημήτρης Άλφα, Κυριαρχία, εξουσία, δεν σημαίνει ασυδοσία.
    Κάποιοι προσπαθούν να μην ξεπεράσουν τα όποια εσκαμμένα για λόγους προσωπικής τους ηθικής.
    Κάποιοι άλλοι το κάνουν απλά για λόγους συμφέροντος.
    Και μην με αναθεματίστε αν σχεδόν εξισώνω μια ανθρώπινη ύπαρξη μ' ένα αντικείμενο.
    Γιατί ακριβώς, σχεδόν, δεν το εξισώνω και σίγουρα δεν επιβάλλω τίποτε.
    Απλά ικανοποιώ τα θέλω μου στα όρια της συμφωνίας που θεωρείται, ότι έκαναν δυο σκεπτόμενοι και κατασταλαγμένοι άνθρωποι.
    Και ανάμεσα στις προσωπικές μου αναζητήσεις/έννοιες τα κίνητρα που "έσπρωξαν" κάποια, να δοκιμάσει μια ασύμμετρη σχέση μαζί μου, είναι σε πολύ χαμηλό σκαλί.

8. margarita_nikolayevna

Πάντα χαίρομαι να συζητάμε, το έχω πει και δεν αλλάζει ακόμη και αν διαφωνούμε σε κάποια πράγματα   Πού το κακό εξάλλου;  
    Ο -ισμός (εγωισμός) συνήθως υποδεικνύει και μια ιδεολογία/ένα ιδεολόγημα πίσω του.
    Εκεί εντοπίζω μια σοβαρή διαφορά με τον εγωκεντρισμό.
    Αλλά οκ και πάλι θέμα λέξεων είναι.  
    Μπορώ να αρκεστώ στο διαχωρισμό "καλός" και "κακός" εγωισμός  
    Ο εγωκεντρισμός (ή και καλός εγωισμός   )είναι για μένα αναπόφευκτος, ο (κακός) εγωισμός όχι  
    Όσο για τις βαλβίδες, αν ταιριάζουν, γιατί όχι;
    Αρκεί να μην κάνουν κακό ο ένας στον άλλο  

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ερωτηση : Κυριαρχος εγωιστης,εγωκεντρικος,εγωπαθης κτλ, σεβεται την ιδιοκτησια Του οταν πανω απο ολα βαζει το Εγω Του και αν ναι πως το κανει αυτο; Αναφερομαι ως ιδιοκτησια τα υ και οχι τις σκλαβες

Περιμενω απαντησεις  

ΥΓ. Ενα μυστικο.....ζητανε πραγματα που ξερουν οτι δεν θα ακουσουν οχι, για να μην εισπραξουν αυτη τη "μαγικη" λεξη και πληγωθει ο εγωισμος τους

10. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

Απαντηση. Νυσταζω ειν αργα

ιδιοκτησια υ, δηλ κολαρο, ισον σκλαβα.

εγωπαθης, εγωιστης, εγωκεντρικος Κ ? θα περασεις "καλα".

Βρες ελαφρως μεταχειρισμενο ή εχει το lidl σε προσφορα

11. thanasis

thanasis Contributor

Αποκομιζει ευχερεια στην εφηρμοσμενη βουδιστικη.

12. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Είναι Κ με το να έχει αποδεχτεί και να απολαμβάνει το οτι είναι εγωιστής, εγωκετνρικός, εγωπαθής και σέβεται την ιδιοκτησία Του με το να της λέει αλήθεια, να μην της παρουσιάζει ποτε και για κανέναν λόγο κάτι άλλο απο τα θέλω του. Είτε αυτά την ευνοούν είτε αυτά δεν την ευνοούν ( εξαρτάται κάθε φορά).

Όσο για το μυστικό..τέτοιοι..δεν είναι Κ! γιατι με το να ζητάνε κάτι που δεν θέλουν πραγματικά, ή να ζητάνε κάτι πιο ευκολο απο αυτό που θέλουν ανεξάρτητα απο το τι νομίζει το υ...αυτοί μέσα τους ικανοποιήση του θέλω τους, δεν παίρνουν!

Ελπίζω να σε κάλυψα!