Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι αποκομίζει ο Κυρίαρχος από μια D/s σχέση;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 14 Σεπτεμβρίου 2015.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Να σου δώσω κι εγώ μια απάντηση @Ice on fire , που δεν παύει να είναι προσωπική θέαση/λειτουργία.
    Αποδεχόμενος ότι η ιδιοκτησία καθώς και η Κυριαρχία είναι έννοιες πολύ λιγότερο ισχυρές, απ' όσο ίσως και να τον βολεύει, να πιστεύει.
    Και κυρίως μένοντας σταθερός στα θέλω του εξ' αρχής, αλλά δίχως να παραλογίζεται.
    Όπως και με το να είναι ξεκάθαρος εξ' αρχής και πριν ξεκινήσει τ' όποιο D/s.
    Αν προσπαθήσει να επιβάλλει κάτι το "απίθανο", ή που θα γνώριζε, ότι για την υ θα ήταν σκληρό όριο.
    Τ' όχι σίγουρα θα το πάρει αχνιστό στα μούτρα κι εκεί ίσως και να του κάνει και καλό.
    Εγωιστής ο Κ ναι, ηλίθιος όχι. Και όσο και αν κάποια να θέλει/γουστάρει, να υποδυθεί ακόμη και το έπιπλο, έπιπλο δεν είναι.
    Υπάρχει βέβαια πάντα και το "τρυκ" του συναισθηματικού εκβιασμού. Αλλ' αυτά πέρα από κόλπα δύσκολα, θα ήταν κόλπα ηλίθια που ούτε στις Ινδίες κάνουν.
    Είπαμε, καλό το "Θεός" αλλά δεν βρίσκεται ανάμεσα μας με σάρκα και οστά. Και όποιος πιστεύει ότι το "Θεός" θα ήταν, ας γύριζε πλευρό.  

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Με καλυψες και σε ευχαριστω παρα πολυ..... 

Καταλαβες γατακι; πατα like τωρα να σε δω 

3. Janine

Janine Regular Member

Θα το βάλω κι εδώ γιατί κι εδώ κολλάει και γιατί περιγράφεται παραπάνω ένας τύπος "παρτάκια" Κυριάρχου, τον οποίο εγώ δεν κατανοώ, με το συμπάθειο. Έλεγχος κι εξουσία δίχως υποχρεώσεις δεν υπάρχει, επί του πρακτέου τουλάχιστον δεν υπάρχει. Κι οι υποχρεώσεις σπανίως είναι βολικές για οποιονδήποτε  

"When it comes to D/s relationships, you typically do expect something in return for your submission.

You expect to be treated with respect and with love.

You expect to be able to trust that your partner will not harm you or those you care about.

You expect that he does what he does because it is good for you, rather than just good for him.

You expect to be told the truth and you should have an expectation that he is who and what he says he is.

These are not unrealistic expectations and you should never allow anyone to try and convince you that they are."

62Q: Sixty-two Questions for Your Dominant https://www.smashwords.com/extreader/read/514958/16/michael-makais-little-book-of-bdsm-quotes

Δεν βλέπω ρε παιδιά πώς ένας άνθρωπος που κοιτάει μόνο την πάρτη του μπορεί να τα προσφέρει αυτά, συγχωρήστε με. Και ναι, πιστεύω - κι έχω ζήσει - ότι και ο Κυρίαρχος προσφέρει, γι' αυτό είναι και τόσο δύσκολη η δουλειά του και γι' αυτό έχω αναρωτηθεί στο παρελθόν και γω τι μπορεί να αποκομίζει. Κι η απάντηση που πήρα τότε ήταν απλή: ικανοποίηση, ηρεμία, ισορροπία.

4. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Ακριβώς έτσι όπως τα λέει η "Janine".

Αλλοιώς δεν είναι αληθινός Κυρίαρχος, αν δεν φροντίζει δηλαδή το αντικείμενο της κυριαρχίας του, δεν μοχθεί δηλαδή.

Είναι απλώς σαδιστής ψυχάκιας. Κατώτερο ον.

5. Tenebra_Silente

Μπορεί να είναι ηλίθιος. Μπορεί να είναι ψυχάκιας σαν άνθρωπος ( αν και αυτός είναι βαρύς χαρακτηρισμός που κατ' εμέ δεν είναι, ν'αποδίδεται εύκολα λόγω της απαξίας που κουβαλά. ).
    Κατώτερο ον συγχωρείστε με, αλλά θα το έλεγα μόνο για κάποιον στυγερό εγκληματία (καταδικασμένο εγκληματία, όχι πιθανολογούμενο).

Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη για το off topic αλλά όσο και σαν σαδιστής, να ξέρω ότι δεν είμαι ψυχάκιας.
    Ήθελα ν' αφήσω δύο λόγια αναφορικά με την εξίσωση σαδιστής= ψυχάκιας by default.
    Μετά ο καθένας παραμένει ελεύθερος να σκέπτεται και να εκφράζεται, όπως προτιμά. 

Last edited: 16 Σεπτεμβρίου 2015
  6. Λύσανδρος

Ναι, έχεις ένα δίκιο "Tenebra_Silente". Η αληθεια είναι ότι δεν το εξέφρασα όπως το σκεφτόμουν. Δεν έβρισκα καταλληλότερη λέξη για εκείνον που απλά είναι κατ΄ εξακολούθηση παντελώς αναίσθητος στους άλλους και απλά εκτονώνεται μηχανικά. Έχω γνωρίσει τέτοιους και είναι για λύπηση, ειδικά το πώς καταλήγουν.

Σϊγουρα ένας τέτοιος δεν είναι Κυρίαρχος. Περισσότερο θύμα αν προσπεράσει κανείς τις πρώτες εντυπώσεις.

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Αναρωτιεμαι γιατι διαβαζω απο τη μια πως οι Κυριαρχοι δεν ειναι Θεοι και απο την αλλη βλεπω μια θεοποιηση ως προς το προσωπο τους.... 

8. Λύσανδρος

Απλός θαυμασμός φαντάζομαι ότι είναι, αν κάποιος τέλος πάντων νοιώθει κάτι τέτοιο για αυτούς.

Απλά επειδή το συγκεκριμένο ερώτημα αφορά αυτούς είναι το κεντρικό θέμα.

Υπάρχουν και κάποιοι πάντως που βρίσκουν τους "Κ" απλά αδιάφορους ή και άλλα πράγματα. Όλα υπάρχουν εκεί έξω. Εξαρτάται τον άνθρωπο.

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

H απάντηση ειναι ξύλο, όποια κι αν είναι η ερώτηση...

10. Tenebra_Silente

Σε διαβάζω και μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου.
    Εντάξει, τυχαίνει και λίγος οίστρος σε όλους που και που.
    Ελπίζω μόνο να μην με παρεξήγησες.
    Κανένα "δασκαλίκι".
    Εδώ σταματώ με το off topic γιατί θ' αποκομίσω παντόφλα και θα κάτσω να την φάω χωρίς να βγάλω άχνα.
    Γιατί θα μου αξίζει χαχα  

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εις το ονομα του βδσμ, του Κυριαρχου και του βουρδουλα λοιπον.

Αμην.......

12. conner

conner Contributor

όμορφες φωτό........................