Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι βλέπουν οι Κ σε ενα υ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 17 Ιουλίου 2016.

1. ThanPerko

ThanPerko Regular Member

Προτιμώ να την κάνω να νιώθει πουτάνα μου, παρά να είναι πουτάνα με την βούλα  

2. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Μπορει να ισχυει και το αντιθετο ομως
    να σε κανει μια κ και μετα να σε χαιροντε αλλες?

3. ThanPerko

ThanPerko Regular Member

Σιγά μην την αφήσω αυτή, αν μου τύχει κάτι τέτοιο θα κάνω θρησκευτικό γάμο απευθίας και χωρίς πολλά πολλά, ο άθεος. lol

4. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Πολυ οργανωμένος

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

6. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

1. Νοημοσύνη (Low IQ γίνεται αποδεκτό μόνο για περιστασιακές απολαύσεις).
    2. Να αποπνέει ερωτισμό - όχι απαραίτητα να είναι άψογη εικαστικά μα το να είναι sexy. Η υγιεινή πάει μαζί με αυτό - stinkers ain't hot.
    3. Να είναι υπάκουη. Αν ήθελα σχέση διαπραγματεύσεων θα καθόμουν στον βανιλλόκοσμο.
    4. Να αγαπά τις ηδονές - σε βαθμό πέραν του εύπεπτου.
    5. Να έχει το μυαλό της υπό έλεγχο. Δεν με συγκινούν τα συναισθηματικά έρμαια.
    6. Να είναι θύμα όσο το δυνατόν λιγότερων εθισμών.
    7. Να ξέρει να ζει για τον εαυτό της και για όσους κι όσα επιλέγει, ΟΧΙ για όσα της έμαθε η μάνα της.

7. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Να έχει ομορφιά στο σώμα, το μυαλό, και την ψυχή:

Sexy εμφάνιση και προσεγμένη συμπεριφορά .. μέγιστη ευφυΐα και ελάχιστη κουτοπονηριά .. ελάχιστα κόμπλεξ και ανασφάλειες.

Να είναι τόσο δυνατή ώστε να μπορεί να μείνει μόνη της .. και συνειδητά να παραχωρεί όλη τη δύναμή της ..

Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να ζηλεύουν εμένα οι άλλοι .. αλλά να ζηλεύουν οι άλλες αυτήν ..

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Με ενδιαφέρει το υ να είναι συνειδητοποιημένο με την έννοια και την έκφραση της υποταγής του. Δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να είναι απαραιτήτως έμπειρο αλλά να έχει όλη την καλή διάθεση να αφεθεί με την σοβαρότητα που αρμόζει.
    Αποστρέφομαι τα παιδιάστικα τραμπαλίσματα.

9. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Με ενδιαφέρει το μυαλό. Να είναι αυτόνομος και αυτάρκης στην καθημερινή του ζωή.
    Να μην έχει ανάγκη την "μανούλα" του.
    Με ενδιαφέρει να είναι συνειδητοποιημένος.
    Έτοιμος να παραδώσει έλεγχο και να με αφήσει να τον πλάσω.
    Θέλω να είναι ειλικρινής, να μου δίνεται με όλη του την ψυχή.