Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι γίνεται έδω μέσα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Poihths, στις 12 Ιανουαρίου 2017.

1. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

αυτο αγορι μου στις καλες μερες ηταν η περιληψη του προλογου χαχαχαχαχα

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Πάνε πια κείνες οι μέρες, το έριξα στο λακωνίζειν ( έτσι, για να "φρικάρω" όσους μου έβγαλαν τ' όνομα χαχα ).   

3. BaD_HabitS

promise?? 

4. Tenebra_Silente

Scout's honor, που να ξαναγίνω ελεεινός βανίλιας και να πεθάνω δίχως να ξανασαπίσω στο ξύλο ποτέ πια κάποια χαχα   

5. BaD_HabitS

τωρα ξερω πως μιλας σοβαρα χεχεχεχε

6. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

Μπορω να παρω το σεναριο και να το κανω horror movie? Πνευματικα δικαιωματα και ποσοστα πωλησεων δικα σου φυσικα!!!

7. Tenebra_Silente

Αν σκιαγραφήσεις σωστά τον χαρακτήρα μου, δλδ του σεντονάκια ψευτοποιητή 40αρη γιαλαντζί Κ που διακορεύει ακατάπαυστα ζαβές και αθώες βουδουσουμίζουσες κορασίδες που έχει ψαρέψει σε μια ιστοσελίδα, δικά σου και τα ποσοστά και τα πνευματικά δικαιώματα χαχα.   

8. BaD_HabitS

χμ κατι μου λεει πως σου αρεσουν οι κωμωδιες  

9. aenaosss

aenaosss Regular Member

...εστί φιλοσοφείν...¨Φιλοσοφε!!!!!!!!!!! 

10. mad_hatter

Θα σε κανω τυφλα να χει ο ντε σαντ!!!! Θα ρθει το πνευμα του και θα με παρακαλα να τον κανω τοσο γαματο οσο εσενα!!! (Αν με χασετε με στοιχειωσε χαχαχαχαχαχα)

11. Tenebra_Silente

Η πλάκα είναι, ότι πια σεντονιάζουν αρκετοί/ες. Και με την μανία που έχει πιάσει πλείστους με τα fake προφίλ. Θα με "βλέπουν" εκεί που δεν υπάρχω χαχα.
    Είμαι φιλοσοφάρα ο κερατάς, είμαι ( και ψώνιο αλλά δε γαμενέται. Έχω καλή παρέα εδώ μέσα χαχα )    

12. mad_hatter

Αστα να παει!!!! Αν δεν δω λιγο σπλατερ πριν παω για υπνο υποφερω!!!