Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δώρο επιθυμείτε να σας φέρει φέτος...ο Αη Βασίλης?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 10 Δεκεμβρίου 2010.

1. Bon Viveur

Bon Viveur Sex involves the body. Great sex involves the mind

Απάντηση: Τι δώρο επιθυμείτε να σας φέρει φέτος...ο Αη Βασίλης?

Γερές δόσεις αχαλίνωτου και ανελέητου ...sex,αφού είναι το μόνο που απέμεινε χωρίς ΦΠΑ,τεκμήριο και έκτακτη εισφορά.

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

ςςςςςςςςςςςςςς....
    μη τους βάζεις ιδέες....
    ειναι ικανοί να επιβάλλουν σεξόσημο ....
    με αναδρομική ισχύ μάλιστα....

3. gaby

gaby Guest

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου, αφού πρώτα βρει ποιο ακριβώς είναι γιατί εγώ δεν ξέρω, έναν οργασμό την ημέρα με τον Top που γουστάρω περισσότερο απ όλους, γόβες στιλέτο δεκάποντες που να τις φοράω 19/6 και να πετάω, ένα ελευθέρας για το σπα που να έχει πάντα ραντεβού όπως τα θέλω και τους φίλους μου όλους καλά και ωραία και δεκαεπτά σφαλιάρες την ημέρα για όλο το 2012 στον ΓΑΠ τις δέκα από αυτές πριν ανοίξει το στόμα του να μιλήσει, αυτά τα ολίγα αγαπητέ Άγιε μου Βασίλη και να ξέρεις πως εγώ ποτέ δεν σε αμφισβήτησα, α πα πα, σαν κάτι άλλους που όλο λένε τάχα μου πως δεν υπάρχεις και τζουπ όλο και σου ζητάνε...

4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Εύχομαι το νέο έτος εκτός από υγεία να φέρει πολλά πηδήματα, bdsm, vanilla, swingers, gay, lesvian πηδήματα, ό,τι πηδήματα τραβάει η όρεξη του καθενός, τα μόνα πηδήματα που θέλω να σταματήσουν είναι τα πηδήματα των πολιτικών που κάνουν στον λαό εδω και κάμποσα χρόνια!

Ευχαριστώ Αγιε Βασίλη μου, που θα μου πραγματοποιήσεις την ευχή!

Last edited: 31 Δεκεμβρίου 2011