Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 8 Μαϊου 2008.

1. Katemou

Katemou Εκτός λειτουργίας

Έρωτας είναι να Σε χαστουκίζει..να Σε ματώνει και να λες " μου άξιζε Κύριε.." και για μέρες να γλύφεις την πληγή στο στόμα σου..και όσο κλείνει να την αναζητάς.. να την επιθυμείς..και με τα δόντια σου να προσπαθείς να την ξανά ανοίξεις!
    Να θυμάσαι Εκείνον Τον Έναν και Μοναδικό!

2. GothKitty

GothKitty Sensitive Babygirl

Έρωτας ειναι να σε κανει να γελας, να σε κανει να νιώθεις τοσο άνετα που να τον βλεπεις σαν τον καλυτερο σου φιλο. Ερωτας είναι να σε φροντιζει σαν μικρο παιδί και να αποδέχεται καθε σπιθαμη της προσωπικότητας σου και να δουλευει με αυτην, να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο    

3. sigh

sigh .

είσαι το εγώ μέσα σου

είμαι το εσύ μέσα μου

4. Θεέ μου κι'ανε με πληγωσε μην τη στεναχωρεσεις
    Τα δάκρυα που έβγαλα γι'αυτην χαρές να της τα πεμψεις..

5. boulakos

boulakos Regular Member

Yalom: «Ο σεξουαλικός πόθος είναι, κατά βάθος, πόθος για ολοκληρωτική κυριαρχία πάνω στο πνεύμα και το σώμα του άλλου..»

6. Παρ'το μαχαίρι και μπροστά στο στήθος μου το'βαλε
    Σκίσε με κι'απο την καρδια τον έρωτα σου βάλε..

7. sigh

sigh .

..το μαζί, το ναι, τα βήματα
    Λ.Ν

8. Ken Jackson

Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

9. Ο έρωτας είναι σαν τα χαρτιά...
    Η τα παιζεις όλα και ρισκαρεις.....
    Η πας πάσο και φεύγεις....
    Η μπλοφαρεις και συνεχίζεις να παίζεις όσο αντέχεις ή αντέχουν

10. Πολύ καλή ερώτηση. Αλλά νομίζω ότι, δεν έχω να απαντήσω τίποτα.
    Λυπηρό ...

11. HooF

HooF πεισματικά ακοινώνητος

Έρωτας είναι η ανιδιοτελής προσπάθεια να δημιουργήσεις χώρο στον άλλο για να είναι όπως θέλει να είναι .

Χόρχε Μπουκάι

12. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Όντως