Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 8 Μαϊου 2008.

1. Έχουμε τον αμάζευτο. Δε μας μένει και πολύς καιρός, ότι προλάβουμε...χαχαχχ

2. Εσένα σε φοβάμαι...

3. lexy

lexy .ti.va.

Μην γουρουνιάζεις φράσεις. Όχι, δεν έλεγα αυτό.

Ωραίο το "κόπτει"  

4. Αμόρ, ο έρωτας σκάβει βαθιά. Ότι κρύβεις μέσα σου, αυτό σου βγάζει και το μεγενθύνει.
    Κυκλοφορείς ανάμεσα σε λύκους με προβιά προβάτου  

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

@lexy

για σένα

Μωρέ, καλά θυμάμαι, αλλά ας μην το πάω πολύ παρακάτω, αμόρ, όπως λέει και το προστατευόμενο μου  

6. lexy

lexy .ti.va.

Ωωω! Μυρίζει δράμα..

Εγώ είμαι αθώο κατσικάκι του φωτός.

Οκ αγαπώ τα θρίλλερ αλλά βαριέμαι τα σπλάτερ.

μπε!

7. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, @jasmin sg, που προτιμάς πιο ήρεμα νερά.
    Εγώ προτιμώ να απέχω γενικά από τη θάλασσα τελευταία, πήρα τα βουνά σαν τον προφήτη Ηλία. Ο οποίος - θα το ξέρετε όλοι, εγώ δεν το ήξερα - όντας ταλαιπωρημένος ναύτης, κάποια μέρα πήρε ένα κουπί στον ώμο και τράβηξε προς τη στεριά. Όποιον συναντούσε τον ρωτούσε τι κρατάει, και όσο του απαντούσαν «κουπί», τραβούσε πέρα. Έφτασε σε ένα βουνό, και εκεί που του απάντησαν «ξύλο», εκεί έμεινε.  

Οπότε αυτά που έλεγα, @dimfetishman, δεν τα έγραψα ζαλισμένη από έρωτα αυτή τη στιγμή. Είναι όμως αυτό που μου συμβαίνει, όταν όπως είπε ο @_DaRkNiGhT_, "σε βρίσκει αυτός"...

8. @Madeleine Rk , έχεις βρεθεί κατουρημένη, χειμώνα έξω στο βοριά?

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Το κακό πάντα, είναι τα ετεροχρονισμένα..

10. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

πες μου ειλικρινά με τη διαφορά φάσης λειτουργείς εσύ;  

11. Μην το πας, γιατί θα χρειαστείς κάποιον να σε προστατέψει από το προστατευόμενό σου