Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι "γκόμενος";

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 20 Ιανουαρίου 2022.

?

Ο Κυρίαρχος τελικά, είναι γκόμενος, ναι ή όχι;

1. Ναι

7 vote(s)
    43,8%
  2. Όχι

9 vote(s)
    56,3%
  1. espimain

espimain Contributor

Είδατε;
    Ούτε αυτό το αντιλαμβάνεστε.
    Ότι μπορεί ο καθένας.
    Να ευτυχείτε αλλά μην ενοχλείτε.

2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Επιμένετε να προσπαθείτε να προσβάλλετε.
    Επιμένω να το διασκεδάζω.

3. espimain

espimain Contributor

Δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας, με στοιχειώδη ευφυία, που διάβασε όσα γράφτηκαν σε αυτό το νήμα και να μην έχει καταλάβει γιατί ανοίχτηκε το νήμα και τι έχει συμβεί.
    Και φυσικά ποιος προσβάλει ποιον.
    Με τας υγείας σας.

4. sapfw

sapfw out of order Contributor

Δε υπάρχει ούτε ένας/μια με στοιχειώδη ευφυΐα που να μη γνωρίζει ότι η ερμηνεία ενός γραπτού είναι πολυποίκιλη...

Σχετικά με το ερώτημα, δεν ξέρω τι είναι γκόμενος (είναι μια λέξη που δε χρησιμοποιώ)... Αυτό που ξέρω είναι ότι ένας Κ είναι ό,τι θέλει να είναι... Αν λοιπόν θελήσει να είναι γκόμενος (με ο,τι σημαίνει αυτό) είναι ΚΑΙ γκόμενος .-

5. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Δε θέλετε να σας πω
    Ώπα! Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι με προσβάλλετε. Ότι προσπαθείτε είπα. Για να προσβληθώ θα πρέπει, ως ελάχιστη συνθήκη, να αναγνωρίζω μια κάποια

6. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Σε παλιοτερες εποχες, η λεξη γκομενα ηταν ιδιαιτερα προσβλητικη για τις γυναικες. Θυμαμαι τη γιαγια μου που μιλουσε εντελως υποτιμητικα για καποιες γυναικες που επετρεπαν στον εαυτο τους να γινουν γκομενες (υποθετω θα εννοουσε να εχουν εξωγαμιαιες σχεσεις?) παρα να ειναι "κυριες".
    Για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα λοιπον, οταν ημουν μικρη και ακουγα τη γιαγια μου να φωναζει για τη μικρη της κορη οτι γυριζει με γκομενους, μη μπορωντας να καταλαβω τι ειναι αυτο, ονειρευομουν οτι οι γκομενοι ηταν κατι σαν αγριοι γοριλλες η γκοτζιλα, που επαιρναν τη θεια μου και την τραβουσαν μεσα στο δασος.....Κι εγω κατι σαν σουπερμαν, πηδουσα απο κλαδι σε κλαδι και πηγαινα να τη γλυτωσω.
    (Πρεπει να ειχα μολις δει τον πρωτο πρωτο γκοτζιλα και να ειχα διαβασει τον πρωτο μου Ταρζαν ταυτοχρονα)

Ακομα δεν μου αρεσει η λεξη ειτε για αντρα ειτε για γυναικα. Τη βρισκω αντιαισθητικη

7. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

"Για όλα φταίνε οι γκόμενες, προηγούμενες και επομενες"

8. Just_Me

Just_Me Contributor

Είναι ο εραστής.. Δυτικών και μη προαστίων..

Κ with benefits υπάρχουν;    

9. skia

skia Contributor

Ο Κ γαμεί ;;; Ε, όχι!!! Φήμες λένε ότι οι σωστοί Κ δε το κάνουν αυτό. Τζιζ, κακό    

10. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ο Κ όχι απλά γαμεί αλλά το κάνει και από τρύπες που η υ δεν καν είχε φανταστεί ότι υπάρχουν!

11. sapfw

sapfw out of order Contributor

12. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Μια φίλη το είπε, εγώ δεν ξέρω, προτιμώ γκόμενους.