Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα θέλατε τώρα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Oval129, στις 16 Ιουνίου 2020.

1. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

Επιλογές είναι όλα. Το γιατί δεν ήξερα.

2. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

Τώρα ξέρεις  

3. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

Ξεκάθαρα όμως!  

4. You_only_live_once

5. You_only_live_once

1 μήνα στο Serengeti ή εναλλακτικά 1 μήνα στο μοναστήρι tengboche να με ξεχάσουν όλοι και να τους ξεχάσω όλους. Ακούγοντας μόνο αυτό

6. You_only_live_once

Να αράξω μόνος μου στο Inverlochy Castle και να κοιτάζω τη βροχή, πίνοντας Irish coffee

7. Brt

Brt #ολαπολυ

Θα ήθελα μια αγκαλιά, ένα ταξίδι και να γυρίσω πίσω στον Φεβρουάριο 2020. Πριν την πανδημία, τον πόλεμο, την ακρίβεια, το φόρουμ     

8. georgio

georgio New Member

Like

9. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Κλαίνε οι χήρες , κλαίνε και οι παντρεμένες τώρα !!!!!!

10. You_only_live_once

Να φοράω το navy blue Zegna μου, το Omega SMP μου, την Armani prive Cuir Majeste, στο μπαλκόνι του 28ου ορόφου στο Canary Wharf, πίνοντας μια vintage Dom Perignon rose κι ένα malt whiskey, καπνίζοντας ένα Cohiba, και να καυλωνω με το νυχτερινό skyline του Λονδίνου.

Όπως τότε.

Μόνο που αυτή τη φορά θα έβαζα τέρμα τη μουσική και θα φορούσα τα Tom Ford γυαλιά, χωρις να με παρεξηγεί κανείς. Θα ήμουν μόνος!

11. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Cohiba? Σε είχα για πιο μερακλη...

12. You_only_live_once

Εκείνη τη φορά αυτό είχα. King of Denmark κατά τα άλλα