Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα θέλατε τώρα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Oval129, στις 16 Ιουνίου 2020.

1. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

κάντες δυό

στο λιμάνι της Πάτρας γυρίζω, κλειστά μαγαζιά παντού, καλές διακοπές τα σημειώματα, ούτε μια καντίνα, ούτε περίπτερο να πάρω αυτό το χτυπητό

γιατί κακοί Πατρινοί.
    γιατί

κρεμμύδια(8) του βασιλιά να πάθετε. ούστ

Last edited: 21 Αυγούστου 2022
  2. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

Ένα διήμερο σε ένα 5αστερο σε κάποιο απομονωμένο νησί του ειρηνικού ή του ινδικού και μετά μια βδομάδα στο Σικαγο

3. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Αυτό ήταν βαρύ, παρτο πίσω!!

4. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Καλα ρε, τοσες μέρες που παρακαλας για φραπέ δε βρηκες ουτε ψιλικατζηδικο ουτε σουπερμάρκετ ανοχτό να αγοράσεις ενα κουτί μαυρη σκόνη κι ενα μπουκαλι νερο να τα χτυπησεις να εχεις να πίνεις μέχρι delirium tremens?

5. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

Ένα τριπ σε Βενετία, Παρίσι και Λονδίνο

6. ΜουσΑ

ΜουσΑ Regular Member

Να μην πονάω
    Αλλα ποτέ δεν γίνεται αυτό που θέλω

7. Jessie /C/

Jessie /C/ New Member

Να βάλω ένα ζεστό,άνετο πανωφόρι και να μπω σε ένα τρένο.
    Να κοιτάζω έξω απ' το παράθυρο και να σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που ζω.
    Να φτάσω αρκετά μακριά, σε μια πόλη που δεν έχω ξανά πάει,να φάω μια πίτσα,να πιώ μια μπύρα,να κάνω μια γρήγορη βόλτα στο κέντρο, και στο τέλος να μπω πάλι στο τρένο για να γυρίσω πίσω.
    Αυτά τα λίγα.

8. Kentavros

Πάρε κανένα ντεπονακι!!

9. ΜουσΑ

ΜουσΑ Regular Member

Ε λοιπόν αυτη την απορία την έχω
    Μονο σε μενα δεν πιάνουν τα παυσίπονα;
    Μονο το algofren πιάνει αλλά δεν είναι να το παίρνεις αβέρτα κουβέρτα

10. Kentavros

Δεν αρκεί να τα αγοράσεις μόνο, πρέπει και να το καταπιεις, μετά ρίχνεις και ένα ξεματιασμα στο καπάκι... σε βαριές περιπτώσεις σφάζεις και μια παρθένα!

11. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Είναι ανάλογα με την δραστική ουσία. Εμένα πχ algofren , nurofen (ιβουπροφαινη) μπορώ να πάρω καρτέλες και να μην μου κάνουν τίποτα.
    Και μια ιστοσελίδα για βοήθεια:
    https://www.nikosfountas.gr/blog/ar...ση έχει το κάθε φάρμακο και πότε το παίρνουμε

12. ΜουσΑ

ΜουσΑ Regular Member

Έχεις καμία πρόχειρη;