Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα πιάσει η απόχη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 22 Μαρτίου 2015.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Οσο ασχετη δειχνω, πιστεψε με εχω διαβασει απειρα νηματα εδω μεσα και με πολυ προσοχη μαλιστα!!!
    Οτι αφορα περι ελευθεριας λογου τωρα, τα λεω μετα απο συζητησεις που εχω κανει με κοπελα χτες βραδυ απο εδω μεσα και μου ειπε χαρακτηριστικα <<συμφωνουν και αλλοι μαζι μου και φοβουνται να πουν την γνωμη τους >>
    Προσωπικα δεν αντιπαθω κανεναν απολυτως.
    Δεν ηρθα εδω ουτε να κανω φιλιες ουτε τιποτα....
    Αληθεια εσυ ποτε θα με δεσεις 
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ειναι κλειστα τα χιλια χειλια σημερα 
    Εγω κερναω γενικα οποιον θελει και επισκεφτει τα μερη μας 
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

     
  4. Δηλαδή κάτσε...έχουν φόβο στις αντιπαραθέσεις, μη ανοχή στην κριτική ή κάτι άλλο?
     
  5. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    εσυ;;;;;;;;;;
    χιλια χειλια;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    παει χαλασε ο κοσμος....
     
  6. Βιετνάμ το καταντήσατε....

     
  7. seduced mind

    seduced mind Guest

    Λοιπόν θα σας πω και εγώ την άποψη μου από όσα κατάλαβα εκτός Ελλάδος. Μπορεί να είναι και εντελώς λάθος, κανένα πρόβλημα δεν τίθεται θέμα, αλλά ίσως και να μην είναι. Πιστεύω πως αντί να χρησιμοποιείτε τη φυσική επαφή ως μέσο επικοινωνίας και σαν ομάδα, χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο και αφήνετε τη φαντασία σας να οργιάζει. Να σκέφτεται διάφορα που ενδεχομένως να μην έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Επίσης όταν κάθονται 50 άτομα και κάνουν ένα διάλογο σε ένα φόρουμ, και ο καθένας τον κάνει μέσα από το σπίτι του είναι διαφορετικό. Ο καθένας βγάζει τον εγωισμό του, ή τον σαρκασμό παριστάνοντας τον πονηρό και τον έξυπνο. Αυτό αν ήσασταν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι δεν θα το κάνατε. Θα ήταν έτσι η κατάσταση που δεν θα σας επιτρεπόταν κάτι τέτοιο. Και δεν θα είχατε και το σθένος να συμπεριφερθείτε έτσι. Αν θα πειράζατε κάποιον θα το κάνατε με χιούμορ που δεν θα ήταν τόσο άσχημο όσο φαίνεται στο γραπτό λόγο.

    Νομίζω πως ανοίγονται τουλάχιστον 4 θέματα την ημέρα και αν το παρατηρήσετε στο τέλος πρέπει να βγει απόδοση στο στοίχημα για το αν το νήμα θα γίνει μπουρδέλο εντός δύο ωρών ή αργότερα, αν θα υπάρξει ίντριγκα πριν το 45 ή αργότερα.

    Προσωπικά πιστεύω πως αυτή η επικοινωνία που στηρίζεται με κύριο μέσο το φόρουμ αντί για τη φυσική επαφή στοιχίζει αρκετά στις σχέσεις που έχετε αναπτύξει μεταξύ σας. Κανονικά το φόρουμ θα έπρεπε να αποτελεί βοηθητικό μέσο και όχι κύριο, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες. Αν για παράδειγμα εμένα με ενδιαφέρουν οι Mistresses kai oi Dommes στην Αγγλία τότε για παράδειγμα δεν έχω παρά να πάω στο σημείο που θα έχει κανονιστεί ο τόπος του meeting. Προσέξτε δεν λέω για event αναφέρομαι σε meeting. Γιατί γίνεται meeting όμως και δεν μένουν όλοι στο διαδίκτυο; Γιατί το διαδίκτυο δεν είναι φυσικός τρόπος επικοινωνίας. Από όποια πλευρά και να το εξετάσετε θα το αντιληφθείτε. Το διαδίκτυο σας στερεί την κοινωνικοποίηση του χώρου. Να γνωριστείτε, να μιλήσετε, να πειράξετε με ωραίο τρόπο που θα γίνει αντιληπτός, να γελάσετε, να κάνετε οτιδήποτε. Τίποτα από όλα αυτά δεν μπορείτε να κάνετε εδώ μέσα. Αυτό το φόρουμ άνοιξε το 2005. Τι έχει αλλάξει από το 2005 μέχρι σήμερα; Τίποτα... Τα ίδια ήταν τότε, τα ίδια είναι και τώρα... Δεν είναι τυχαίο που πλέον μετρημένα άτομα από τους πολύ παλιούς μπαίνουν στο φόρουμ.

    Ο Έλληνας είναι πονηρός επίσης, τι θέλω να πω με αυτό.... Μπορεί για παράδειγμα να κανονίσει ένα πριβέ μήτινγκ- δικαίωμα του- με κάποιους και τους άλλους να τους αφήσει στην απέξω που επαναλαμβάνω είναι δικαίωμα του να κοιτάει τη πάρτι του, η πάρτι του όμως δεν σημαίνει πως θα του εξασφαλίσει εφόρου ζωής τη βιωσιμότητα του BDSM.

    Το ζητούμενο τώρα εδώ ποιο είναι; Τι θα πιάσει η απόχη.... βγάλτε ρε παιδιά την απόχη στο δρόμο.... και στο δρόμο έχει γυναίκες και άνδρες... γιατί δεν τη βγάζετε εκεί;

    Το BDSM βάζω στοίχημα πως είναι το ίδιο όπως ήταν πριν από 10 χρόνια τι πιστεύετε πως θα αλλάξει σήμερα ή αύριο ή μετά από τρία χρόνια;

    Κλείνω λέγοντας πως εγώ είμαι ο χειρότερος απ' όλους σας, εγώ έχω τα περισσότερα ελαττώματα απ' όλους.... Εσείς που έχετε λιγότερα από εμένα προσπαθείστε για το καλύτερο δυνατό.... Δεν δαγκώνουνε στα meeting παιδιά ζωντανές συζητήσεις γίνονται.... Δεν υπάρχει κακός λύκος... θα νιώσετε καλύτερα και θα σταματήσετε να έχετε ίντριγκες και να σκοτώνεστε για το τίποτα.... Έτσι λειτουργούν έξω και έτσι αναπτύσσονται.... Επειδή όμως εμείς είμαστε πονηροί θα το πάμε μέσω Λαμίας και θα αφήσουμε να κυλήσουν καμια 20ρια χρόνια για να βάλουμε μυαλό..... γιατί ο Έλληνας δεν μαθαίνει διαφορετικά, θέλει να πάθει για να μάθει....
     
  8. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Δεν αντιμετωπιζουν ολοι οι ανθρωποι τις αντιπαραθεσεις και την αρνητικη κριτικη το ιδιο και ειδικα την κακοπροαιρετη.
    Πολλοι τα παιρνουν κατακαρδα, κακως βεβαια, το εχω παθει και εγω ομως και τους δικαιολογω.
    Για να επιβιωσεις απο οτι καταλαβα εδω μεσα, μπαινεις σε μια διαδικασια και φερεσαι αναγωγα γιατι το σηκωνει το κλιμα, γιατι απλα δεν μπορεις να κανεις αλλιως.
    Υπαρχουν ατομα που απλα δεν θελουν να γινουν σαν αυτο που εγινα κι εγω και τους χειροκροτω γι αυτο.
    Αυτο που νιωθω για μερικους δεν περιγραφετε με λεξεις, αλλα με σφαλιαρες και μου βγαζουν (ακουσον Κυριε) την Μαστεραντζου και θελω να τους χτυπησω κατω σαν χταποδια (αρχιζω και ανησυχω )
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    Γιατί νόμιζες πως σου είπα σήμερα; Με έχεις για χαζό (τώρα χωρίς πλάκα δεν έχω πατήσει ποτέ μόνο αφισσά έχω δει)
     
  10. Elune

    Elune Priceless

    Μάλιστα... Το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που σαφώς είναι πιο έμπειροι στο χώρο - γιατί μακριά από το BDSM ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς έχει περάσει ο καθένας και πόσα πράγματα έχει κάνει μέχρι τώρα - σχολιάζουν συμπεριφορές/κινήσεις, δεν σημαίνει ότι δικαιούνται να αφαιρούν το λόγο από τους υπόλοιπους. Η ελευθερία λόγου είναι αναφέρετο δικαίωμα του ανθρώπου και ο καθένας μπορεί να παραθέσει τις απόψεις του και τις ιδέες του για το εκάστοτε θέμα που τίθεται. Φυσικά, θα πρέπει ο καθένας να στοιχειοθετήσει την άποψή του.

    Δεν πρόκειται κανείς να σε φιμώσει αγαπητή @Ice and fire. Αυτά γινόντουσαν μόνο στην δικτατορία. Εγώ, προσωπικά έλεγα και θα λέω την άποψή μου, χωρίς να φοβάμαι τις αντιδράσεις. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του βιώματα και κρίνει με βάση τα δικά του κριτήρια. Γι' αυτό το λόγο κάτι που είναι για μένα λάθος ή σωστό για τον άλλον μπορεί να είναι σωστό ή λάθος αντίστοιχα.

    P.s: Υπάρχει και ξυδάκι παιδιά...
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εμενα και φιμωτρο να μου βαλουνε παλι θα μιλαω 
    Ειμαι πολυ bdsm τελικα......
     
  12. Elune

    Elune Priceless

    Να μπεις στο φόρουμ της εκάστοτε χώρας που αναφέρεις, δοκίμασες; Αυτό έχουμε στην Ελλάδα, με αυτό πορευόμαστε. Τώρα τι γίνεται στο εξωτερικό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Συμφωνώ ότι οι ξένοι έχουν διαφορετικά κριτήρια και νοοτροπία, αλλά εδώ είμαστε για να κρίνουμε με βάση τα «γαλανόλευκα» πιστεύω